Jump to content

multi-electronica


Ήρα

Recommended Posts

Από 3 έως 6 Ιουνίου στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου γίνεται το Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών, με code τίτλο Synch Festival. Το project συμβαίνει για πρώτη φορά και είναι ένα πολυφασματικό πολιτιστικό γεγονός σύγχρονων τάσεων. Στις τέσσερις μέρες και νύχτες που διαρκεί, στους πολλαπλούς χώρους του φεστιβάλ θα γίνουν live acts, d.j. & laptop sets εκατό τουλάχιστον καλλιτεχνών καθώς και οι οπτικοακουστικές ή εικαστικές δράσεις (video art, installations, workshops) δημιουργών από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Θα παρουσιαστεί έτσι μια πληθώρα θεαμάτων ψηφιακών εφαρμογών, ενώ ο χώρος θα οριοθετηθεί και θα αναδειχτεί αρχιτεκτονικά και από τις φωτιστικές παρεμβάσεις (light design) Ελλήνων και ξένων φωτογράφων.

Παρουσιάζοντας μια εναλλακτική πρόταση πολιτιστικών εκδηλώσεων στα 200.000 τετραγωνικά μέτρα του πάρκου (πρώην μεταλλεία Λαυρίου), το Synch Festival συμβάλλει στη δημιουργία των συνθηκών που θα επιτρέψουν στο χώρο αλλά και στο Λαύριο γενικότερα να επανακτήσει επαφή με τον αστικό ιστό της Αθήνας. Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έχει δημιουργήσει ένα ανακαινισμένο κτιριακό σύμπλεγμα με τεράστιο ιστορικό, αρχιτεκτονικό και αισθητικό ενδιαφέρον - και αποτελεί πρότυπο.

Η μουσική (plus) θα παιχτεί σε τέσσερις διαφορετικές σκηνές (main, first, second, experimental) και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα electronica, afro, dub, jazz, soul, latin και hybrid.

Σε απόσταση 55 περίπου χλμ. από την Αθήνα, δίπλα στη θάλασσα, με χαμηλό εισιτήριο και εύκολη πρόσβαση, με facilities κ.λπ., το Synch Festival είναι μια ενδιαφέρουσα πολιτιστική ανάσα...

Ιnfo

3-6/6 Πληροφορίες στα τηλ. 2292 25316, fax: 2292 25749, e-mail: info@ltp.ntua.gr

http://www.ltp.ntua.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.