Jump to content

Εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγοράσατε;


Born

Αγοράσατε ή είστε προδιαθετειμένοι να αγοράσετε εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες;  

16 members have voted

  1. 1. Αγοράσατε ή είστε προδιαθετειμένοι να αγοράσετε εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες;

    • Ναι
      6
    • Οχι
      10
    • Πάντως αγόρασα διαρκείας για το Καναπέου(Καραϊσκάκη)
      0


Recommended Posts

Βλέποντας την κίνηση στα κέντρα διάθεσης των εισιτηρίων μου ήρθε στο μυαλό αυτομάτως αυτή η ερώτηση. Όλοι ξέρουμε οτι μετά τους Ολυμπιακούς θα γίνει χαμός και τα σκάνδαλα θα πέσουν βροχή, όλοι υποψιαζόμαστε τις υπερκοστολογήσεις των έργων και τις εξοφρενικές τιμές των εισιτηρίων, όλοι θέλουμε να ρίξουμε βόμβα στα γραφεία του 2004 για την επικοινωνιακή του πολιτική και όλα τα θήλεα θέλανε να αγοράσουνε τα συνολάκια της Σιδηράς Κυρίας του 2004 που θυμίζει πιο πολύ Λοχία στα Τζι Αϊ Τζο παρά υπεύθυνη μιας τόσο σημαντικής οργάνωσης. Λοιπόν σε αυτό το τόπικ αφού κάνετε κατάθεση ψήφου θα παραθέσετε τις απόψεις σας και τις ιστορίες σας για τα εισιτήρια καθώς και τα κακώς κείμενα που έπεσαν στην υπόληψή σας. Αυτά.............. :huh:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emrockonΜέχρι στιγμής έχω κανονίσει να πάω στο παιχνίδι Εθνικής με την Αυστραλία, και Πουέρτο Ρίκο- USA στο μπάσκετ .

Αν είναι να αρχίσουμε να γράφουμε τα κακώς κείμενα τότε θα πέσει το φόρουμ, από τα πολλά Gb. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως κ . Γιάννα, κάνει ότι θέλει στο 2004, ειδικά το ότι όταν ανέλαβε, με το κατά κοινή ομολογία σπρώξιμο της ΔΟΕ ( δηλ.βάλτε την Χαλυβούργενα, αλλιώς ξεχάστε τους Ολυμπιακούς) ήρθε μετά βαϊων και κλάδω στην Προεδρεία της οργανωτικής επιτροπής. Μέχρι εδώ ας τ ο υποστούμε, αλλά όχι μόνο ανέλαβε την εξουσία, αλλά είχε την απαίτηση να βάλει σε καίρια πόστα τα προσφιλή της πρόσωπα. Βλ. τον ανίκανο τον Σιμτσεκ, ο οποίος σε όποιο περιοδικό κι αν έδινε συνέντευξη είχε το θράσσος να λέει πως ποτέ στην ζωή του δεν χρειάστηκε να δουλέψει (βλ είναι γόνος ευγενούς οικογενείας...) παρά μόνο στο 2004 για το καλό της χώρας. Το κακό ξεκινάει από το κεφάλι, οπότε λογικό να πάνε όλα στραβά από την στιγμή που οι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής λαμβάνουν υπέρογκα ποσά κι επιπλέον στην αρχή τους άλλαζαν (σκόπιμα μερικούς) σαν τα πουκάμισα προκειμένυ να βολέψουν όσους μπορούν περισσότερους "πάρεδρους", μιας κι όσοι έφευγαν διατηρούσαν τον μισθό ή την αποζημίωση...Θα μπορούσα να έλεγα πολλά ακόμα για τους υπέυθυνους , αλλά το γενικό νόημα το πιάσατε..

Δεύτερον, τα έργα Καλιατράβα καθώς και τα άλλα Ολυμπιακά εργα, όχι μόνο ξεχείλισαν τονν ολυμπιακό προϋπολογισμό, λόγω της ελληνικής κομπιναδόρικης νοοτροπίας και των καθυστερήσεων, αλλά ήταν κακόμελετημένα, άστοχα και μερικά υπερπολυτέλεια.

Ας πούμε για παράδειγμα την στέγη Καλιατράβα, όχι μόνο χρυσοπληρώθηκε ο Ισπανός Αρχιτέκτονας, (μόνο για το σχέδιο δεν ξέρω πόσα δις έλαβε), αλλά επιπλέον , όσες φορές χρειάστηεκ να επισκεφθεί την Αθήνα, και καλά να εποπτεύσει το έργο (τρίχες, ήρθε μόνο για διαφήμιση και διακοπές), έμενε σε σουϊτες εκατομμυριων και οι παρατρεχάμενοί του κόστισαν αρκετά δις στο ελληνικό δημόσιο. ¨Οσον αφορά αυτό το ΄"μοναδικό" emkwlos έργο, που υποτίθεται θα σκέπαζε ένα μεγάλο μέρος των κερκίδων τυ στιβου, είναι μια μεγάλη μπούρδα. Ο τύπος δεν υπολόγισε την θέση του σταδίου, κι έτσι νωρίς το απόγευμα που ο ήλιος είναι ντάλα, κι έπρεπε να προστατεύει τους θεατές, η σκιά πέφτει έξωα από το στάδιο, ενώ η άλλη στοναωνιστικό χώρο. αισθητικά φυσικά είναι ένα τερατούργημα. Ο τύπος δεν έχει φανταστεί κανένα άλλο σχέδιο, κι ότι του ζητήσουν το κάνει έτσι χωρίς να λάβει υπόψιν του το συγκεκριμένο χώρο. Φασονίστας δηλ. Τώρα για την γέφυρα της κατεχάκη δεν θα κουραστώ βέβαια να γράψω για το ελεϊνό γαϊδουρό γεφύρι του!! :(

Τέλος, στην Αθήνα κατασκευάστηκε μια υπερπληθώρα κλειστών Γυμναστηρίων, γιατί η μεγαλοσαλονοθρεμμένη Γιάννα, φοβήθηκε μπας και μας πούν μπουρτζόβλαχους και πως δεν έχουμε υποδομή! Χτίστηκαν 12 νέα κλειστά γυμναστήρια (σύνολο 14), προκειμένου να καλύψουν τα 12 Ολυμπιακά αγωνίσματα που πραγματοποιούνται σε κλειστό χώρο, (δηλ, γαι κάθε άλημα αντιστοιχεί περισσότερο από ένα γυμναστήριο!!!!!). Έχουμε δηλαδή μια υπερπληθώρα κλειστών γυμναστηρίων, και μια έντονη υπερκατασκευή τους, άν σκεφτούμε πως στην Αττική λόγω της μεγάλης διάδοσης του μπάσκετ, είχαμε ήδη έτοιμα αρκετά και σύγχρονα κλειστά , όπως πχ του Περιστερίου. Με την κατασκευή ακόμα περισσότερων, η Αθήνα κοντεύει να έχει περισσότερα κλειστά, από ότι super market (άραγε μετά τους Ολυμπιακούς αυτή θα έιναι η χρήση τους??). Αντίθετα οι υπόλοιπες ελληνικές πόλεις (που έχουν κι αυτές μερίσιο στην λυπητερή) δεν έχουν ούτε ένα. Θα μπορούσαν να είχαν κτίσει κάποια απο τα γυμναστήρια αυτά σε πόλεις της ελληνικής περιφέρειας και να γινόντουσαν τουλάχιστον οι προκριματικοί σε κανά 2 αγωνίσματα κι οι τελικοί στην Αθήνα! Έτσι και θα είχαν μεγαλύτερη προσέλευση ελλήνων θεατών, αλλά και θα έμενε και κάτι! Άλλωστε οι Ολυμπιακοί της Ατλάντα, όχι μόνο έγιναν σε όλη την έκταση της πολιτείας , που είναι μεγαλύτερη από την χωρα μας!!!

αυτά προς το παρόν. Νύσταξα θα επανέλθω αύριο!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τα έσοδα από του Ολυμπιακούς θα είναι μηδαμινά! Όχι μόνο δεν ήρθαν τουρίστες για να δούν τους αγώνες, αλλά εξαιτίας των Ολυμπιακών (και της γνωστής μ@λακι@ς που δέρνει τους τουριστικούς επαγγελματίες της χώρας), οι τουρίστες φέτος προσπάθησαν επιμελώς να αποφύγουν την Ελλάδα!

Εγώ θέλω να δώ πως α γεμίσει η Γιάννα τα στάδια! Τουρίστες γιοκ κι οι Έλληνες με τα τράμ και τις λωρίδες θα την έχουν κάνει για μπάνια. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε, σε λίγο που θα καταλάβυν πως οι Έλληνες μπορεί να είναι μεν της τελευταίας στιγμής, αλλά δεν έιναι και τόσο μαλάκες να αγοράσουν εισητήριο τελευταία στιγμή, όπως ελπίζουν. Τους θεατές θα τους κυνηγάνε με το τσιγκέλι, και μαζί με κάθε εισιτήριο θα δίνουν διαπιστεύσεις για κίνηση στς Ολυμπιακές λωρίδες και για θέση πάρκιν, μπας και φέρουν κόσμο, αλλά και τότε θα είναι αργά... Μια άλλη καλή λύση θα ήταν, μιας και τέλιωσαν τα ολυμπιακά έργα, κι αρκετοί Αλβανοί εργάτες έχουν μείνει άνεργοι, να τυς πληρώνουν ώστε να πάνε θεατές!! Να τους ντύσουν και μετ χρώματα, διαφόρων χωρών και να τους βάλουν να πανηγυρίζουν και να κουνάνε σημαίες. Θα είναι πολύ πετυχημένο!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δε νομίζω οτι οι τουρίστες δεν έρχονται στην Ελλάδα κυρίως λόγο της αποδεδειγμένης ανικανότητας των τουριστικών επαγγελματιών της χώρας μας να προσελκύσουν πελατεία, αλλά της τρομοϋστερίας που κατάφεραν να διασπείρουν οι Αγγλοσάξονες και ειδικότερα οι Αμερικάνοι με σκοπό αρχικά να προωθήσουν τα συστήματα ασφαλείας τους και αργότερα για να συγκαλύψουν τους ντοπαρισμένους αθλητές τους.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου που ξέρω τα πράγματα από μέσα (πιο μέσα δε γίνεται!)

Είναι αλήθεια ότι στο 2004 μέχρι τη Γιάννα είχε προσληφθεί πραγματικά η αφρόκρεμα της ελληνικής αγοράς. Μετά ήρθε η Γιάννα και πλακώσαν τα μέσα από υπουργούς κλπ.

Ως προς τα εισιτήρια ΔΕΝ έχουν διατεθεί δωρεάν εισιτήρια σε κανέναν φορέα ΟΥΤΕ σε εργαζομένους στο 2004.

Τώρα τι σκάνδαλα θα προκύψουν για να πετύχουν ακροαματικότητα τα ιδιωτικά κανάλια... (μην ξεχνάμε ότι οι Αγώνες θα καλυφθούν από την ΕΡΤ αποκλειστικά)

<_<

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μην ξεχνάμε επίσης ότι π.χ. το STAR που έχει επιχειρηματική κόντρα με τους Αγγελόπουλους, μόλις μιλάει για Γιάννα έχει ένα ύφος πολύ :splaaaats: και :antegeia: ...

Μην ξεχνάμε επίσης ότι -παρά τις κόντρες τους- ΟΛΑ τα ΜΜΕ έχουν κάνει γαργάρα τον υπερτριπλασιασμό του προϋπολογισμού των αγώνων, όπως επίσης και το θάνατο τόσων αλλοδαπών εργατών, λόγω της επίσπευσης των έργων και της έλλειψης μέτρων προστασίας του προσωπικού...

Αλλά δε βαριέσαι...μόλις σπεύσεις να τα θυμήσεις όλα αυτά σε κάποιους, σε κατηγορούν για μιζέρια και μαυρίλα και...

Who gives a shit...anyway... embored

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το οτι στα Ολυμπιακά έργα γίνανε ανθρωποθυσίες είναι κάτι που και να το κάνουν γαργάρα τα ΜΜΕ είναι ήδη γνωστό και δε χρήζει περαιτέρω δημοσιογραφικής προσέγγισης αλλά νομικής. Και εγώ είμαι αρνητικά προσκείμενος στους Ολυμπιακούς,αλλά ρε γ@μώτο πληρώσαμε τα κερατιάτικά μας. Είναι σα να έχεις διοργανώσει ένα πάρτι, να σε έχουν χρεώσει ως τα μπούρια τα κέτερινγκ(όπως έγινε και με τους Ολυμπιακούς), να έχεις βάψει το σπίτι άρον,άρον, να τα έχεις κάνει πλακάκια με τα όργανα οτι δε θα γίνει φασαρία και τελικά να έρχονται άτομα μετρημένα στα δάκτυλα του ενός ποδιού!!! Αφού πλήρωσες και θα πληρώνεις όλα τα παραπάνω, τότε σκάσε και χόρευε. Με αυτή λοιπόν τη λογική αγόρασα και γω εισιτήριο. Έτσι και αλλιώς η γκρίνια θα ξεκινήσει απ'τον Σεπτέμβρη, ας μη την επιταχύνουμε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Δεν κατάλαβες. Το Σεπτέμβρη δε θα ξεκινήσει γκρίνια, θα ξεκινήσει πόλεμος. <_<
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον DrWatkins. Όσον αφορά δε την Αγγελοπούλου, δεν έχω και την καλύτερη γνώμη :blink:

Μια άλλη ενσταση:κατ εμέ στις λαμπαδηδρομίες θα έπρεπε να τρέχουν αποκλειστικά αθλητές (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), και όχι να αποκλειστούν από αυτή αθλητές και να τρέχουν 'ανθρωποι "άσχετοι". Επίσης τα 360 ευρώ που έπρεπε να διαθέσει κάποιος για να τρέξει... :splaaaats:

εισητήρια φρόντισε να πάρει από πέρσυ ο πατέρας μου. Θα δω την 'εναρξη του ποδοσφαίρου στο Παμπελοποννησιακό με Αργεντινή-Σερβία στους άνδρες (γυναίκες δε θυμάμαι) και τελικούς στην επιτραπέζια αντισφαίριση.Βοήθειά μας... :wacko:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μια άλλη καλή λύση θα ήταν, μιας και τέλιωσαν τα ολυμπιακά έργα, κι αρκετοί Αλβανοί εργάτες έχουν μείνει άνεργοι, να τυς πληρώνουν ώστε να πάνε θεατές!! Να τους ντύσουν και μετ χρώματα, διαφόρων χωρών και να τους βάλουν να πανηγυρίζουν και να κουνάνε σημαίες. Θα είναι πολύ πετυχημένο!!

emypoklinomai

Αυτό δεν είχε γίνει και σε κάποια παγκόσμια διοργάνωση κάπου ανατολικά πριν 1-2 χρόνια...? Κορέα ήταν???

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

... Και εγώ είμαι αρνητικά προσκείμενος στους Ολυμπιακούς,...

... να σε έχουν χρεώσει ως τα μπούρια ...

Εμέναπάλι στο ΙΙΕΚ με κόβουν αν τους πω ότι πρόσκειμαι και όχι διάκειμαι ενάντια στους Ολυμπιακούς (που συμβαίνει, καθότι καγώ Παναθηναϊκός)

Μια άλλη ενσταση:κατ εμέ στις λαμπαδηδρομίες θα έπρεπε να τρέχουν αποκλειστικά αθλητές (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), και όχι να αποκλειστούν από αυτή αθλητές και να τρέχουν 'ανθρωποι "άσχετοι". Επίσης τα 360 ευρώ που έπρεπε να διαθέσει κάποιος για να τρέξει... :splaaaats:

:wacko:

Τα 360 ήντουσαν για να αγοράσει κανείς τη δάδα. Μπορούσες να τρέξεις και τσάμπα. Κι εγώ έκανα τη μαλακία να αιτηθώ για λαμπαδηδρόμος, γιατί ήθελα τη δάδα, αλλά την ώρα που μου έστειλαν τη φόρμα να πλερώσω τα 300 (και ουχί 360) έκανα το Πανούτσειο κοκοκο, διότι εστερούμην πιστωτικής καρτός. (και των απαραίτητων μαμωνίων)

Εγώ είμαι Παναθηναϊκός, οπότε με αφήνουν ασυγκίνητο οι Ολυμπιακοί!!! :splaaaats:  :P

Με σένα googlebot, που στους άλλους ξέρεις να γράφεις ελληνικά, καθότι Ιάπων, θα ξηγηθούμε εν ευθέτω χρόνω...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Άσχετο, αλλά σήμερα το απόγευμα παρατήρησα 2 ζέπελιν αντί για 1. Το άλλο τι είναι διαφημιστικό ή παραπλανητικό για τους τρομοκράτες που θα το σκάσουν με πινέζες :D:D:D

Σήμερα είδα όνειρο οτι ο τελικός ποδοσφαίρου θα είναι Ελλάδα-Πορτογαλία στους άνδρες. :D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είδα κι εγώ 2 Zeppelin κι είναι και τα δύο για την ασφάλη διεξαγωγή των αγώνων. Πάντως κάνουν τον ίδιο εκνευριστικό θόρυβο όταν περνούν από πάνω μου, (σαν να περνά ένα σμήνοw βομβαδιστικών B 52's). Xθες, για παράδειγμα ένα έκοβε συνεχώς βόλτες πάνω από το σπίτι μου ( πρέπει μέχρι να κοιμηθώ να πέρασε ίσα και με 7 φορές) , πάντα κάνοντας τον εκνευριστικό υπόκοφο θόρυβο. Μου έκανε εντύπωση που πέταγε νύχτα, αυτό δεν ήταν αρχικά μέχρι να πέσει ο Ήλιος, ή το 2ο είναι άραγε πιο εξελιγμένο? Πάντως και τα 2 αφηνιάζουν τα σκυλιά των γειτόνων!!! emeleos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τα 360 ήντουσαν για να αγοράσει κανείς τη δάδα. Μπορούσες να τρέξεις και τσάμπα. Κι εγώ έκανα τη μαλακία να αιτηθώ για λαμπαδηδρόμος, γιατί ήθελα τη δάδα, αλλά την ώρα που μου έστειλαν τη φόρμα να πλερώσω τα 300 (και ουχί 360) έκανα το Πανούτσειο κοκοκο, διότι εστερούμην πιστωτικής καρτός. (και των απαραίτητων μαμωνίων)

Tα 360 ευρώ ήταν άνευ ΦΠΑ απ' ότι άκουσα!! :blink::antegeia::D

Τεσπά...τέλειωσε κι αυτό!!!Αυτό το τρίμηνο θα είναι η χαρά των δημοσιογράφων!!!

Πάντως στην πρεμιέρα του ποδοσφαίρου χόρτασα γκολ! Η Κίνα έχασε 8-0 από τη Γερμανία (γυναίκες) και η Σερβία 6-0 από την Αργεντινή!!!! :D:lol::P:splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν αγοράσετε εισητήριο και πάτε να δείτε κανένα αθλητικό γεγονός προς Θεού μην αγορά σετε τα κρύα σάντουϊτς που έχουν στο κυλικείο!emkafes

Πέρα του ότι είναι πανάκριβα ( 3 Ευρώ για ένα σάντουϊτς αγνώστου προελεύσεως), όσα πήραμε μόλις τα είχαν βγάλει απο βαθιά κατάψυξη κι ήταν γαλοπούλα παγάκι! Μια αηδία και μισή!! emmpliax Το παρήγορο είναι, πως διαβάζοντας την συσκευασία της αηδίας που πήρα,πρωτού την πετάξω, έλεγε ο κτασκευαστής πως σε κατάψυξη -18ο C μπορεί να διατηρηθεί μέχρι κι 6 μήνες! Όνομα και διεύθυνση κατασκευαστεί δεν αναφέρονταν! emeleos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τετάρτη στις 18 του μήνα...Παραγουάη - Ιταλία στο Καραϊσκάκη...είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι δεν πάω για τον αγώνα... B)B)B)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγω αγόρασα μέσω Ίντερνετ εισιτήρια για 15 Αυγούστου κωπηλασία Σχοινιά και για Δευτέρα 23 Αυγούστου για στοίβο. Πάντως στο Κωπηλατοδρόμιο οι τιμές είναι ΟΚ πχ. νερό 50 λεπτά, και το σύστημα μετεπιβίβασης δούλεψε.

Βέβαια αδικαιολόγητα ακριβά ήταν τα εισιτήρια της άρσης βαρών.

Doctor_7, θέλω εντυπώσεις από το Καναπέου, για να έχω άποψη τη 10η αγωνιστική. :lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emeleos Κάνατε την καλύτερη δουλεία, όση φροντίσατε να προμηθευτείτε εισητήρια μέσω net! To πρωϊ πήγα σε ένα κατάστημα της Άφλα Μπανκ να προμηθευτώ εισητήρια μπέιζμπολ για τον αγώνα Ελλάδας Ιαπωνίας! Αφού περίμενα μιάμιση και ώρα στην ουρά, έρχεται κι εμένα η σειρά μου! Λέω πολύ κατατοπιστικά στην ταμεία, πως θέλω 2 εισητήρια για μπέιζμπολ, πού αναλύτικά ώρα μέρα κλπ, αφού τα είχα ξεκάρει προηγουμένως από νετ! Σημειωτέων πως το νετ είχε εισητήρια για Ελλάδα, ώρες τις μέρες πριν Τετάρτης. Αλλά που αν το ήξερα πως θα έπεφτε σε δυσλεκτική γκαγκάου υπάλληλο! Μου λέει πωςγια εκείνη την ώρα που θέλετε δεν παίζει Ελλάδα αλλά μια χώρα με σύντμηση TRE κι όχι GRE που είναι για Ελλάδα! Της λέω ότι έκανε κάποιο λάθος γιατί αφενός έχω τσεκάρει τον αγώνα και δεύτερον δεν υπάρχει χώρα TRE αλλά μόνο GRE και ΤPE. Ναι μου λέει έχετε δίκιο είναι ΤΡΕ! Τέσπα, ΄σκέφτομαι πως μπορεί να έκανα εγώ λάθος, ακι τις ζητάω εισητήρια της Ελλάδας για τον αγώνα του Σαββάτου, μου λέει πως δεν έχει, τέσπα με λίγα λόγια δεν έιχε κανένα εισητήριο της Ελλάδας για μπέιζμπολ, παρά μόνο για ημιτελικούς( που φυσικά δεν φτάνει με τίποτα). Αφού ένιωσα πολύ μαλάκας , μιας και περίμενα 1,5 ώρα στην ουρά και εισητήριο δεν βρήκα, πάω σπίτι και από περιέργεια μπαίνω νετ! Εκεί έπαθα σοκ, μιας κι η Ιαπωνία την Κυριακή έπαιζε με Ελλάδα , άσχετα με τι μου έλεγε η τύπισσα και δεύτερον είχε εισητήρια για όλους τους αγώνες πλην της Τετάρτης! Κάνω την κράτηση, on line, και πηγαίνω σε άλλο κατάστημα και πέρνω το εισητήριό μου, δίνοντας την ταυτότητα και την εκτύπωση της σελίδας! Και λέω emeleos ! Οκ να διάβασε λάθος τον αγώνα, αλλά πως ειναι δυνατόν να μου λέει πως δεν έχει εισητήρια ??? :bloodomen:

Δεύτερο που μου έκανε εντύπωση όση ώρα περίμενα στην τράπεζα, είναι την άνεση με την οποία είχε κατορθώσει να βρεί μια άλλη υπάλληλος εισητήρια (τα είχε αγοράσει από πριν, της τα έδωσαν επειδή δουλεέυιε εκεί, δεν ξέρω) και τα τηλέφωνα που έκανε σε φίλους και γνωστούς προειμένου να τα δώσει....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Με όλο το σέβας στις Ιαπωνικές σου ρίζες, οφείλω να παρατηρήσω ότι ορθώς η γκάου δεν σου έδωσε "εισητήρια" αφού πωλούσε εισιτήρια, οπότε, μέσα στη μα@λ@κία της έκανε και μια σωστή.

Δε σε κατηγορώ όμως, διότι ως Ιάπων και ως Zoogle έχεις δικαίωμα σφάλματος. Ας όψεται η άσφαλτος...

Αλήθεια, ποιά χώρα είναι η TPE?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πάντως πάρα πολλά εισιτήρια πρέπει να μοιράσθηκαν από τον Αθήνα 2004 διότι διάφοροι οικογενειακοί γνωστοί κατέληξαν δε ξέρω και εγώ πώς με ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια έναρξης και λήξης. Έχει κανένας περισσότερες πληροφορίες σχερικά με το γεγονός αυτό;

Παρότι είπα τόσα καλά λόγια για τη Γιάννα, γιατί εγώ δεν πήρα τσάμπα;

:(

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προς mitsara! Η γκάου ταμείας, εκτός από καράγκαγκαου ήταν και δυσλεκτική!!! Μου έλεγε αρλούμπες, και τελικά διάβαζε το GRE emarright ΤRE!!! Bέβαια φταίω κι εγώ, γιατί δεν πήγε ο νούς μου πως μπορεί να είναι τόσο βλήμα και την ρώτησε αν εννοεί TPE αντί για TRE.Αλλά επειδή, μπορεί να είναι βλήμα μέν, αλλά είναι και καθαρόαιμη δημόσιος υπάλληλος , προκειμένου να με ξεφορτωθεί και συγχρ΄νως να κρύψει και την δυσλεξία της μου λέει, ναι είναι ΤΡΕ!

ΤΟΝΙΖΩ, πως για άλλη μια φορά είχα δίκιο :P , γιατί τελικά ήταν JPN-GRE, και συγχρόνως παραείμαι ευγενικός! Σήμερα, όμως πέρασε από το κατάστημα προκειμένου να ακούσει τα μπινελίκια της, αλλά ήτνα τυχερή κι δεν μπόρεσα να την βρώ! Κι αύριο όμως μέρα είναι.... ;) BTW. mitsars ΤΡΕ stands for Taypei!! B)

M@NIE, κι εμένα με προβλημάτισε το γεονός πως έχει πέσει πολύ τσαμπέ εισητήριο, βλ. το προηγούμενό μου πόστ! Γνωστοί του Αθήνα 2004, εθελοντές που μπορεί να είναι στο Ελληνικό για baseball πχ, αλλά επεισή έχουν διαπίστευση για τον χώρο του ελληνικού μπορούν με λίγο γλύψιμο να την αναβαθμίσουν και να πάνε και σε άλλα γήπεδα κτλ,κτλ. Έβλεπα σήμερα στο Judo, και το 70% των θεατών ήταν με διαπιστεύσεις!!! emeleos Γι'αυτ'ο φωνάζουν οι βρετανοί δημοσιογράφοι και ζητούν τσάμπα ειστήρια, βλ σημερινό δημοσίευμα του guardian.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.