Jump to content

Ιντιάνα Τζόουνς


Recommended Posts

Δυστυχώς για όσους περιμένουν την τέταρτη ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς θα πρέπει να κάνουν υπομονή για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια! Ο παραγωγός Τζορτζ Λούκας για ακόμα μια φορά δεν είναι ευχαριστημένος με το σενάριο, παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν εφέτος το καλοκαίρι. Ο Λούκας θέλει περισσότερη δράση και μεγαλύτερη ταχύτητα στην τέταρτη ταινία της σειράς και, απ’ ότι φαίνεται, δε θα ξεκινήσει τα γυρίσματα μέχρι να βρει το «τέλειο» σενάριο. Μήπως όμως ξεχνά ότι ο Χάρισον Φορντ δεν είναι κανένα παιδαρέλι; Μπορεί και να το έχουμε ξαναπεί αλλά, έτσι όπως πάει, μάλλον στο τέλος θα προκύψει το...«Ο Εγγονός Του Ιντιάνα Τζόουνς», με τον Χάρισον να έχει ένα μικρό ρόλο δίπλα σε κάποιο νέο και ωραίο πρωταγωνιστή!

INDIANA1.jpg

emstaremstar

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το οτι ο Λούκας είναι ψήρας δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά πιστεύω οτι το κάνει για να αφοσιωθεί πλήρως στο Στάρ Γουόρς. (νομίζω οτι έχουν ακόμη γυρίσματα).

Πάντως πιστεύω οτι ακόμη κι αν ο Χάρισον φτάσει τα 90, με αυτόν θα είναι το επόμενο Ιντιάνα γιατί απλούστατα οπιοσδήποτε άλλος θα είναι αποτυχία.

Εξαιρείται ο Ιντιάνα Γκούφυ. :D:D:D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλα,αν του σκασουν 30 μυρια δολαρια του γερου,και θα τον δεις να κανει κωλοτουμπες σαν τον Μελισσανιδη.

Και στις συνεντευξεις θα λεει οτι ηταν τα καλυτερα γυρισματα της καριερας του,και ας ειχανε ενα ασθενοφορο εξω απο το πλατω να προλαβουν το εμφραγμα.

Αλλα καποια στιγμη πρεπει να προχωρησει αυτο το project επιτελους.και ας ειναι κ με τον εγγονο του Τζοουνς.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.