Jump to content

Επιλογη συγγραμάτων ως φοιτήτρια με μετεγγραφή


Recommended Posts

Γεια σας!

Είμαι πρωτοετής που πρόκειται να κάνει μετεγγραφή και τα δύο τμήματα ιατρικής(αυτό που πέρασα και εκείνο στο οποίο θα μετεγγραφθώ) ακολοθούν διαφορετικά προγραμματα σπουδών και πολλά μαθήματα του 1ου εξαμήνου είναι τελείως διαφοερικά. Λογικά προλαβαινω την εξεταστική του τμήματος στο οποίο θα μετεγγραφθώ, αλλά δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τα βιβλία δεδομένου ότι θα τα παραγγείλω από τον ευδοξο. Μπορώ να παραγγείλω εξαρχής τα βιβλία που θα χρειαστώ στο τμήμα που θα μετεγγραφθώ? Μπορώ να παραγγείλω τα συγγράματα αφού κάνω τη μετεγγραφή? 

Ευχαριστώ εκ των προταίρων :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μίλα με τις γραμματείες των σχολών για να είσαι σίγουρη για την διαδικασία.

Από τον εύδοξο:

Οι φοιτητές ή σπουδαστές, που υποβάλλουν αίτηση μετεγγραφής στις Γραμματείες των Τμημάτων και επέλεξαν διδακτικά συγγράμματα μέσω του πληροφοριακού συστήματος “ΕΥΔΟΞΟΣ”, τα οποία προμηθεύτηκαν ενόσω φοιτούσαν ή σπούδαζαν στο Τμήμα προέλευσης, έχουν την δυνατότητα αφότου μετεγγραφούν στο Τμήμα υποδοχής να επιλέξουν εκ νέου συγγράμματα μέσω του ιδίου πληροφοριακού συστήματος. Οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές ή σπουδαστές, που εξετάστηκαν ήδη στο Τμήμα προέλευσης, οφείλουν να δηλώσουν στο πληροφοριακό σύστημα μόνο τον αριθμό των μαθημάτων για τα οποία έχουν παραλάβει συγγράμματα και κατά την κρίση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος υποδοχής απαλλάσσονται από την εξέταση τους. Εάν οι υποβάλλοντες αίτηση μετεγγραφής βρίσκονται στο πρώτο εξάμηνο σπουδών και δεν έχουν εξεταστεί στο τμήμα προέλευσης, τότε θα δηλώνουν μηδενικό αριθμό μαθημάτων.

Οι φοιτητές ή σπουδαστές,  που υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση μετεγγραφής, δικαιούνται να επιλέξουν συγγράμματα μέσω του ίδιου πληροφοριακού συστήματος, μόνο αφού εγγραφούν στο Τμήμα υποδοχής.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.