Jump to content

ΠΑΡΑΞΕΝΑ...


Roadrunner

Recommended Posts

Προσπάθησε να αδειάσει τη βενζίνη από το αυτοκίνητο με ηλεκτρική σκούπα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ενας Γερμανός προκάλεσε καταστροφές £1,000 όταν προσπάθησε να αφαιρέσει τη βενζίνη από το αυτοκίνητό του χρησιμοποιώντας... ηλεκτρική σκούπα.

Το περιστατικό συνέβη σε πρατήριο βενζίνης στη Φρανκφούρτη, όταν ο οδηγός γέμισε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του με βενζίνη, κατά λάθος, αντί για πετρέλαιο ντίζελ. :blink: Ο υπεύθυνος του πρατήριου τον βοήθησε να αφαιρέσει την βενζίνη, αλλά ο οδηγός ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν είχε μείνει ούτε σταγόνα βενζίνης.

Ετσι, ο ίδιος είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει ηλεκτρική σκούπα. emnoemnoemno Ομως, η ποσότητα βενζίνης που συσσωρεύτηκε στην σκούπα προκάλεσε έκρηξη με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημίες τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και στο πρατήριο.

:splaaaats::splaaaats::splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 337
  • Created
  • Last Reply

emarup:wacko::blink:

ωραίο θέμα πάντως!να γράφουμε τα παράξενα ε?

emgoal Πατρινέ ! :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ωραίο θέμα πάντως!να γράφουμε τα παράξενα ε?

ακριβώς αυτό είχα το μυαλό μου.. ελπίζω να είναι εύκολα κατανοητό.....

emthanxemthanxemthanx

ΥΓ. Καλό είναι να μη με λέτε πατρινό γιατί ο administrator απ'όσο έχω μάθει δεν τα πάει πολύ κάλα με αυτή την πόλη... emdevil όχι τίποτα άλλο μπορεί να λογοκριθούμε :lol:

ΥΓ2. MD emthanxemthanxemthanxemiloveyou

Πρόστιμο γιατί ο σκύλος δε φορούσε ζώνη ασφαλείας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η γερμανική αστυνομία επέβαλλε πρόστιμο σε σκύλο επειδή δεν φορούσε... ζώνη ασφαλείας...

Ο Bobbie, ένας γλυκύτατος σκύλος, ταξίδευε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη του, όταν άνδρες της τοπικής Τροχαίας σταμάτησαν το όχημα στην πόλη Kempten, στους πρόποδες των Αλπεων. Οταν είδαν ότι ο σκύλος δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας επέβαλλαν πρόστιμο 25 ευρώ, το οποίο όμως ο ιδιοκτήτης δεν δέχεται να πληρώσει, με αποτέλεσμα το πρόστιμο σύμφωνα με το δικαστήριο να έχει φτάσει τα 43,10 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία "'ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην οδήγηση ή τραυματισμό, για παράδειγμα σε απότομο φρενάρισμα, πρέπει να είναι καλά ασφαλισμένο".

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Λέγεται ότι στην αγγλική αλφάβητο το γράμμα E είναι αυτό που χρησιμοποιείται συχνότερα από οποιοδήποτε άλλο .

Το 1937 ο Αμερικανός συγγραφέας Έρνεστ Βίνσεντ Ράιτ έγραψε ένα μυθιστόρημα 50.110 λέξεων με τον τίτλο «Γκάτσμπι» (Gadspy), που δεν έχει μέσα ούτε ένα E.

Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο καθώς έπρεπε να αποφύγει πολλές λέξεις. Ήταν αναγκασμένος π.χ. να παραλείψει σχεδόν κάθε ρήμα στον αόριστο χρόνο , καθώς σχεδόν όλα τα ομαλά ρήματα στον αόριστο τελειώνουν σε -ed.

Επίσης, μια και οι αριθμοί σύμφωνα με τους κανόνες του λογοτεχνικού αυτού παιχνιδιού γράφονται ολογράφως, έπρεπε να ξεχάσει όλους τους αριθμούς ανάμεσα στο έξι και στο τριάντα.

Όπως σημειώνει με χιούμορ στον πρόλογο του είχε πρόβλημα στην παρουσίαση των νεαρών ηρωίδων του διότι «ποια νεαρή γυναίκα θα ήθελε να γίνει γνωστό πως είναι άνω των τριάντα;»

Ιδού ένα απόσπασμα από την πρώτη πρόταση του «Γκάτσμπι»:

If Youth, throughout all history, had had a champion to stand up for it; to show a doubting world that a child can think; and possibly, do it practically; you would constantly run across folks today who claim that «a child don't know anything»

[=Αχ, και να 'χε η Νιότη, στο διάβα της ιστορίας, έναν ιππότη να την υπερασπιστεί. Να δείξει στον καχύποπτο κόσμο πώς ένα παιδί είναι σε θέση να σκέφτεται. Και μάλιστα να σκέφτεται πρακτικά. Σήμερα όλο συναντάς ανθρώπους που λένε πως «τα παιδιά δεν ξέρουν τίποτα»]

image001.jpg

Για να πετύχει ευκολότερα τον στόχο του , ο Ράιτ αχρήστευσε το αντίστοιχο πλήκτρο της γραφομηχανής του. Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να τελειώσει το μυθιστόρημά του μέσα σε 165 μέρες.

Το βιβλίο έχει συνολικά 267 σελίδες και είναι απρόσμενα ευκολοδιάβαστο.

H εισαγωγή του βιβλίου, όπως και το εξώφυλλο, δεν αποτελούν μέρος της ιστορίας κι έτσι εκεί χρησιμοποιεί το γράμμα E κατά βούληση.

Άλλωστε το ίδιο το ονοματεπώνυμο του έχει τρεις φορές το γράμμα E (Ernest Vincent Wright)….

εεεεεεεεε;;;; ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το πιο περίεργο απ'όλα θα'ναι να πάρω τελικά πτυχίο.... emdevil

emoops με συγχωρείτε... μπαχαλεύω τοπικς ενώ οφείλω σοβαρότητα ... ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :lol:

Roadie μου.... emkiss sorry δε θα ματαξανασυμβεί... ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το στοίχημα έχει γούστο,όταν το εννοείς.Όταν είσαι αποφασισμενος οχι μονο να κερδισεις,αλλα και να χασεις.Κατι που δεν τηρησε ενας τζογαδορος απο το Ντορτμουντ της Γερμανιας, ο οποιος εβαλε μεν στοιχημα, αλλα οταν το εχασε αρνηθηκε να πληρωσει, με αποτελεσμα να χασει τα ...δοντια του.Σε αντιποινα ο ετερος "συμβαλλομενος" του πηρε τη μασελα,εως οτου πληρωσει το χρεος.Εκεινος παλι απευθυνθηκε στην αστυνομια,ζητωντας τη συνδρομη της,με το...ακλονητο επιχειρημα οτι για τις επομενες ημερες θα ηταν αναγκασμενος να τρεφεται μονο με υγρη τροφη...Οι αστυνομικοι επεισαν τον νικητη του στοιχηματος να επιστρεψει το τροπαιο,αφου προηγουμενως ο αναξιοπιστος τζογαδορος αναγκαστηκε να καταβαλει τιμημα 150 ευρα για το στοιχημα και να ξαναβρει το χαμογελο του...

emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εναν...Σαμψων με λαμπρο μελλον γαινεται οτι απεκτησε η Κινα,οπως υποστηριζει δημοσιευμα της εφημεριδας "Τσαϊνα Ντειλ".Προκειται για ενα 4χρονο αγορι απο την πολη Ζενγκζου της επαρχιας Χεναν στην κεντρικη Κινα,ο οποιος ειναι τοσο δυνατος που σηκωνει στον αερα(7 εκατοστα απο το εδαφος συμφωνα με το δημοσιευμα) μια γυναικα βαρους 50 κιλων...Επισης δε δυσκολευεται να σηκωσει ψηλα ενα δοχειο που περιεχει 20 λιτρα νερου.Οπως δηλωσε στην εφημεριδα ο πατερας του λιλιπουτειου κινεζου...κουταλιανου,ο μικρος δεν εχει ακολουθησει καποια ειδικη εκπαιδευση,και χαριτολογει λεγοντας οτι "απλως τρωει περισσοτερο φαγητο απο τα αλλα παιδια της ηλικιας του"... emshowoff

emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φοιτήτρια στη Σιγκαπούρη περνά στο Βιβλίο Γκίνες ως η ταχύτερη δακτυλογράφος SMS

Συνηθισμένη να στέλνει γύρω στα 50 μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα κάθε ημέρα, η 23χρονη φοιτήτρια Κίμπερλι Γιέο από τη Σιγκαπούρη έσπασε με ευκολία το ρεκόρ ταχύτητας στην πληκτρολόγηση SMS: Χρειάστηκε μόλις 43,66 δευτερόλεπτα για να γράψει ένα περίπλοκο μήνυμα 26 λέξεων.

Σύμφωνα με το Reuters, το παγκόσμιο ρεκόρ κατείχε μέχρι σήμερα ο Βρετανός Τζέιμς Τράσλερ, ο οποίος χρειάστηκε 67 δευτερόλεπτα για να πληκτρολογήσει ένα αντίστοιχο μήνυμα σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο Σίδνεϊ.

Στο διαγωνισμό της Σιγκαπούρης, οι συμμετέχοντες έπρεπε να καταχωρήσουν τη φράση «Τα πιράνχα με τα κοφτερά δόντια των γενών Serrasalmus και Pygocentrus είναι τα πιο επιθετικά ψάρια του γλυκού νερού στον κόσμο. Στην πραγματικότητα σπάνια επιτίθενται σε ανθρώπους».

Η λειτουργία Τ9, που διευκολύνει την πληκτρολόγηση «μαντεύοντας» τις λέξεις που πληκτρολογούνται, ήταν απαγορευμένη και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε επίσης να τονίζουν όλες τις λέξεις.

Η διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας στη Σιγκαπούρη είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο, καθώς τέσσερις στους πέντε κατοίκους διαθέτουν κινητό.

:wacko:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Ένα περίεργο διαζύγιο

Ένας 14χρονος ζήτησε να χωρίσει από την οικογένειά του, επειδή τον καταπίεζε η μητέρα του

Ως γνωστόν τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις, για αυτό είναι πολύ πιθανό να μην ταιριάζετε καθόλου ως χαρακτήρες. Και αν δεν ταιριάζεις με κάποιον, απλά κόβεις τις… διπλωματικές σχέσεις.

Τι γίνεται, όμως, όταν ο συγγενής με τον οποίο δεν ταιριάζεις καθόλου είναι η ίδια σου η μητέρα; Απλώς, παίρνεις διαζύγιο.

Αυτό είπε να κάνει και ένας 14χρονος από τη Μελβούρνη, ο Πίτερ Λόνσνταϊλ και ζήτησε από την αρμόδια υπηρεσία της Κοινωνικής Πρόνοιας να χωρίσει από την μητέρα του λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων και αγεφύρωτων διαφορών.

Τι να κάνουν και οι δημόσιοι λειτουργοί. Μόλις είδαν, ότι δεν υπήρχαν περιθώρια συμβιβασμού, έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για το διαζύγιο…

Ο Πίτερ, ο οποίος είναι αριστούχος μαθητής και έχει κερδίσει υποτροφία, μένει σε με μία άλλη οικογένεια και από ότι λέει είναι ευχαριστημένος.

Πάντως, τονίζει, ότι ακόμα αγαπάει τη μητέρα του και δηλώνει, ότι θα συνεχίσει να έχει επαφές μαζί της. "Ενδεχομένως", πρόσθεσε, "η απόφασή μου να ήταν λάθος, αλλά, δεν μπορούσα πια να συνεχίσω να μένω μαζί με την μητέρα μου. Οι διαφορές μας ήταν πολύ μεγάλες γιατί η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή και ήθελε πάντα να γίνεται το δικό της".

Η μητέρα, φυσικά θεωρεί εξωφρενικό το γεγονός να μπορεί ένα παιδί να χωρίσει από την οικογένειά του και θεωρεί, ότι το γιο της έπεισαν οι κακές παρέες.

Πάντως, παραδέχεται, ότι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με το γιό της...

pathfinder.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Απειλή για τον πλανήτη το ρέψιμο της αγελάδας

Επιστήμονας βρήκε τη λύση: ένα εμβόλιο που υπόσχεται εύρυθμη πέψη και λιγότερη... ατμοσφαιρική ρύπανση

Νομίζατε ότι μόνο η βαριά βιομηχανία και τα μέσα μεταφοράς ευθύνονται για την έκλυση των επιζήμιων αερίων που οδηγούν "στο κόκκινο" τις θερμοκρασίες στον πλανήτη; Σωστά νομίζετε, αλλά αυτοί είναι οι "συνήθεις ύποπτοι".

Υπάρχουν και άλλοι... πιο ύπουλοι, όπως για παράδειγμα η επιζήμια αντι-οικολογική συνήθεια αγελάδων και προβάτων να ρεύονται!

Ξέρατε πόσο μεθάνιο παράγει ετησίως με αυτόν τον αγενή τρόπο μια αγελάδα; Ούτε κι εμείς ξέραμε, αλλά ευτυχώς η γερμανική Τεχνολογική Επιθεώρηση μας πληροφόρησε: 114 κιλά, παρακαλώ.

Τα αμνοερίφια και τα βοοειδή, λοιπόν, είναι εκείνα που κρύβουν στα "εσώτερα" τους το κλειδί για τη σωτηρία της Γης;

Όπως αναφέρει η συνδρομητική Τεχνολογική Επιθεώρηση, ένας Αυστραλός μοριακός βιολόγος ο Αντρε-Ντένις Ράιτ ανακάλυψε ένα εμβόλιο που μειώνει τις εκλύσεις μεθανίου κατά 8%. Μάλιστα πιστεύει ότι το φάρμακο επιδέχεται βελτίωση και υπόσχεται θεαματικότερα αποτελέσματα.

Είναι απαραίτητο να σημειώσουμε, όμως, ότι μεθάνιο είναι ένα αέριο, που θεωρείται 21 φορές πιο βλαβερό από το διοξείδιο του άνθρακα. Μεθάνιο εκλύεται κυρίως κατά τη διαδικασία παραγωγής και μεταφοράς ορυκτών καυσίμων, κατά την αποσύνθεση στις χωματερές, από την αγροτική βιομηχανία και τα εκτρεφόμενα ζώα.

Για παράδειγμα στην περίπτωση της Βραζιλίας, όπου υπάρχει σημαντική κτηνοτροφική βιομηχανία, εκτιμάται ότι το 29% της συνολικής ποσότητας μεθανίου που αποδίδεται στη χώρα ετησίως, οφείλεται στις αγελάδες.

REUTERS

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δάσκαλε που δίδασκες ...

Αναλφάβητη δασκάλα "δίδασκε" επί 10 χρόνια

Αναλφάβητη Κινέζα δίδασκε επί δέκα χρόνια σε δημοτικό σχολείο πριν διαπιστωθεί ότι δεν μπορούσε ούτε να γράφει ούτε να διαβάζει

Δέκα ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν για να διαπιστώσουν οι αρμόδιοι ότι μία γυναίκα, η οποία είχε προσληφθεί ως δασκάλα σε σχολείο της Κίνας, ήταν αναλφάβητη. Σύμφωνα με την εφημερίδα China Daily, η 45χρονη γυναίκα έπαιρνε οδηγίες από το γιο της πριν πάει στο σχολείο για να "διδάξει" τα παιδιά.

Το φαινόμενο αυτό μάλλον δεν είναι το μοναδικό, καθώς η εφημερίδα τονίζει ότι στην Κίνα αυξάνονται τα κρούσματα αναλφάβητων που παρουσιάζουν πλαστά έγγραφα για να προσληφθούν ως δάσκαλοι λόγω των ικανοποιητικών μισθών και των προνομίων που απολαμβάνουν οι διδάσκοντες.

:rolleyes:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

άκου τι μπορεί να κάνει μια τόσο καλόβολη αγελάδα! :blink:

στην Κίνα άρχισε να λειτουργεί το τελευταιο εξάμηνο ένα ιδιόμορφο μπαρ.

απευθύνεται στους ερωτικά απογοητευμένους Κινέζους , οι οποιοι καλούναι να ξεπεράσουν την πρόσφατη ερωτική τους κουτρουβάλα !

η μουσική είναι μελαγχολικά ερωτικά τραγούδια , απο αυτά που μιλάνε για προδωμένους έρωτες και απιστιες , και στην τιμη των 5 ευρώ περιλαμβάνεται και ένα ποτό , ώστε να αρχίσεις να χαλαρώνεις.(για να κλάψεις με την ησυχία σου!)

όλοι κλαίνε και αναστενάζουν, οπότε εύκολα μπαίνεις και εσυ στο λυγμοδρόμιο !αν δυσκολεύεσαι λιγάκι , σου προσφέρονται καυτερές πιπεριές και κρεμμύδια !

εάν μάλιστα τρέφεις και αισθήματα πιο έντονα , αν ας πούμε θα ήθελες να ρίξεις και ένα χέρι ξύλο στο πρώην έτερον ήμισυ , προσφέροναι και πλαστικές κούκλες και κούκλοι που λειτουργούν σαν σάκοι του μποξ!

κάθε βράδυ , το παραπάνω μπαρ είναι τιγκαρισμένο! :wacko:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Χειρούργος έκοψε το πέος ενός ασθενή σε κομματάκια!

Ένας χειρούργος από την Ρουμανία τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή έκοψε το πέος ενός ασθενή σε κομματάκια! Ο χειρούργος πραγματοποιούσε επέμβαση σε έναν από τους όρχεις του ασθενή όταν από λάθος έκοψε το ουρητικό κανάλι.

Συνειδητοποιώντας το λάθος του έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να κόβει σε κομματάκια το πέος του άτυχου άντρα.

Αμέσως οι νοσοκόμες κάλεσαν άλλον γιατρό που αυτός με την σειρά του προσπάθησε να σώσει το ουρητικό σύστημα του ασθενή.

Ο «νευρικός» χειρούργος τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα ενώ εκκρεμούν εις βάρος του και άλλες κατηγορίες.

«Προσπάθησα να συγκολλήσω το όργανο του ασθενή αλλά ήταν αδύνατον,» είπε ο άλλος χειρούργος.

Ο 34-χρονος ασθενής βρίσκεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου ενώ οι γιατροί δήλωσαν πως θα προσπαθήσουν να κάνουν διορθωτική επέμβαση στο όργανο του σε λίγους μήνες.

emoops

Για αλλα παραξενα στο http://www.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=45

Εχει τα πιο τρελλα πραγματα!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δοκιμαστική πτήση !!

Η αστυνομία στη Βρετανία χρησιμοποιεί αυτά τα γνωστά ταχύμετρα-radar. Ένας

αστυνομικός το έστρεψε προς τον ουρανό και εκείνη τη στιγμή περνούσε ένα

Harrier που πραγματοποιούσε χαμηλή πτήση. Το όργανο αφού έγραψε μια

ταχύτητα 300 mph, ψήθηκε, κοινώς κάηκε. Η τροχαία έκανε παράπονα στην RAF

για την ζημιά αλλά οι υπεύθυνοι στη RAF τους είπαν να θεωρούν τους ευατούς

τους τυχερούς γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν ενεργοποιημένος ο αυτόματος

ανιχνευτής στόχου του Harrier και είχε κάνει lock πάνω στο radar και

αυτόματα πυροδότησε τους μικρούς πυραύλους. Ευτυχώς όμως επρόκειτο για

δοκιμαστική πτήση και το Harrier δεν είχε κανένα πύραυλο πάνω του

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συνειδητοποιώντας το λάθος του έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να κόβει σε κομματάκια το πέος του άτυχου άντρα.

Δηλαδη την εκανε την μ#%^κια και μετα την ειδε Ζορο και αρχισε να παιζει με το νυστερι;Μηπως χαραξε και το ονομα του πανω στον δυστηχο;Αλλες λεπτομερειες δεν εχει το αρθρο;

Α πα πα παναγια μου!Κρατα μας μακρυα απο τετοιους παρανοικους!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 5 weeks later...

Aπό την Ελευθεροτυπία 15/8/04:

Νέο μαγικό του ALPHA. Απευθείας μετάδοση του αγώνα Μπενφίκα-Αντερλεχτ μέχρι το 26'. Μετά ταινία! Μαγκιά...

:antegeia::splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ταξίδι

Τα φτερά ενός αγγελιοφόρου της ειρήνης μετέφεραν το μήνυμα της αδελφοποίησης των λαών, 890 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας! Συγκλονισμένη η Ρούζιτσα Βάρντα, κάτοικος της παραλιακής πόλη Σούτομορε του Μαυροβουνίου, είδε να ξεκουράζεται στο μπαλκόνι της για τρεις ώρες ένα περιστέρι. Στο πόδι έφερε κίτρινο κρίκο όπου αναγραφόταν «Αθήνα 2004». Ενα από τα σύμβολα της ειρήνης που αφέθηκαν στον Αττικό ουρανό κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, που επέλεξε να ταξιδέψει σε μια από τις πιο δοκιμασμένες περιοχές της Ευρώπης.

Το ταξίδι συνεχίζεται... emrose

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

το πιο παράξενο πράγμα είναι η ίδια η ζωή... ποτέ δε ξέρεις τι σου επιφυλάσει :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Τούρκος γράφτηκε στο βιβλίο Γκίνες,γιατί κατάφερε να ρουφάει γάλα απο τη μύτη του και να το βγάζει σαν συντριβάνι απο το μάτι του... emeek:wacko:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τούρκος γράφτηκε στο βιβλίο Γκίνες,γιατί κατάφερε να ρουφάει γάλα απο τη μύτη του και να το βγάζει σαν συντριβάνι απο το μάτι του...  emeek  :wacko:

τον ειχε δειξει στη τβ πριν μερικες μερες....τελικα τον εβαλαν :wacko:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μπανκονγκ , του έπεσε βαρύ το γεύμα των... δύο κιλών νομισμάτων ( 1/9/2004 7:39:00 μμ )

Οι γιατροί στη βόρεια Ταϊλάνδη αφαίρεσαν με χειρουργική επέμβαση από το στομάχι ενός άνδρα δύο κιλά νομίσματα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι. Ο 37χρονος Σανγκουάν Πονγκσουάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Φαγιάο, 580 χιλιόμετρα βόρεια της Μπανκόνγκ αργά χθες βράδυ με έντονους πόνους στο στομάχι. Ο δόκτωρ Σαχάι Αταβιμπούν, διευθυντής του νοσοκομείου δήλωσε ότι ο ασθενής εξετάσθηκε αμέσως μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και οι γιατροί αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν αμέσως καθώς εντόπισαν κάτι στο στομάχι του. Η μητέρα του Σαγκουάν δήλωσε ότι ο γιος της έπασχε από ψυχικό νόσημα και ήταν υπό παρακολούθηση. "Όταν του δίναμε χρήματα και ιδιαίτερα νομίσματα, πάντα εξαφανιζόταν στην τουαλέτα" δήλωσε η μητέρα του. Πηγές: ΑΠΕ - Γερμ.πρακτ.

Γερμανία, «θορυβώδες» ζευγάρι προκάλεσε... αναστάτωση ( 31/8/2004 7:38:00 μμ )

Ένα ζευγάρι νεαρών εραστών έκαναν τόσο πολύ θόρυβο κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης τους με συνέπεια να ενοχληθούν οι γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία η οποία τους συνέστησαν να χαμηλώσουν τους τόνους. Αστυνομικοί στην πόλη Εσσεν, αναγκάσθηκαν να πάνε στο σπίτι του ζεύγους, λίγο μετά τα μεσάνυχτα μετά από καταγγελίες γειτόνων ότι ο θόρυβος που ακουγόταν από το ανοιχτό παράθυρο των δύο εραστών ήταν τουλάχιστον ενοχλητικός. "Σταδιακά όλο και περισσότεροι γείτονες συγκεντρώθηκαν μπροστά από το σπίτι του ζεύγους για να διερευνήσουν την πηγή του θορύβου", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί συνέστησαν στο ζευγάρι να κλείσει το παράθυρο και να συνεχίσει σε χαμηλότερους τόνους. Πηγές: ΑΠΕ - Ρόιτερ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ένας άνδρας, που βρισκόταν στα δικαστήρια για σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας καταδικάσθηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση όχι γιατί κρίθηκε ένοχος της κατηγορίας αλλά γιατί χασμουρήθηκε δυνατά κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σε πόλη της νότιας Σρι Λάνκα.

Όταν, ο πρόεδρος της έδρας, άρχισε να διαβάζει το κατηγορητήριο, ο υπόδικος άρχισε να χασμουριέται δυνατά και να τεντώνεται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου της πόλης Βαλασμούλα. Η δικαστική έδρα αναστατώθηκε από το χασμουρητό και η διαδικασία διεκόπη. Τελικά, ο πρόεδρος αποφάσισε να καταδικάσει τον υπόδικο σε φυλάκιση ενός χρόνου για προσβολή της έδρας και η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης θα εκδικασθεί μια άλλη μέρα, που θα ορίσει αργότερα το δικαστήριο. :splaaaats:

emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.