Jump to content

Ποιος είναι το μέλλον στην Formula 1 ?


trivialx

Ποιος είναι το μέλλον στην Formula 1 ?  

13 members have voted

  1. 1. Ποιος είναι το μέλλον στην Formula 1 ?

    • 1.Jenson Button
      0
    • 2.Fernando Alonso
      6
    • 3.Kimi Räikkönen
      4
    • 4.Giancarlo Fisichella
      0
    • 5.Juan Pablo Montoya
      3


Recommended Posts

Τι λέτε?

Μετά τον Schumi ποιος?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup αδυναμία μου παραμένει ο Publito...αλλά Alonso και Button με κάνουν (ειδικά φέτος) να τους πιστεύω πολύ..!!

:)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν και φανατικός θαυμαστής του JPM, ψήφισα Alonso!! Οι λόγοι πολλοί ' και μαχητικός είναι, και ψύχραιμος όταν χρειάζεται , και δεν κολλώνει αλλά κυρίως έχει μαζί του τον Flavio Briattore!! ;) Ο δαιμόνιος Ιταλός μάνατζερ, και νυν αγωνιστικός διευθυντής της RenaultF1, θα του εξασφαλίσει τις ιδανικές συνθήκες για να ξεδιπλώσει, το κατά κοινή ομολογία, ταλέντο του! Ο JPM, φέτος είναι υπέρμετρα απογοητευτικός και φαίνεται να ακολουθεί την τύχη του Villeneuve, χωρίς όμως να έχει στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα! Ο Κίμι σίγουρα δεν οδηγεί ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, αλλά και πάλι φαίνεται να πληρώνει ακριβά το τίμημα της δόξας. Δεν είναι το ίδιο συγκεντρωμένος , όπως όταν ξεκίνησε, και ειδικά πέρσι ασχολήθηκε πολύ με θέματα εκτός πίστας, (χώρισε με την για πολλά χρόνια αρραβωνιαστικιά του, σύναψε δεσμούς με τα γνωστότερα μοντέλα της Σκανδιναβίας, και αναλώθηκε στην εσωτερική διαμάχη με τον DC). O Jenson Button,διανύει την καλύτερη περίοδο της καρρίερας του, αλλά έχει την τύχη να οδηγεί το πιο φορμαρισμένο μονοθέσιο γιαφέτος, μετά τις Ferrari! Δεν είναι τυχαίο πως κι ο ομόσταυλός του T.Sato, ο οποίος πρόπερσι με τις Jordan, ούτε κάν κατόρθωνε να τερματίσει, να κατορθώνει φέτος να βρίσκεται στην πρώτη σειρά της εκκίνησης! Ο Button, έχει φέρει τα εντυπωσιακά φετινά αποτελέσματα, επειδή οδηγά ένα ανταγωνιστικότατο μονοθέσιο, εν αντιθέση με τους Trulli κι Αlonso, που τον κοντράρουν άνετα, αν κι η Renault για άλλη μια χρονιά υστερεί σημαντικά σε ιπποδύναμη. Ο Alonso, όχι μόνο έχει τις οδηγικές ικανότητες να είναι ο επόμενος πρωταθλητής, αλλά έχει όλα όσα επιθυμεί η σύγχρονη F1, η οποία , έχει απωθήσει στο πυρ το εξώτερον, το παλαιό πρότυπο του μποέμ-πιλότου, που μεσουράνησε στα '60s και στα ΄70s. Κάτι το οποίο , εν μέρει καλλιεργούν οι Raikonnen & Button!

Alonso emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τώρα δεν κατάλαβα την επιλογή του Φιζικέλα ως μέλλον της F1!!!(σόρυ Άθενς,αλλά το μέλλον ανήκει στους νέους :P )

Τεσπα,πιστεύω ότι αν ο Φίζι έτρεχε με ανταγωνιστικό μονοθέσιο ΤΩΡΑ ,θα έσβηνε όλους τους φερέλπιδες οδηγούς....από την άλλη όμως έχει και κάμποσα χρόνια εμπειρίας πίσω του,οπότε λίγο άτοπο το κόβω να είναι στον ίδιο τορβά με τους άλλους....

Επίσης,ο Σούμι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2006,οπότε μιλάμε για από εκεί και πέρα?

Αν ναι,τότε που κολλάει ο μπουχεσο-Μοντόγιας???? :blink:

Πιστεύω ότι ο Κίμι σε σχέση με τους άλλους "νέους" αυτή την στιγμή είναι καλύτερος,με "απαλό" και γρήγορο οδηγικό στυλ,απλά έχει πέσει στο χειρότερο μονοθέσιο που έχει φτιάξει η Mc Laren ever!Είναι κρίσιμη χρονιά όμως γι'αυτόν,δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει στο εφεξής...

και στην τελική δεν μπορείς να κρίνεις την κατάσταση ενός οδηγού όταν αυτός κάνει το πολύ 10 γύρους σε κάθε αγώνα :o

Ο Alonso είναι γρήγορος,έχει άντερα,είναι τσαμπούκι,δεν έχει ακόμα στρώσει το οδηγικό του στυλ..

Ψηφίζω όμως αυτόν,ως τον δεύτερο πιο υποσχόμενο μελλοντικό πρωταθλητή,καθώς την εμπειρία την βρίσκεις,τον τσαμπουκά (για να μην το πω αλλιώς) ή τον έχεις,ή δεν τον έχεις...

Ο χρόνος θα δείξει,ελπίζω όλοι να έχουν εξέλιξη και να μην μείνουν ως "μεγάλες προσδοκίες",όπως -για κάποιους,ακούς πουλητάρι? :P - ο κουραδομπουχέσας της μπεμπέ! ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τώρα δεν κατάλαβα την επιλογή του Φιζικέλα ως μέλλον της F1!!!

Τον έβαλα γιατί παίζει συνέχεια στο μεταγραφικό παζάρι.

Θα ήθελα επιτέλους να τον δω με ένα καλό αμάξι.

Όσο για τιν Μοντόγια μην τον σβήνεις έτσι...είναι 25-26

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Δεν τον σβήνω εγώ,σβήνεται μόνος του,άσε που θέλω να πειράζω συνέχεια το λατρεμένο μου πουλητάρι της BMW :P

Όσο για τον Φίζι,θα γούσταρα να είναι δεύτερο car στα κόκκινα,όπως επίσης και Βιλνέβ στην Bar,αλλά τώρα........θα μείνω με τις προσδοκίες me thinks.... :unsure:

BTW,θα βγάλει επιτέλους νέο καρότσι η ΜακΝτακ.....πόσους γύρους λέτε να βγάλει? embaaa

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

BTW,θα βγάλει επιτέλους νέο καρότσι η ΜακΝτακ.....πόσους γύρους λέτε να βγάλει? embaaa

Πρέπει να θέσουν στόχους σταδιακά..

Για αρχή να είναι σίγουροι ότι και τα δύο κάρα μπορούν να βγάλουν τα δοκιμαστικά.!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ψηφίζω με βαριά καρδιά Κίμι, ως φανατικός των Φινλανδών. Ελπίζω όμως να γυρίσει ο Χάκινεν μετά από δυο χρόνια με μονοθέσιο που να μην ανατινάζεται και να ξαναδούμε επιτέλους αγώνα...

emeleosemeleosemeleos βαρέθηκα το Σουμάχερ!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τώρα δεν κατάλαβα την επιλογή του Φιζικέλα ως μέλλον της F1!!!(σόρυ Άθενς,αλλά το μέλλον ανήκει στους νέους  )

Στους νέους, ε; :P Φίλε μου, μην υποτιμάς το Fisi μου και τους λοιπούς της κλάσης του! emdevil

Τον έβαλα γιατί παίζει συνέχεια στο μεταγραφικό παζάρι.

Θα ήθελα επιτέλους να τον δω με ένα καλό αμάξι.

Εγώ να δεις πόσο θα το'θελα :wub: αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι ο x έχει εν μέρει δίκιο... :(

Γι'αυτό το λόγο ψηφίζω Kimi δαγκωτό. Απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και αυτοπειθαρχία, αυτόπεποίθηση (θυμηθείτε πώς αντιστάθηκε στο πρέσινγκ του Schumi πέρυσι στη Monza) χωρίς βεβιασμένες και απερίσκεπτες ενέργεις (πρβ. Alonso αγκαλιά με τη μπαριέρα στο τούνελ) σταθερά ανοδική πορεία (αν εξαιρέσεις το φετινό κατάντημα της MacLaren Mercedes emblush ), προσωπικό στυλ και Φινλανδική παράδοση. Συνταγή για παγκόσμιο πρωταθλητή, if you ask me, αρκεί να τον υποστηρίζει το μονοθέσιό του.

ο Button μου μοιάζει κάπως υπερτιμημένος, αν και φέτος σα να πάει να μας διαψεύσει. Ακόμα όμως δεν με έχει πείσει ότι έχει τη σπίθα παραπάνω που θα τον κάνει Νο 1.

Όσο για τον Montoya, sorry Watkins αλλά για μένα είναι απλώς ένας κεφτές. Για να γίνει πραγματικός πιλότος κι όχι απλά ένας ικανός χειριστής μονοθεσίου, πρέπει να σοβαρευτεί πάραυτα, να χάσει καμιά 20αριά κιλά και να αποκτήσει φινέτσα στο brutal οδηγικό του στυλ. Δεν αποκλείεται να στεφθεί κάποτε πρωταθλητής, αλλά για να το κάνει αυτό θα πρέπει να οδηγεί ένα μονοθέσιο πολύ καλύτερο των υπολοίπων. Η μαγκιά είναι να παίρνεις το πρωτάθλημα όταν δεν οδηγείς το κορυφαίο αυτοκίνητο και δε νομίζω ότι μπορεί να το καταφέρει αυτό ο JPM.

Άραγε ποιος απ'όλους μας θα δικαιωθεί σε καναδυό χρονάκια; ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Όσο για τον Montoya, sorry Watkins αλλά για μένα είναι απλώς ένας κεφτές. Για να γίνει πραγματικός πιλότος κι όχι απλά ένας ικανός χειριστής μονοθεσίου, πρέπει να σοβαρευτεί πάραυτα, να χάσει καμιά 20αριά κιλά και να αποκτήσει φινέτσα στο brutal οδηγικό του στυλ. Δεν αποκλείεται να στεφθεί κάποτε πρωταθλητής, αλλά για να το κάνει αυτό θα πρέπει να οδηγεί ένα μονοθέσιο πολύ καλύτερο των υπολοίπων. Η μαγκιά είναι να παίρνεις το πρωτάθλημα όταν δεν οδηγείς το κορυφαίο αυτοκίνητο και δε νομίζω ότι μπορεί  να το καταφέρει αυτό ο JPM.

Αγαπητή Αθηνά, υπερβάλλεις! Δηλαδή, εννοείς, πως αν ΄χασω καμιά 20αρια κιλά κι οδηγώ την Ferrari του Schumi, κι εγώ μπορώ να στεφθώ πρωταθλητής,άσχετα να το αξίζω η όχι?? :D Πάντως χαίρομαι, πως έστω και εμμέσως, παραδέχεσαι πως τα ράσα, (δηλ. η Ferrari) κάνουν τον παπά (παγκόσμιος πρωταθλητής)! Μην ακούσω άλλη λέξη, επομένως για τον ημίθεο Schumi σας!!! :P:PB)

Επιτέλους παραδεχτήτε το: η φετινή,(όπως η περσινή κι η προπέρσινη) Ferrari, δεν παίζεται!!!Επομένως, ο μεγαλύτερος δημοσιοσχετίστας και κ*λογύφτης όλων των εποχών της F1, μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες!! Αν εν τέλει, είναι τόσο τρομελός πιλότος, κι αγαπάει το άθλημα, ας παέι να οδηγήσει μια Sauber ( η επιλογή δεν έιναι τυχαία, μιας κι είναι η "μπλε" Ferrari, και ένα αξιοπρεπέστατο μονοθέσιο) , μπας και δούμε επιτέλους κανα θέαμα! Γιατί όπως λές, ο καλός οδηγός δεν χρειάζετια βαρβάτο μονοθέσιο! Η Sauber και αξιόπιστο είναι και μεγάλο πακέτο μετοχών κατέχει ο Schumi!! embored

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παραληρείς πάλι πουλητάριμ'............. emeleos ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Και με Μπένετον έτρεχε και την έκανε ομάδα και την Φεράρι ανέστησε........

τί να λέμε πάλι,χιλιοειπωμένα πράγματα

Άιντε,όνειρα γλυκά γλυκιά μου τουλούμπα! :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αφού και νεκρούς αναστένει, γιατί δεν πάει να αναστήσει και την McLaren? :P

Όσον αφορά τους Tifossi,ας μην είχαν βουτήξε τον Tielsen από την Williams και θα σας έλεγα εγώ τη ανάσταση θα έκανε ο Μιχαλάκης!! :bloodomen:

Όσον αφορά, το πρώτο του πρωτάθλημα με την Benetton, τα έχουμε ξαναπεί, η Benetton μοιραζόταν τον ίδιο κινητήρα με την Williams εκείνη την εποχή, κι ήταν οι 2 ομάδες που πρωταγωνιστούσαν τότε! H ΜcLaren βρισκόταν σε χειρότερη κατάσταση, από αυτήν που είναι φέτος,κι ας μην μιλήσω για τους Ιταλούς... :withstupid:;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επίσης, χωρίς τον Rause Brown, o Jean Todt κι ο ΜS προ πολλού θα έβλεπαν την F1 από το σπιτάκι τους, ή θα πηγαίνανε μαζί για ψάρεμα! Μου φαίνεται, έχουμε υπερτιμημήσει κάποια πράματα, αλλά κυρίως υποτιμάμε αρκετούς άξιους κι ικανούς!!! :angry:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.