Jump to content

Metallica


trivialx

Recommended Posts

Ολοκληρο θα παρουσιαστει στην Αθήνα το Some Kind Of Monster των Metallica!

Ολοκληρο θα παρουσιαστει στην Αθήνα το Some Kind Of Monster, το ντοκιμαντερ, για τους Metallica. Η ταινία θα προβληθεί στα πλαίσια του 10ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ‘Νύχτες Πρεμιέρας’. Ενδέχεται, μάλιστα, να υπάρξουν και άλλες συμπληρωματικές εκδηλώσεις, σε συνεργασία με το fan club των Metallica, Scary Greeks, που μας πληροφόρησε σχετικώς.

Το festival θα ανοίξει το Fahrenheit 9/11 του Μάικλ Μουρ. Το ντοκιμαντέρ που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα του φετινού Φεστιβάλ Καννών θα προβληθεί στην επίσημη τελετή έναρξης στις 16 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Όπως κάθε χρόνο, το Φεστιβάλ ρίχνει και φέτος το βάρος του στον ανεξάρτητο κινηματογράφο - τον κινηματογράφο των νέων και ανήσυχων δημιουργών, των αναζητήσεων και των πειραματισμών. Κεντρικοί άξονές του θα είναι τα τμήματα: Ανεξάρτητοι Αμερικανοί με τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων μηνών και Πανόραμα με επιλεγμένες πρωτοποριακές ταινίες από όλο τον κόσμο.

Επίσης θα υπάρχουν τμήματα με ταινίες Ελλήνων της Διασποράς, ανατρεπτικά Ντοκιμαντέρ, Μουσικές Ταινίες (ανάμεσά τους και το Some Kind of Monster) καθώς και μια μοναδική επιλογή των καλύτερω

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 7 months later...

Το ειδα χθες. Δεν ειχα ιδεα περι τινος προκειται μεχρι να το δω, οποτε περιμενα να ειναι ενα "making of" για το St. Anger. Τελικα ειναι μια ταινια-ψυχογραφημα για την κλιμακτηριο του γκρουπ και για το πως περνανε τωρα που ειναι ελεεινα πλουσιοι και 40αρηδες με οικογενειες και παιδια.

Απευθυνεται κυριως στους φανατικους του συγκροτηματος, ομως πιστευω πως οποιος στα σχολικα του χρονια χτυπιοταν με το "Hit the Lights" αξιζει να το δει. Ξενιζει καπως το γεγονος οτι οι καποτε πιτσιρικαδες με σκισμενα τζινς (προσωπικα παντα ετσι θελω να τους εχω στο μυαλο μου) εχουν αλλαξει τοσο πολυ, αλλα τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη (αν ειναι ευγενικη μαζι σου :) ).

Ολα τα λεφτα ειναι η εξομολογηση του Mustaine και ο πατερας του Λαρς. :lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.