Jump to content

27η ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ


Winmx

Recommended Posts

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ Πεδίον του 'Αρεως , είσοδος από την οδό Ευελπίδων

Δευτ. - Πέμ. 6 - 10.30 μ.μ.

Παρ., Σάβ. 6 - 11 μ.μ.

Κυρ. 10 π.μ. - 2 μ.μ. & 6 - 10.30 μ.μ.

Από 30/4 μέχρι 16/5.

300 εκδότες και 50.000 τίτλοι κάθε είδους στο καθιερωμένο ανοιξιάτικο ραντεβού των βιβλιόφιλων, που φέτος μετακομίζει στην Πλ. Πρωτομαγιάς. Όπως πάντα, προγραμματίζονται μουσικές και παιδικές εκδηλώσεις (στο θεατράκι), συζητήσεις με συγγραφείς (στο Βιβλιοκαφέ, τη σκεπαστή τέντα του ΕΚΕΒΙ), αλλά και θεματικές εκθέσεις με βιβλία για την τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης Κύπρο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και φωτογραφική έκθεση με τίτλο "Ελληνική ματιά στην Κύπρο".

Παράλληλες εκδηλώσεις:

4/5, 8.30 μ.μ.: "Η ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από τα βιβλία", έκθεση σπάνιου υλικού και συζήτηση με τον πρ. του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Π. Φασούλα, την πρωθιέρεια Θ. Προκοπίου και τον Γ. Δολιανίτη. Συντονίζει ο εκδότης Κ. Σπανός.

6/5, 8.30 μ.μ.: Συζήτηση με θέμα "Κύπρος: Ιστορία - πολιτική".

6/5, 9.30 μ.μ.: Συναυλία με το συγκρότημα Interνέοι

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

και να πω ότι δε το γράφει καθαρά η Winmx

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ Πεδίον του 'Αρεως , είσοδος από την οδό Ευελπίδων

ως συνήθως η αφηρημάδα πάει πακέτο με τη διάθεση μου για βόλτες-και έτσι αφόύ κατευθυνθήκαμε στην καθιερωμένη είσοδο της έκθεσης απο τη λεωφόρο Αλεξάνδρας αρχίσαμε μια περιπατάδα μέσα στο πεδίο του Αρεως προσπαθώντας να ανακαλύψουμε τα βιβλία.

τουλάχιστον είδαμε ότι πραγματικά έχει γίνει πανέμορφο πάρκο ο άλλοτε εγκαταλειμμένος χώρος που μάλιστα φυλάσσεται αρκετά καλά .

η έκθεση μου φάνηκε πιο μικρή από άλλες φορές.( ίσως ήμουν και επηρρεασμένη από την περσινή δίπλα στο Ηρώδειο που ήταν ένα μαγικό συναπάντημα φεγγαριού , Ακρόπολης και βιβλίων οπότε πιθανόν τίποτε να μη μπορούσε να συγκριθεί με το περσινό θαύμα!)

όμως φέτος η έκθεση έχει οργανωμένο καφέ για κουβεντούλα μετά το περπάτημα!

οι τιμές των βιβλίων νορμαλ-αν και επιμένω ότι η Πολιτεία είναι το πιο φοιτητικό στέκι των βιβλιοφάγων όσο αφορά τις τιμές!

το καλό με τις εκθέσεις είναι ότι βλέπεις μπροστά σου εκδόσεις που είναι δύσκολο να βρεις μόνος σου ,υπάρχουν τα πάντα και καλύπτονται όλα τα γούστα.(και ιατρικές εκδόσεις-αμάν πια , και εδώ?)

βολτούλα στο πεδίο του Αρεως λοιπόν.προσοχή μπείτε από την σωστή είσοδο εκτός και αν θέλετε να πιστέψετε έστω και για λίγο ότι από την άλλη μεριά του πάρκου δεν είναι η πολύβουη Αλεξάνδρας!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.