Jump to content

Partyland στο Αγκίστρι από τους Fresh & Yellow.


trivialx

Recommended Posts

Ένα ξεχωριστό από κάθε άποψη διήμερο στο Αγκίστρι, από Σάßßατο (3 Ιουλίου) πρωί, ως Κυριακή (4) απόγευμα, έχουν ετοιμάσει οι Fresh & Yellow... Μία ομαδική εκδρομή εκατοντάδων ατόμων στον πιο κοντινό νησιώτικο παράδεισο που διαθέτουμε, το διαμάντι του Σαρωνικού, με πάρα πολλές εκπλήξεις και happenings.

Το Σάßßατο το ßράδυ στο Κάστρο, το μεγαλύτερο club του νησιού χωρητικότητας 800 ατόμων, θα ακουστούν αγαπημένες pop/rock μελωδίες από την ομάδα Fresh and Yellow, γνωστή από την επί διετίας οργάνωση του PopLand Festival στην Αντίπαρο, αλλά και από dj sets και live party της σε γνωστά αθηναϊκά clubs με στόχο να παρασύρουν το κοινό σε ένα ξέφρενο party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με λίγες ώρες διάλειμμα για (υποτυπώδη) ύπνο, είτε σε ξενοδοχεία (με κρατήσεις), είτε στον ειδικά διαμορφωμένο για camping χώρο πίσω από το club, το party θα συνεχιστεί την Κυριακή το μεσημέρι στην παραλία της Σκάλας, όπου ήλιος και θάλασσα σε συνδυασμό με happenings και sets από πολλούς dj�s αλλά και με το υπέροχο τοπίο θα ολοκληρώσουν αυτό που λέμε «πέρασα τέλεια».

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΠΥΡΑΣ με έπαθλο μία μίνι κρουαζιέρα στον νικητή και την παρέα του γύρω από το νησί και αποβίβαση για μπάνιο όπου επιθυμεί.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν οι περιορισμοί και ο καθοδηγητικός χαρακτήρας μιας τυπικής εκδρομής καθώς γνωρίζουμε τα διαφορετικά ωράρια του καθενός, αλλά και την ευκολία πρόσβασης στο νησί (μόλις 1 ώρα με Καταμαράν και 1 ½ με ferry-boat).

ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

Για όλους όσοι επιθυμούν να κατασκηνώσουν, το στήσιμο σκηνής επιτρέπεται μόνο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από το Κάστρο club. Θα υπάρχει λεωφορείο με δωρεάν μεταβίβαση από το λιμάνι της Σκάλας στον χώρο του camping.

Πληροφορίες camping: 6977583617

Η ομάδα Fresh & Yellow

Η ομάδα Fresh & Yellow δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2000 από τους Χρήστο Μήλιο και Θοδωρή Σουρβίνο, σε μία ώρα όχι και τόσο εύκολη για σοβαρές συζητήσεις και επαγγελματικούς σχεδιασμούς (03:30πμ) και όντες πάνω από τα επιτρεπτά όρια αλκοόλης στο αίμα.

Η αρχή έγινε σε ένα γιορτινό τριήμερο στις 23, 24 και 25 Δεκεμβρίου στο PlanB και ήταν ικανή να δώσει την ώθηση για πολλές σκέψεις και νέες ιδέες για την συνέχιση και την πραγματοποίηση των επόμενων parties.Μετά από μια σειρά επιτυχημέμων events στο PlanB οι Fresh & Yellow ξεκίνησαν την περιπλάνησή τους στους alternative χώρους της Αθήνας. Mad, Memphis, Gaze at, Odd, Club 22, Decadence, Stage είναι μερικοί από τους χώρους όπου φιλοξενήθηκε η ομάδα είτε ως residents είτε για ένα party.

Το καλοκαίρι του 2001 οι Fresh & Yellow ταξίδεψαν στην Αντίπαρο για ένα τριήμερο party στο Mariano club και κατέληξαν στην Ικαρία για ένα dj set στο mad club και στο Kasmir. Το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψαν στην Αντίπαρο για την διοργάνωση του πρώτου Popland festival όπου εμφανίστηκαν πολλά από τα πιο ανερχόμενα ελληνικά αγγλόφωνα συγκροτήματα. Το καλοκαίρι του 2003 φιλοξενήθηκαν στο Κάστρο club του Αγκιστρίου όπου παρέα με 450 φίλους της ομάδας διασκέδασαν με ένα ξέφρενο party που κράτησε μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Μέσα σε όλα αυτά οι Fresh & Yellow έχουν στο βιογραφικό τους την διοργάνωση τριών "Live - Party", στο mad club με matisse και relevant box, και στο gaze at με sweethom και mind waltz, στο Club 22 με Matisse και film καθώς και δυο guest dj sets με καλεσμένους της τους Ben Love (Fun Lovin Criminals) και τον Carter Fruitbat (Carter USM).

Αρκετοί ήταν επίσης οι dj's που συνεργάστηκαν με τους Fresh & Yellow, μεμονωμένα ή όχι, μέχρι το Μάρτιο του 2001 όπου και η ομάδα κατέληξε στην τελική της σύσταση με τους Χρήστο Μήλιο και Τάσο Ρεμετζά.

Τα μουσικά πλαίσια στα οποία κινούνται οι Fresh & Yellow είναι η ανεξάρτητη pop/rock σκηνή της Αγγλίας και της Αμερικής από τα τέλη της δεκαετίας του '80 εώς και την εναλλακτική σκηνή του σήμερα, χωρίς να λείπουν οι αναφορές στα 60's, 70's και 80's.

Χαρακτηριστικό ενός Fresh & Yellow party είναι το μουσικό απρόβλεπτο και η καλή και χορευτική διάθεση που δημιουργεί όλο και περισσότερους φίλους της ομάδας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.