Jump to content

Τι είναι το άνοιγμα / κλείσιμο καρτέλας .


Evidence

Recommended Posts

Τίποτα ιδιαίτερο...Απ'ο,τι θυμάμαι πηγαίνεις στην κεντρική γραμματεία και λές ότι θέλεις να ανοίξεις καρτέλα . Νομίζω συμπληρώνεις και μία αίτηση. Μετά καλό είναι να ελέγχεις συχνά για το πέρασμα των βαθμών σου στη βαθμολογική σου κατάσταση , έτσι ώστε να προλάβεις την ορκομωσία -ορισμένες έδρες αμελούν απίστευτα να στείλουν βαθμούς, πρόσεξέ το!Σε περίπτωση που δείς ότι κάποιος βαθμός δεν έχει περαστεί και η προθεσμία για κλείσιμο της καρτέλας σου τελειώνει , να πας επιτόπου στη γραμματεία του μαθήματος -απο το τηλέφωνο συνήθως σε γράφουν-και να απαιτήσεις να σταλεί το συντομότερο ο βαθμός σου στην κεντρική γραμματεία γιατι ορκίζεσαι . Στην ανάγκη πες τους να ετοιμάσουν τις καταστάσεις και να σου τις δώσουν να τις πας εσύ στην κεντρική γραμματεία . Αυτό έκανα και εγώ όταν είδα τα σκούρα.Οταν συμπληρωθούν τα μαθήματα πηγαίνεις στην κεντρική γραμματεία και κλείνεις την καρτέλα σου. Άντε καλή ορκομωσία!!!!!!!! emrockon Και βεβαίως συγχαρητήρια.......

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Επίσης μή περιμένεις αυτόματα να περάσουν τα 12 επιλογής με τους καλύτερους βαθμούς, (αν έχεις παραπάνω περάσει από 12 φυσικά..) Συνήθως σε ρωτάνε ποια θέλεις να περαστούν.
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εχμμμ... υπήρχε προθεσμία για το άνοιγμα της καρτέλας, μέχρι τις 15 Μαίου. Ελπίζω για τους εκτοετείς να μην υπάρχει περιορισμός. :unsure:

Evidence, καλό άνοιγμα και καλό κλείσιμο καρτέλας! :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.