Jump to content

PJ Harvey live στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.


trivialx

Recommended Posts

Στο Knitting Factory της Νέας Υόρκης έκανε η PJ Harvey την πρώτη της εμφάνιση επί αμερικανικού εδάφους, μετά το Σεπτέμβριο του 2001.

Η Polly έπαιξε τα κομμάτια του επερχόμενου άλμπουμ της για την Island, "Uh Huh Her".

Το set της άνοιξε με το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ και τελείωσε με το "To Bring You My Love".

Στην Ευρώπη θα έρθει στις 10 Ιουνίου, ξεκινώντας την περιοδεία της από το Amsterdam, και συνεχίζοντας σε μεγάλα festivals, όπως το Glastonbury και T in the Park. Στην Ελλάδα θα εμφανιστεί στα πλαίσια του Electron Nights, στις 13 Ιουλίου, με την υποστήριξη του Avopolis Music Network.

Ακολουθεί το set list:

"Uh Huh Her"

"Meet Ze Monsta"

"The Letter"

"Big Exit"

"Who the Fuck?"

"Dress"

"Fountain"

"Evol"

"A Perfect Day Elise"

"Plants and Rags"

"Good Fortune"

"Down by the Water"

"Taut"

"Harder"

"Cat on the Wall"

"The Whores Hustle and the Hustlers Whore"

Encore one:

"Catherine"

"Victory"

"You Come Through"

"City of No Sun"

Encore two:

"There Will Never be a Better Time"

"To Bring You My Love"

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευρέθη το support στην εμφάνιση της PJ Harvey.

Οι Bokomolech θα ανοίξουν τελικά τη συναυλία της PJ Harvey τη Κυριακή 13 Ιουνίου στο Θέατρο του Λυκαβηττού. Είχε ανακοινωθεί αρχικά το όνομα των Film, αλλά φαίνεται ότι κάτι ...δεν πήγε καλά.

Το σετ που θα παρουσιάσουν οι Bokomolech στο Λυκαβηττό θα βασιστεί κυρίως στο υλικό του Exit Trance, ωστόσο δεν θα λείψουν τα αγαπημένα κομμάτια του κοινού από τις Προηγούμενες δουλειές τους (Xero, Insect Songs, Jet Lag, Slowburner).

Τόσο οι Bokomolech (στα Jet Lag και Exit Trance), όσο και η Polly Harvey στο παρελθόν (στο Rid Of Me), έχουν συνεργαστεί με τον Steve Albini.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την εμφάνιση της PJ Harvey.

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της PJ Harvey στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Kερδίστε μία από τις 5 προσκλήσεις. Στείλτε ένα email στο contest@avopolis.gr, με τίτλο PJ HARVEY και στο κύριο μέρος βάλτε το ονοματεπώνυμό σας. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την Παρασκευή στις 16:00 και οι παραλαβές των προσκλήσεων θα γίνουν από τα γραφεία το Σάββατο το πρωί.

Εισιτήρια προπωλούνται έναντι 35 ευρώ στα Metropolis, την Tickethouse (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς), το Ρόδον (11:00-16:00) και μέσω πιστωτικής κάρτας στην Ticketshop (τηλ. 211 9559900). Tα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 ευρώ την ημέρα της συναυλίας από το ταμείο του Θεάτρου του Λυκαβηττού.

Μία θρυλική μορφή της σύγχρονης μουσικής σκηνής, μία ξεχωριστή προσωπικότητα που με κάθε της κίνηση κερδίζει τον σεβασμό και την προσοχή ενός κοινού που την λατρεύει και, κυριολεκτικά, κρέμεται από τα χείλη της.

Η Polly Jean Harvey δημιούργησε το συγκρότημά της στις αρχές της δεκαετίας του '90. Με τον πρώτο της κιόλας δίσκο (το ιστορικό Dry) κατέκτησε κοινό και κριτικούς παντού. Ειδικά στις Η.Π.Α. το περιοδικό Rolling Stone την χαρακτήρισε Συνθέτη της Χρονιάς και Καλύτερη Νέα Γυναικεία Τραγουδίστρια. Το Rid Of Me του '93 πιστοποίησε το ταλέντο της και σηματοδότησε την διάλυση της αρχικής της μπάντας. Δύο χρόνια αργότερα έρχεται ο δίσκος-καθιέρωση. Το To Bring You My Love βρίσκει την Harvey στο αποκορύφωμα της δημιουργικότητάς της και ο δίσκος χαρακτηρίζεται σχεδόν αμέσως κλασσικός. Προτείνεται για δύο βραβεία Grammy και λαμβάνει από το Rolling Stone τον τίτλο του Καλλιτέχνη Της Χρονιάς για το 1995. Ηταν η χρονιά που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πατρίδα μας (Ρόδον) και δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα δεν μπορούν να ξεχάσουν εκείνες τις δύο βραδιές.

Το Is This Desire? που ακολούθησε μετά από τρία χρόνια συνέχισε την συνήθη συλλογή διθυράμβων και βραβείων, όπως άλλωστε και το Stories From The City,Stories From The Sea (2001) που αποτελούσε μέχρι πρόσφατα την τελευταία της δισκογραφική παρουσία ή οποία και βραβεύτηκε με το Mercury Music Prize , δηλαδή με το βραβείο καλύτερου δίσκου της χρονιάς στην Μ. Βρεταννία. Η δισκογραφική (αφού η PJ δεν σταμάτησε τις εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια) απραξία λαμβάνει τέλος τον Μάιο ,οπότε και κυκλοφορεί η ολοκαίνουργια δουλειά της με τίτλο Uh Huh Her, ένας δίσκος στον οποίο η Harvey είχε τον απόλυτο έλεγχο (σύνθεση, στίχοι, παραγωγή, ηχογράφηση και συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα όργανα που ακούγονται)

Τα υπόλοιπα εκεί όπου η PJ HARVEY αποδίδει τα μέγιστα - στη σκηνή...

H εμφάνιση της PJ HARVEY γίνεται στα πλαίσια των ELECTRON NIGHTS 2004 και είναι συν-διοργάνωση του Δήμου Αθηναίων και της Ανωσης. Support group, όπως έχουμε πει, θα είναι οι Film.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η Poly J Harvey, το μεσημέρι στην εκπομπή της Τσουκαλά στην ΕΤ1, γιατί μιλούσε γαλλικά? :blink: Just curious.... :huh::D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.