Jump to content

Αγορές Metal Δίσκων: Τι αγοράσατε τελευταίο;


gor

Recommended Posts

Εγώ σήμερα τσίμπησα το 2DVD Saxon "The Saxon Chronicles" (2003) και το CD Grave Digger "Heavy Metal Breakdown" (1994)

To DVD έχει φανταστικό booklet και συσκευασία, για τη συναυλία δεν μπορώ να πω ακόμα, γιατί δεν έχω χρόνο να τη δω...

To CD Grave Digger είναι (και ακούγεται) αρκετά πρώιμο... μην περιμένετε Tune Of War, αν και είναι καλό. Η παραγωγή πάσχει λίγο, η προφορά του γερμαναρά είναι τίγκα στα "ze" (=the) και "iz" (=is)...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το Heavy Metal Breakdown βγήκε το 1984 οπότε μάλλον πάτησες λάθος κουμπί.

Κι εγώ προτιμώ το Tunes, σε αντίθεση με πολλούς φίλους μου, αλλά και το HMB είναι πράγματι φοβερό. Τους Saxon ποτέ δεν τους λάτρεψα και τόσο. Μου αρέσουν, έχω κάμποσα άλμπουμ τους, θα τους ακούσω σε μαγαζί αλλά ως εκεί... Εδώ δεν έχω πάρει ακόμα το νέο των Death Angel... Γενικά τον τελευταίο καιρό δεν αγοράζω νέες κυκλοφορίες, μόνο παλιά που λείπαν από τη συλλογή μου. Πήρα το EP και το LP των S.A. Slayer (τα θρυλικά "Prepare to die" και "Go for the throat") σε ένα cd που τα χα σε κασσέτα τόσο καιρό και δεν τα βρισκα και είχα λυσσάξει μέχρι που μου πε ένας φίλος που θα τα βρω. Μιλάμε φυσικά για τραγουδάρες!!!

Και επίσης το Ascend From The Cauldron των 80's metallers Deadly Blessing μου το πούλησε 5 ευρώ ο ίδιος φίλος μου σε σχεδόν αχρησιμοποίητο LP πριν καμιά δεκαριά μέρες (το χα σε cd αλλά τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται). Χαλαρά ο τραγουδιστής τους είναι στους 3 πιο υψίφωνους μεταλ τραγουδιστές ever!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα... ώραία αυτά που πήρες... εγώ τσίμπησα:

-A Night At The Opera DVD-A 5.1 (φανταστικό)

-Accept - Accept

-Grave Digger - Lost Tunes From The Vault (αρπαχτή το ξέρω, αλλά έχει μέσα πολλά σπάνια κομμάτια, όπως και τη διασκευή τους στον Παπακωνσταντίνου)

-AC/DC Live At Donnington DVD

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Α ναι, και για τους Saxon ίδια γνώμη έχουμε. Βασικά, βρίσκομαι σε φάση που αγοράζω καινούριες κυκλοφορίες μόνο από συγκεκριμένα συγκροτήματα και παλιές κυκλοφορίες που μου λείπουν από τη δισκοθήκη μου.

Δεν δοκιμάζω πολλά νέα συγκροτήματα γιατι τα περισσότερα τα βρίσκω είτε ανέμπνευστα, είτε αντιγραφείς, είτε απλώς σαπουνόφουσκες... βλέπε Nightwish με τους οποίους έχει γίνει χαμός.

Ένα από τα πιο πρόσφατα συγκροτήματα που γουστάρω είναι οι Amon Amarth... 6 sept βγαινει το καινούριο τους.... emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πρόσφατα αγόρασα το Haven από Dark Tranquillity.Σπέρνει!Το ίδιο και το Reinventing Hell.Μάλλον θα με κράξετε αλλά βρήκα το The Book Of Heavy Metal πολύ ενδιαφέρον!(φοράω το κράνος μου!)Όπως όμως και να'χει,το καλύτερο album που αγόρασα τελευταία είναι το Revolution DNA από Septic Flesh.

Science...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

:bloodomen: Εμένα πάλι ο τελευταίος δίσκος του είδους που αγόρασα ήταν των Prong το Cleansing,συμπαθητικό,ξεκινά γαμάτα,αλλά μετά από το 4ο -5ο τραγούδι ξεφουσκώνει emranting Μα να χάσω τους Queensryche;Άτιμο αγροτικό...
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σιγά μη σε κράξουμε.... ΤΙΙΙΙ; ΠΗΡΕΣ ΤΟ TBOHM???!! Πλάκα κάνω, απλώς, επειδή για μένα οι στίχοι είναι το 40% του τραγουδιού, δεν μπορώ να παραβλέψω τέτοια "βαθυστόχαστα concept", αν και είμαι λάτρης του epic. Πάντως το video που είδα στο mad ήταν καλό.

Πήρα τελευταία και το Inferno των Motorhead... σαφώς καλύτερο απ'τη πατάτα που λέγεται Hammered αλλά στο ίδιο πλαίσιο κινείται...

Α! Να μη ξεχάσω... Το Saxon που πήρα γ^&* τη γκαντεμιά μου είναι ελλατωματικό από την εταιρία. Ο τύπος στο Rock City μου είπε ότι όλα έτσι του εχουν έρθει... λείπουν 5 videoclip από τα extras του δεύτερου DVD. Τώρα θα μου πείτε σιγά τους χρυσούς φοίνηκες, Saxon 80's videoclips... τελοσπάντων... απλώς να το ξέρετε. Πάντως στο εξωτερικό αυτό το λάθος δεν υπάρχει.

τη σελίδα αυτή τη ξέρετε; ο καλύτερος τρόπος να ενημερωνώσαστε καθημερινά για τα μουσικά δρώμενα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε παιδια, τώρα τελευταία το κακό με τα ελλατωματικά προϊόντα στα Metropolis έχει παραγίνει, όλο σπασμένα κουτάκια (που τα πληρώνουμε μέσα στα €15 που δίνουμε για το cd αλλά δεν τα αλλάζουνε). Έχθές πήρα το Bonfire των AC/DC. Όλες οι κόλλες της συσκευασίας είχαν λιώσει από τη ζέστη και το digibox αποσυντίθονταν μέσα στα χέρια μου. Με προσοχή και υπομονή, το έφτιαξα με logo, αλλά έχω αρχίσει να τα παίρνω, γιατί έχουν τύχει πολλέ τέτοια τελευταία.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 5 months later...

HALLO GUYS!! ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΠΑΡΕΑ; ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚΑΚΙ!

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ CD ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "A NATURAL DISASTER" ΑΠΟ ANATHEMA. ΑΡΓΟΣΥΡΤΕΣ, ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ, ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΤΣΙΜΠΗΣΤΕ ΤΟ!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.