Jump to content

Jazz Nights


tik-tak

Recommended Posts

Τέσσερις βραδιές με καλή μουσική τζαζ και δημιουργική μουσική έχει προγραμματίσει για τον Ιούνιο το Μικρό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας. Ετσι, τις πρώτες τρεις Τρίτες του μήνα και την Κυριακή που ακολουθεί, στη σκηνή θα εμφανιστούν διαδοχικά το κουαρτέτο Equinox, το τρίο No Silence, το Jazz Vocal Trio και το συγκρότημα των Blue Cheese. Ολες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 10 το βράδυ. Οι λάτρεις του είδους, αξίζει να βρίσκονται εκεί...

Το πρόγραμμα της ενότητας jazz του Μικρού Μουσικού Θεάτρου για τον Ιούνιο έχει ως εξής:

Τρίτη, 1 Ιουνίου

Δημιουργική Μουσική από το κουαρτέτο Equinox, που ερμηνεύει παραδοσιακές μελωδίες (κυρίως της Ηπείρου), νουέτα για βιολί του Bela Bartok και δικές τους συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς φιλτραρισμένα από την αισθητική της τζαζ.

Παίζουν: Κορίνα Παπαδοδήμα (βιολί), Δημήτρης Κόλλιας (σαξόφωνο), Δημήτρης Κοροντής (κιθάρα), Περικλής Τριβόλης (κοντραμπάσο), Στάθης Στουραΐτης (τυμπανα).

Τρίτη, 8 Ιουνίου

Σύγχρονη Τζαζ από τους No Silence Trio. Με αφετηρία την τζαζ και στόχο την μουσική επικοινωνία, το τρίο ερμηνεύει κομμάτια των Sonny Rollins, John Coltrance, Wayne Shorter ή απλά μεγάλων της τζαζ.

Παίζουν: Δημήτρης Κόλλιας (σαξόφωνο), Νίκος Μαστροκωστόπουλος (κοντραμπάσο), Στάθης Στουραΐτης (τυμπανα).

Τρίτη, 15 Ιουνίου

Συναυλία του Jazz Vocal Trio, του τμήματος jazz του Ωδείου Μουσικής Πράξης, το οποίο λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια με αντικείμενο την εκμάθηση των κυριοτέρων ρευμάτων της τζαζ σκηνής (Swing, Be-bop, cool jazz, hard bop, modal) και του φωνητικού αυτοσχεδιασμού. Η συναυλία είναι ένα μουσικό ταξίδι από τις απαρχές της μαύρης μουσικής μέχρι τη γέννηση του μοντέρνου ρεύματος της modal jazz.

Κυριακή, 20 Ιουνίου

Δημιουργική τζαζ από τους Βlue Cheese με Jazz standards, και όχι μόνο. Ενα νεοσύστατο group που αποτελείται από τους Νίκο Δελλαπόρτα (κιθάρα), Τάσο Ζώη (κοντραμπάσο), Καλλίστρατο Δρακόπουλο (τύμπανα). Special guest της βραδιάς, ο Γιώργος Κοντραφούρης (πιάνο).

Μικρό Μουσικό Θέατρο:

Βεϊκου 33, 11742 Αθήνα (Κουκάκι)

τηλ.: 210-9245644

http://www.smallmusictheatre.gr/

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.