Jump to content

5 κυκλοφορίες σε μία ημέρα...


trivialx

Recommended Posts

Οι Tindersticks, μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν τα 5 στούντιο άλμπουμς, που ηχογράφησαν για την Island, ανάμεσα στα 1993 και 1999 (όσο για το Bloomsbury Theatre [live], που ηχογράφησαν για την This Way Up, δείτε παρακάτω).

Τα 'Tindersticks' (Ι), 'Tindersticks' (ΙΙ), 'Curtains', 'Nenette Et Boni' και 'Simple Pleasure' θα περιλαμβάνουν από ένα extra CD με bonus υλικό, σημειώσεις και καινούρια συσκευασία. Η ημερομηνία κυκλοφορίας τους είναι η 19η Ιουνίου. Οι πρώτες κόπιες θα είναι σε slip cases.

Συγκεκριμένα: το ντεμπούτο τους 'Tindersticks', θα περιλαμβάνει ένα extra CD με demos που ηχογράφησε η μπάντα ανάμεσα στον Νοέμβρη του 1991 και τον ίδιο μήνα της επόμενης χρονιάς, σε ένα σπίτι που μοιράζονταν, στο Βόρειο Λονδίνο. Το δεύτερο άλμπουμ, 'Tindersticks ΙΙ', θα περιλαμβάνει ένα bonus CD με την εμφάνισή τους στο Bloomsbury Theatre, στο Λονδίνο, το 1995. Το 'Curtains'' θα περιλαμβάνει ένα extra CD με το 'Bathtime' EP, που έχει καταργηθε, το single του 'Rented Rooms' και ορχηστρικές εκτελέσεις των 'For Those' και 'A Marriage Made In Heaven', όπου συμμετέχει και η Isabella Rosselini, συα φωνητικά. Το 'Nenette Et Boni' θα έχει επίσης ένα bonus cd με το 'Mark's Moods', ένα promo compilation, που βγήκε μόνο για την Αμερικανική αγορά και έχει χαρακτηριστεί σαν το πιο σπάνιο κομμάτι της δισκογραφίας της μπάντας. Το 'Simple Pleasure', τέλος, θα έχει ένα ακόμα δισκάκι με 11 demos και ένα remix του Adrian Sherwood στο 'I Know That Loving'.

Όλα αυτά θα γίνουν πριν την εμφάνιση των Tindersticks σαν headliners στην Acoustic Tent στο φετινό Glastonbury Festival, την Παρασκευή, 25 Ιουνίου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.