Jump to content

πάμε στο Γκάζι για γρανίτα;


Ήρα

Recommended Posts

...η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μάς καλεί όλους να συγκεντρωθούμε στην αυλή της και να θυμηθούμε τι εστί «αναψυκτήριο»!

...στην αυλή της Τεχνόπολης, θα αναβιώσει ο θρύλος του αναψυκτήριου, μεταμορφώνοντας το ultra αγαπημένο βιομηχανικό κτίριο της Πειραιώς σε ολάνθιστο κήπο με τραπεζάκια, καρεκλίτσες, καντίνα με όλα τα σχετικά με το είδος κομφόρ (σνακ, γρανίτες, αλκοόλ και, φυσικά, κάθε τύπου αναψυκτικά) και extra special καλεσμένους. Και ποιος άλλος θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τόσο ατμοσφαιρικό back to the future; Ασφαλώς, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, που εδώ και χρόνια μάς αποδεικνύει πως έχει το ταλέντο να ακροβατεί δημιουργικά μεταξύ παρόντος και παρελθόντος.

16 βραδιές συνενοχής

Πρώτος-πρώτος, ο Κωνσταντίνος Τζούμας, που θα αναλάβει ένα ρόλο απόλυτα ταιριαστό στο καυστικό ταμπεραμέντο και το μπρίο του: αυτόν του κονφερανσιέ, που «ανοίγει» το πρόγραμμα και το διανθίζει με τα καυστικά σχόλια και τις ξεκαρδιστικές παρεμβάσεις του. Ο Δημήτρης Πιατάς, με την αναγνωρισμένα πηγαία κωμική φλέβα, που κάνει δυνατό γκελ στο κοινό, θα μας κατακεραυνώσει με τα νούμερα, τα γκαγκ και τις παρλάτες του. Η «μαγική» Μελίνα Τανάγρη θα αναλάβει να «ισορροπήσει» τους δύο κωμικούς τραγουδώντας μας παλιές και καινούργιες αγαπημένες μελωδίες. Μαζί τους, η ζωντανή δεκαμελής ορχήστρα του Λουκιανού, οι Τσίου-τσίου sisters, στα φωνητικά και οι χορεύτριες του χοροθεάτρου Ροές της Σοφίας Σπυράτου, που επιμελήθηκε και τις χορογραφίες, ενώ τα κείμενα έγραψε ο Γιάννης Καλαμίτσης και τα κοστούμια επιμελήθηκε ο Κώστας Βελινόπουλος.

Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με μια μπάντα Ρουμάνων ακορντεονιστών, ένα γκρουπ Νιγηριανών με παραδοσιακά όργανα, μια διαπολιτισμική ορχήστρα Ινδών και Πακιστανών, ακροβάτες, μάγους, ταχυδακτυλουργούς και πολλές θεαματικές ατραξιόν που υπόσχονται να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους για δεκαέξι βραδιές, που θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουνίου και θα κρατήσουν μέχρι τις 8 Ιουλίου, στο πλαίσιο των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων.

INFO

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Πειραιώς 100 & Περσεφόνης, Γκάζι, 2103474645, 2103467322. Παραστάσεις: 23/6-8/7. Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.. Ενιαίο εισιτήριο: € 5.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.