Jump to content

Τέλος για τους Jane's Addiction;


trivialx

Recommended Posts

Τέλος για τους Jane's Addiction; Απ΄ό,τι φαίνεται, πλησιάζει αρκετά, αν δεν έχει έρθει. Ο Dave Navarro άφησε την ακόλουθη (συγκινητική!) ανακοίνωση που εξηγεί κάποια πράγματα - αν και η εταιρία τους δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα μέχρι στιγμής:

"Με κάθε ειλικρίνεια, διαλυθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε μαζί τέσσερις φορές όλα αυτα τα χρόνια. Ίσως αυτό σας δείξει την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα. Αληθινά, δεν ξέρουμε. Ξέρουμε ότι δώσαμε ό,τι είχαμε όλο αυρό τον καιρό κι ότι κάναμε ένα πράγματι καταπληκτικό δίσκο μετά από τόσα χρόνια σιωπής. Αυτό ήταν πράγματι πολύ καλό και είμαστε περήφανοι γι' αυτό.

"Μπορέσαμε να κάνουμε πολλά live, να ταξιδέψουμε και να δούμε όλο τον κόσμο ξανά. Περάσαμε καταπληκτικά. Γιατί όμως δεν "δούλεψε"; Για πολλούς λόγους. Κάποιοι από τους οποίους κρατούν πάνω από 15 χρόνια, κάποιοι νέοι, αλλά κανείς από αυτούς δεν χρήζει αναφοράς. Ίσως να είμαστε μια ρευστή ισορροπία. Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που ήμασταν τόσο καλοί. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όλοι είμαστε υπερβολικά δημιουργικοί και ξέρω ότι όλοι θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να δουλεύουμε σε πολλά διαφορετικά projects. Μετά από 20 χρόνια, όπως σε κάθε σχέση, έχεις τα πάνω και τα κάτω σου και κάποιες απίστευτες αναμνήσεις που δεν πρόκειται ποτέ να χαθούν. Μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολύ καλή μουσική μαζί και αισθανόμαστε ευλογημένοι.

"Αλλά κάποιες φορές οι σχέσεις δεν λειτουργούν, όσο χρόνο ή ενέργεια και να δίνεις σ' αυτές... και σ' αυτό το σημείο... συνειδητοποιείς ότι είναι πιο υγιές να ακολουθήσει ο καθένας τη δική του, διαφορετική πορεία, από το να προσπαθεί να ξαναδημιουργήσει τη μαγεία των πρώτων χρόνων. Κάποιες φορές οι άνθρωποι μεγαλώνουν ξεχωριστά σε μια σχέση -δεν είναι ειλικρινά κανενός "λάθος"... απλά αλήθεια της ζωής. Κάποιες φορές οι πιο δημιουργικές σχέσεις είναι και οι πιο έυφλεκτες και δεν μπορούν έτσι να κρατήσουν για πάντα.

"Ξέρουμε ότι αυτό δεν απαντά σε όλες σας τις ερωτήσεις, αλλά κάποιες από αυτές νομίζω ότι απαντήθηκαν. Θέλουμε προσωπικά να σας πούμε 'ευχαριστώ' για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια, το εκτιμούμε πολύ και σας αγαπάμε".

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.