Jump to content

H Χιονάτη και οι 7 νάνοι, η αληθινή ιστορία!


Recommended Posts

Μια φορά και έναν καιρό, ήταν μια κοπέλα που την έλεγαν Χιονάτη, και έμενε (συγκατοικούσε για να μην παρεξηγούμαστε) με επτά νάνους. Το πώς και το γιατί έμενε εκεί είναι γνωστό, και ας μην τα ξαναλέμε και χάνουμε τον χρόνο μας.

Οι νάνοι ως γνωστόν δούλευαν στα ορυχεία. Όλα πήγαιναν και όλοι ζούσαν ευτυχισμένα, μέχρι που μια μέρα μαθεύτηκε μια είδηση - σοκ! Το ορυχείο θα έκλεινε. Είχαν γίνει κάτι εργατικά ατυχήματα εκεί τελευταία και η αστυνομία κυνηγούσε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε διαφύγει με πλαστό διαβατήριο στο εξωτερικό (άλλοι λένε ότι πήγε στην Βενεζουέλα και τώρα ζει με την καινούργια του ερωμένη, άλλοι λένε ότι πήγε στο Μεξικό και άνοιξε μαγαζί με τάκος, αλλά ούτε αυτό θα μας απασχολήσει τώρα).

Με το που το έμαθαν οι νάνοι, έτρεξαν στην Χιονάτη

Νάνοι (με ένα στόμα, μια φωνή): Χιονάτη, Χιονάτη έχουμε πολύ κακά νέα.

Χιονάτη: Τι έγινε πάλι. Μην μου πείτε πάλι εκείνη η κάργια η μητριά μου; Τι θα γίνει με αυτή την γυναίκα; Πότε μήλο, πότε χτενάκι, μας έπρηξε πια!

Νάνοι: Γκουχ, γκουχ

Χιονάτη: Και αφού δεν αντέχει την αλήθεια, τι ρωτάει συνέχεια τον καθρέφτη;

Νάνοι: Εχμ,... Χιονάτη...

Χιονάτη: Άλλος μπελάς αυτός ο καθρέφτης, που να πέσει και να σπάσει και να γίνει χίλια κομμάτια. Έτσι μου έρχεται να της κλείσω ένα ραντεβού με τον Φουστάνο να τελειώνουμε! Ε, μα πια.

Νάνοι: Εχμ... Χιονατούλα δεν καταλ...

Χιονάτη: Και στην τελική πως την είδες κυρά μου; Δηλαδή επειδή βγήκες αναπληρωματική Μις Δάσος, θα μας σκοτώσεις κιόλας; Τα παράπονά σου στην κριτική επιτροπή κυρά μου. Δεν πας να...

Νάνοι: Χιονάτη ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;

Χιονάτη: ...

Νάνοι: Μπράβο. Καλό κορίτσι. Άκου τώρα...

Χιονάτη: Ε, τι;

Νάνος 1: Ε, να αυτό...

Νάνος 2: που έχουμε να...

Νάνος 3: σου πούμε...

Νάνος 4: είναι κάπως δύσκολο...

Νάνος 5: να το εκφράσουμε

Χιονάτη: Αρχίσατε πάλι να μιλάτε σαν τα ηλίθια; Αναρωτιέμαι πόση ώρα σας παίρνει να κάνετε πρόβα αυτούς τους συλλογικούς διάλογους. Αν πάτε έτσι θα έρθει ο πρίγκιπας πριν να τελειώσετε μια φράση. Ας τα πει ένας να τελειώνουμε.

Νάνοι: (ψιτ, ψιτ, ψιτ, να ψηφίσουμε ποιος θα μιλήσει)

Χιονάτη: (Αχ, αυτός ο συνδικαλισμός θα τους φάει)

Εκπρόσωπος Νάνος: Ωραία θα μιλήσω εγώ. Λοιπόν Χιονάτη, ε, να , δηλαδή, μείναμε άνεργοι...

Χιονάτη: Τιιιιιι;;; Μα καλά είστε τελείως ηλίθιοι; Άντε, να χάσει ο ένας την δουλεία του το καταλαβαίνω, να την χάσουν δύο πάει στο διάολο, αλλά όλοι; ΟΛΟΙ;

Εκπρόσωπος Νάνος: Μα Χιονάτη μου έκλεισε το ορυχείο...

Χιονάτη: Ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ συμφώνησα να μείνω εδώ (προσωρινά δηλαδή, μέχρι να σας πουλήσω για τον πρίγκιπα) υπό τον όρο ότι θα με έχετε βασίλισσα. Να κόψετε τον λαιμό σας να βρείτε δουλεία. Τεμπέληδες.

Εκπρόσωπος Νάνος: Μα Χιονάτη μου, οι καιροί είναι δύσκολοι, και ξέρεις τώρα πως είναι αυτά τα πράγματα. Ταμείο ανεργίας, αιτήσεις, ΟΑΕΔ, γραφειοκρατία... παίρνουν χρόνο αυτά.

Χιονάτη: Έπρεπε να το περιμένω από εσάς τους ανεπρόκοπους. Ούτε ιδιωτικό ΙΕΚ δεν ήσασταν ικανοί να βγάλετε. Εγώ πάντως σας το λέω, no money, no honey

Εκπρόσωπος Νάνος: Χμμμ... Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε μια ορχήστρα. Ένα boy band. Να γίνουμε οι νέοι ΟΝΕ.

Χιονάτη: Ας γελάσω... Όχι ας μη γελάσω. Θα γεμίσω ρυτίδες. Καραγκιόζηδες. Μήπως θέλετε να πάτε και στην Eurovision;

Εκπρόσωπος Νάνος: Έ, τότε ίσως να γινόμασταν μοντέλα

Χιονάτη: Μια ακόμα βλακεία να ακούσω και θα ουρλιάξω. Όχι δεν χρειάζεται να ακούσω άλλη, θα ουρλιάξω τώρα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τα νεύρα μου έχουν σπάσει πια. Βαρέθηκα να πλένω τα μικρά σας ρούχα, να βάφω τα μικρά σας παπούτσια, να στρώνω τα μικρά σας κρεβάτια. Εγώ είμαι προορισμένη για μεγάλα πράγματα. ΜΕΓΑΛΑ ακούτε; Αλλά τι λέω, το μόνο μεγάλο που έχετε εσείς είναι η βλακεία σας.

Εκπρόσωπος Νάνος: (θιγμένος) Ε, όχι και το μόνο.

Χιονάτη: Α, δηλαδή την βλακεία την έχετε μεγάλη, το παραδέχεστε...

Εκπρόσωπος Νάνος: Και την άλλη την έχουμε μεγάλη. Δεν έχεις ακούσει που λένε μικρός στο μάτι μεγάλος στο κρεβάτι;

Χιονάτη: Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι

Εκπρόσωπος Νάνος: Νάνοι στο μάτι, θηρία στο κρεβάτι

Χιονάτη: Προσέξτε μην σας μαντρώσει το WWF. Άκου εκεί θηρία...

Εκπρόσωπος Νάνος: Δεν πιστεύεις, ε; Πάρτα μωρή (λέει και κατεβάζει το παντελόνι του).

Χιονάτη: WOW

Εκπρόσωπος Νάνος: Είδες; Είδες; Και υπάρχουν άλλα 6 τέτοια. Δείξτε της ρε παιδιά.

Χιονάτη: Όχι, μην μπαίνετε στον κόπο, σας πιστεύω. Και μάλλον σας βρήκα και δουλειά. Περιμένετε να κάνω ένα τηλέφωνο ...

Χιονάτη: (Στο τηλέφωνο). Ναι, ναι σας λέω... Εγγυημένα πράγματα... Με τα ίδια μου τα μάτια σας λέω... Ωραία. Ναι, να κανονίσουμε τα ποσοστά μου ως manager και υπογράφουμε... Ναι σύμφωνοι...

Και έτσι έγιναν οι 7 νάνοι πορνοστάρ και βγάλανε πολλά λεφτά. Φυσικά η Χιονάτη τελικά έκλασε τον πρίγκιπα, αφού και του πουλιού το γάλα της προσέφεραν οι νάνοι. Άσε που κυκλοφορούσαν κάτι φήμες στο δάσος ότι ο πρίγκιπας την έχει μικρή.

Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup και όπως θα έλεγε και ο άλλος μάστορας:

Η Χιονάτη και οι 7 Βαρβάτοι!!!!!!!

emgoalemgoalemgoal

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emkid Να πω και εγώ ένα παραμυθάκι; ένα …πολιτικα ορθό παραμυθακι;…(κι όμως υπηρξαν παιδιά που μεγάλωσάν με αυτά…)

------(πολιτικη ορθότητα: πρόκειται για μια τάση που πήρε μεγάλη έκταση στους πανεπιστημιακούς κύκλους των ΗΠΑ τη δεκαετία του ’80 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Με την τάση να ξεριζωθουν από τη γλώσσα μια σειρα από λέξεις ή εκφράσεις που χρησιμοποιόυνταν με υποτιμητικό τρόπο για κάθε λογής μειονότητες , ανακαλύφθηκαν νέες λέξεις για τα ίδια ακριβως πράγματικα και μάλιστα καταγράφηκαν στα νέα λεξικά. Από αυτήν την τάση δεν ξέφυγαν και τα «κλασικά» παραμύθια…)-------------

«…μια φορά κι έναν καιρο ζούσε μια νεαρη πριγκίπισσα που δεν είχε διόλου δυσάρεστη εμφάνιση κι επιπλέον είχε τέτοιο χαρακτήρα που πολλοί θεωρούσαν ότι ηταν πολύ πιο ευχαριστος από τον χαρακτηρα των περισσοτέρων ανθρώπων. Το χαϊδευτικό της όνομα ήταν Χιονάτη, απολύτως ενδεικτικό των προκαταλήψεων που συνδυάζουν τα ευχάριστα και γοητευτικά προσόντα με το φως και τα δυσάρεστα και τα καθόλου γοητευτικά με το σκοτάδι. Τοιουτρόπως, από μικρή ηλικία η Χιονάτη υπήρξε ασυναίσθητα η τυχερή αποδέκτης αυτών των χρωματικών προκαταλήψεων.

Όταν η Χιονάτη ήταν ακόμα μικρή, η μητέρα της ξαφνικά άρχισε να μη νιώθει καλά , γινόταν όλο και λιγότερο υγιής και τελικά κατέστη μη βιώσιμη. Ο πατέρας της , ο βασιλιάς , θρηνούσε για όσο καιρό θεωρείται υγιής ο θρήνος και μετά ζήτησε από μια άλλη γυνάικα να γίνει η βασιλισσά του. Η Χιονάτη έκανε ο,τι μπορούσε να ευχαριστήσει την πρόσ-θετη μητέρα της ,αλλά παρ’ όλα αυτά συνέχισε να υπάρχει κάποια ψυχρότητα και κάποια απόσταση μεταξύ τους….

Τα πολλά χρονια κοινωνικού εθισμου στην ανδρική ιεραρχική δικτατορία είχαν κάνει τη βασίλισσα πολύ ανασφαλή για την ίδια της την αυταξία. Η φυσική καλλονή ηταν εκείνη η σταθερα που την απασχολούσε τώρα και αυτόπροσδιοριζόταν με μοναδικό κριτήριο την προσωπική της εμφάνιση. Ετσι, κάθε πρωί η βασίλισσα ρωτούσε το καθρεφτάκι της για το ποια είναι η ωραιότερη του κόσμου. Το καθρεφτάκι της απαντούσε ότι αυτή ήταν. Αυτός ο διάλογος επαναλαμβανόταν συνέχεια, ώσπου μια μέρα, που η βασίλισσα δεν είχε φτιάξει τα μαλλιά της και ζητούσε απελπισμένα επιβεβαίωση , ρώτησε και πάλι τη συνηθισμένη ερωτηση και το καθρεφτάκι απάντησε: « δεν είναι σωστό η ομορφιά να παίρνει αξία, αλλά η Χιονάτη είναι η πιο όμορφη, κυρία».Μόλις το άκουσε αυτό η βασίλισσα εξαγριώθηκε. Η ευκαιρία να συνάψει με τη Χιονάτη δυνατούς δεσμούς γυναικείας αλληλεγγύης είχε χαθεί εδώ και πολύ καιρό. Αντί ,λοιπόν, να ξαναπροσπαθήσει η βασίλισσα , την καταβρήκε με το αντρικό παιχνίδι εξουσίας και διέταξε το βασιλικό υπεύθυνο επί της ξυλειας άτομο να πάρει τη Χιονάτη στο δάσος και να τη σκοτώσει. Και πιθανότατα για να εντυπωσιάσει τους αρσενικούς της βασιλικής αυλής διέταξε με ιδιάζουσα βαρβαρότητα να της ξεριζώσει την καρδιά και να την φέρει να της την δείξει.

Το υπεύθυνο επί της ξυλείας άτομο αναγκάστηκε , προς λύπην του, να υπακούσει τις διαταγές και οδήγησε το κορίτσι, το οποίο πια είχε γίνει νεαρή γυναίκα , στο δάσος σκεπτόμενος ότι συχνα έτσι κάνουν οι γυνάικες: φροντιζουν να βρουν έναν άντρα να βγάλει το φίδι από την τρύπα.... Όμως, η επαφή αυτού του ατόμου με τη γη και τις εποχές της τον είχε κάνει καλόκαρδο και δεν το βάσταγε η καρδιά του να βλάψει την κοπέλα. Μίλησε , λοιπόν, στη Χιονάτη για την καταπιεστική και αντίθετη προς το πνευμα της γυναικείας αλληλεγγύης διαταγή της βασίλισσας και της είπε να τρέξει να κρυφτει στο δάσος. Η φοβισμένη Χιονάτη έκανε αυτό που της είπε.

Κι εκεί που νόμιζε ότι είχε δραπετεύσει για τα καλά κι είχε απομακρυνθει από τον πολιτισμό και τις ανθυγιεινές του επιρροές , έπεσε πάνω σε μια καλύβα . Μεσα στην καλύβα είδε επτα κρεβατακια το ένα μετα το άλλο που ηταν ξέστρωτα., επτα σερβιτσια που ηταν στιβαγμενα στον νεροχύτη και επτα αναπαυτικες πολυθρόνες μπροστα από επτα τηλεμεταχειριζόμενες τηλεορασεις .Κουρασμένη καθώς ήταν έπεσε και κοιμήθηκε στα κρεβάτια. Όταν ξύπνησε είδε γύρω της τα πρόσωπα επτά χαμηλοστρεφών γενειοφόρων….. « Μην με σκοτώσετε σας παρακαλώ!», φώναξε η Χιονάτη , « μπήκα στα άδυτα του δάσους γιατί η πρόσθετη μητέρα μου διέταξε να με σκοτώσουν»

- «το βλέπετε ; ενδοφυλετική γυναικεια εκδικητικότητα!» είπε ένας από τους άντρες.

- «Μην προσπαθεις να μας παίξεις το θύμα, μικρή μου!» είπε ένας άλλος.

- «ΣΩΠΑΣΤΕ!» βροντοφώναξε ένας από τους άντρες που είχε κατακόκκινα μαλλια και μη ανθρώπινο ζωικό δέρμα στο κεφάλι του. Η Χιονάτη συνειδητοποίησε αμέσως ότι αυτός ηταν ο αρχηγός του και άρχισε να εξηγει πώς βρέθηκε εδώ….

Η Χιονάτη είχε αρχίσει να εξαγριώνεται από τη συμπεριφορά τους ,αλλά προσπάθησε να μην αφήσει τα αισθήματά της να φανούν .

- « εσεις ποιοι είστε;»

- « είμαστε γνωστοι ως οι Επτα Κορυφαιοι Γίγαντες» είπε ο αρχηγός. « είμαστε κορυφαιοι στο πνεύμα και με αυτήν την έννοια είμαστε γίγαντες εναντι των άλλων ανδρων του δάσους. Παλαιότερα κερδίζαμε το ψωμι μας ως μεταλλωρύχοι ,αλλά αποφασίσαμε ότι αυτός ο βιασμός του πλανήτη ηταν ανήθικος και κοντόφθαλμος. Ετσι, τώρα είμαστε αφοσιωμένοι υπηρέτες της φύσης και ζόυμε εδώ σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Για να τα βγάλουμε πέρα οργανώνουμε κατασκηνώσεις αντρών που θέλουν να ξαναβρούν επαφη με την πρωτόγονη αρσενική τους ταυτότητα ».

οι άντρες άρχισαν να διαφωνούν για το αν θα περέχουν προστασία στη Χιονάτη , γιατί φοβόντουσαν μήπως μια θηλυκη παρουσία αναστατώσει τους ισχυρούς δεσμούς αδελφότητας που έχουν μεταξύ τους και προκαλέσει ανάπτυξη ανταγωνιστικών συναισθημάτων προκειμένου να αποσπάσουν την έυνοιά της , κάτι που θα ανακόψει την πρόοδό τους. Το συμβούλιό τους αυτό κρατούσε για αρκετή ώρα μέχρι που η Χιονάτη δεν άντεξε άλλο και αναφώνησε: « έχω αγανακτήσει που με κρατάτε εδώ μέσα ως αντικείμενο , ως μέτρο σύγκρισης του ΕΓΩ σας και του πέους σας!»

- « Πολύ καλά», είπε ο αρχηγός , «είσαι μεσα ελευθερη να φύγεις μεσα στο δάσος. Μπορούμε, βέβαια, να σε φιλοξενήσουμε με τον όρο να σεβαστεις μερικους βασικούς κανόνες , που έχουμε θεσπίσει προκειμένου η συγκατοικηση να είναι αρμονικη.».

Εν τω μεταξύ η βασίλισσα ρωτώντας το καθρεφτάκι της είχε μαθει τα μαντάτα για τη διαφυγη της Χιονάτης . Επί πολλά χρόνια την κατατρώγανε οι ανασφάλειες της, μέχρι που τώρα πια είχε γίνει ένα άτομο που από ηθικής άποψης ήταν πέραν της επικρατούσας ηθικής τάσης. Με πονηριά και κακία άρχισε να καταστρώνει ένα σχέδιο για να διασφαλίσει τη μη βιωσιμότητα της Χιονάτης.

Μετά από λίγες ημέρες, η Χιονάτη, που, εννοειται σεβόταν τους κανόνες συγκατοίκησης, καθόταν και διαλογιζόταν εν τω μέσω της καλύβας όταν ξαφνικά άκουσε ένα χτυπημα στην πόρτα. Ανοιξε και είδε μια ηλικιακά χαρισματική γυναίκα μ’ ένα καλάθι στο χέρι. Κρίνοντας από τα ρούχα της έβγαλε το συμπέρασμα ότι η γυναίκα αυτή δεν ήταν δέσμια των περιορισμών της σταθερής εργασίας.

- « Βοήθησε μια γυναίκα μη σταθερού εισοδήματος , καλή μου και αγόρασε ένα μήλο»

Η Χιονάτη το σκέφτηκε λίγο. Σε ενδειξη διαμαρτυρίας κατά της συσσώρευσης των αγροτικών προϊόντων είχε θέσει ως προσωπικό ζήτημα αρχής να μην αγοράζει ποτέ φαγητό από μεσάζοντες. Η καρδιά της , όμως , πρόσταζε να βοηθάει τις οικονομικά περιθωριοποημένες γυναικες και ετσι αποφάσισε να αγοράσει το μήλο. Αλλά , αυτό που δεν ήξερε η Χιονάτη ήταν αυτή η γυναίκα ήταν βασίλισσα μεταμφιεσμένη και ότι το μήλο είχε μεταλλαχθει χημικά και γενετικά κι όποιος το δάγκωνε θα κοιμόταν για πάντα.

Η Χιονάτη το δάγκωσε και βυθίστηκε σε βαθύ ύπνο. Λίγο αργότερα οι Επτα Κορυφαιοι Γίγαντες επέστρεψαν από τον καταυλισμό τους . Μαζί τους ήρθε κι ένας πρίγκηπας γειτονικού βασιλείου που είχε έρθει στον αντρικό καταυλισμό για να θεραπεύσει την ανικανότητά του ( ή όπως ο ίδιος προτιμούσε να αποκαλεί την καταστασή του: προσωρινή αναστολή από φαλλοκρατικές δραστηριότητες). Είδαν το πεσμένο κορμί της Χιονάτης και τους κόπηκαν τα ήπατα….

- « να σας πω την αλήθεια μου» είπε ο πρίγκηπας « μπορεί να σας φανεί λίγο αρρωστημένο αυτό που θα πω, αλλά σας εμπιστεύομαι . Βρισκω την μικρή πολύ ελκυστική. Τι λετε, λοιπόν, θα σας πείραζε να….χμ…περιμένατε για λίγο έξω την ώρα που εγώ θα….; »

- «καθίστε στα αυγά σας!» είπε ο αρχηγός των Γιγάντων « τούτο το μισοφαγωμένο μήλο είναι σημάδι από κάποια μαγικά ξόρκια. Δεν νομίζω ότι έχει πεθάνει!»

- « Ουφ!» αναστέναξε ο πρίγκηπας «αυτό με κάνει να αισθάνομαι πιο άνετα . Άντε, λοιπόν, βγείτε λίγο έξω και αφήστε με εμένα να…..»

- « Για στάσου , πρίγκηπα » είπε ο αρχηγός « θες να μας πεις οτι η χιονάτη σ’ έκανε να νιώσεις και πάλι άντρας;»….. « μην την αγγίξεις! Θα λυθούν τα μάγια! Εδώ μου φάινεται ότι ανοιγονται νέες οικονομικές προοπτικές . Εάν κρατήσουμε τη Χιονάτη σ’ αυτήν την κατάσταση ,θα μποροούσαμε να διαφημίσουμε τον καταυλισμό μας ως κέντρο θεραπείας της ανικανότητας! Ελάτε τώρα, αδέλφια μου να την σηκώσουμε από το πάτωμα και ας αποφασίσουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να την εκμεταλλευτούμε!»

Μόλις την σήκωναν τα κομμάτια του δηλητηριασμένου μήλου έπεσαν από το στόμα της Χιονάτης και ξύπνησε!

- « καλέ, τι κάνετε εδώ; κατεβάστε με! Αυτό είναι το πιο αρρωστημένο πράγμα που είδα ποτέ! Να με περιφέρετε γύρω-γύρω σαν να ήμουν υλικό αγαθό» και βλέποντας τον πρίγκηπα είπε « και εσύ, να επιμένεις να το κάνεις με μια κοπέλα που βρίσκεται σε κώμα! Με αηδιάζεις! Και κάτι ακόμα!!! Ενώ ήμουν εδώ ακίνητη κι εσεις όλοι σας φλυαρούσατε φαλλοκρατικά , συνειδητοποιήσα ξαφνικά κάτι. Από δω και στο εξής θα αφιερώσω τη ζωή μου στη θεραπεία του χάσματος ανάμεσα στα γυναικεια κορμιά και στις γυναικέιες ψυχές! Θα φτιάξω σ’αυτό ακριβως το σημείο μια Λουτρόπολη Γυναικών με το δικό της συνεδριακό κέντρο και θα διοργανώσουμε σεμινάρια και ωοθηκικές συγκεντρώσεις αλληλεγγύης με όλες τις γυνάικες του κόσμου!!!»

Η Χιονάτη έφτιαξε τη Λουτρόπολη και απέκτησε αίγλη παγκοσμιου εμβέλειας για τη συνεισφορά της στους αγώνες των γυναικών. Ο πρίγκηπας παρέμεινε στη λουτρόπολη στο ρόλο του γλυκούκη αλλά ακίνδυνου προπονητή τεννις . Ποτε κανεις δεν ξανάκουσε για τους Γίγαντες και η μόνη ένδειξη ύπαρξης τους ηταν κάποιες μικροσκοπικές λασπωμένες πατημασιές που οι γυναικες βρίσκανε το πρωί έξω από τα παράθυρα των αποδυτηρίων της λουτρόπλης….»

:rolleyes:

και ζήσαν αυτοι ορθά και .....εμεις τι;;..... :unsure:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup καλά... δε το συζητώ!!! έγραψες τικ-τακ!!! :lol::lol::lol:emypoklinomai
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γράψτε κανείς και κανα άλλο πολιτικώς ορθό παραμύθι, γιατί εγώ τρέχω και δεν προλαβαίνωωωω.... emplease

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

H Κοκκινοσκουφίτσα

Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε ένα νεαρό άτομο με το όνομα Κοκκινοσκουφίτσα, που ζούσε με τη μητέρα της στην άκρη ενός μεγάλου δάσους. Κάποια μέρα η μητέρα της της ζήτησε να πάει ένα καλάθι με φρέσκα φρούτα και μεταλλικό νερό στο σπίτι της γιαγιάς της- όχι βέβαια γιατί ήταν γυναικεία δουλειά , αλλά γιατί ήταν μια γενναιόδωρη πράξη και βοηθούσε στην ανάπτυξη του αισθήματος της κοινοτικής αλληλεγγύης. Επιπλέον, η γιαγιά της δεν ήταν άρρωστη , αντίθετα η σωματική και ψυχική της υγεία ήταν άριστες και ήταν απολύτως ικανή να φροντίζει τον εαυτό της όπως κάθε ώριμο άτομο.

Έτσι, η Κοκκινοσκουφίτσα πήρε το καλαθάκι της και πήγε στο δάσος. Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι το δάσος ήταν ένα κακό και επικίνδυνο μέρος και δεν πήγαιναν ποτέ εκεί. Η Κοκκινοσκουφίτσα ωστόσο είχε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην εφηβική της σεξουαλικότητα και μια τέτοια φανερά φροϋδική άποψη δεν την πτοούσε καθόλου.

Στο δρόμο για το σπίτι της γιαγιάς της ,ένας λύκος πλεύρισε την Κοκκινοσκουφίτσα και τη ρώτησε τι είχε στο καλαθάκι της. Εκείνη του απάντησε : «έχω μερικά υγιεινά προϊόντα για τη γιαγιά μου»

Ο λύκος είπε: « Ξέρεις , χρυσό μου, δεν είναι φρόνιμο να διασχίζει μοναχό του το δάσος ένα μικρό κορίτσι ».

Η Κοκκινοσκουφίτσα είπε: « Θεωρώ ότι η σεξιστική σου παρατήρηση είναι εξαιρετικά επιθετική αλλά έχεις το ελαφρυντικό ότι μιλάς έτσι εξαιτίας της παραδοσιακής σου κατάταξης στο λούμπεν προλεταριάτο. Η ιδιαίτερη έμφαση που δίνει η κοινωνία μας σε τέτοια ζητήματα σε έχει εξαναγκάσει να αναπτύξεις τη δική σου , απολύτως νόμιμη, κατά τ’ αλλά κοσμοθεωρία. Και τώρα σ’αφήνω γιατί πρέπει να συνεχίσω τον δρόμο μου »

Η Κοκκινοσκουφίτσα βάδιζε στο κεντρικό μονοπάτι. Αλλά ο λύκος, επειδή η κοινωνική του θέση τον είχε απελευθερώσει από τη δουλοπρεπή προσκόλληση στην ορθολογική δυτικότροπη σκέψη, γνώριζε ένα πιο σύντομο δρόμο για το σπίτι της γιαγιάς. Μπήκε , λοιπόν, στο σπίτι κι έφαγε τη γιαγιά διαπράττοντας μια απολύτως εύστοχη – για τα σαρκοφάγα- ενέργεια. Μετά ανεπηρέαστος από τις αυστηρές παραδοσιακές απόψεις περί ανδροπρέπειας και θηλυπρέπειες , έβαλε το νυχτικό της γιαγιάς και ξάπλωσε στο κρεβάτι.

Η Κοκκινοσκουφίτσα μπήκε στο εξοχικό και είπε: « Γιαγιάκα μου, σου έφερα μη λιπαρές και απολύτως φρέσκιες τροφές για τιμήσω τη μακρόχρονη και σοφή μητριαρχική παρουσία σου»

Από το κρεβάτι ο λύκος είπε με σιγανή φωνή : «παιδί μου, έλα πιο κοντά για να σε δω »

Η Κοκκινοσκουφίτσα είπε: « Ω, βέβαια, γιαγιάκα ξέχασα ότι έχεις ιδιόμορφη όραση όπως οι νυχτερίδες. Γιαγιούλα μου , τι μεγάλα μάτια που έχεις!»

- « τα μάτια μου έχουν δει πολλά κι έχουν συγχωρέσει πολλά, χρυσό μου»

- «γιαγιάκα, τι μεγάλη μύτη που έχεις –σχετικά μεγάλη βέβαια- και σίγουρα πολύ ελκυστική με το δικό της πρωτότυπο τρόπο»

- «έχει μυρίσει πολλά κι έχει συγχωρέσει πολλά, παιδί μου»

- «γιαγιά, τι μεγάλα δόντια που έχεις!»

Ο λύκος είπε: «α! ακου να σου πω! Ως εδώ! είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον εαυτό μου και την εμφάνισή μου» και πετάχτηκε πάνω και βούτηξε την Κοκκινοσκουφίτσα με τα κοφτερά του νύχια έτοιμος να την καταβροχθίσει. Η Κοκκινοσκουφίτσα στρίγκλισε , όχι βέβαια γιατί θορυβήθηκε από την προφανή τάση του λύκου να φοράει γυναικεία ρούχα, αλλά επειδή ο λύκος εισέβαλε αναπάντεχα στο ζωτικό της χώρο .

Οι στριγκλιές της ακούστηκαν από ένα περαστικό άτομο που ασχολιόταν με το κόψιμο των ξύλων ( ο ίδιος προτιμούσε να τον αποκαλούν μηχανικό καυσίμων υλών ). Όταν μπήκε μέσα στο εξοχικό , είδε την κατάσταση και προσπάθησε να επέμβει.

Καθώς όμως σήκωσε το τσεκούρι του, η Κοκκινοσκουφίτσα και ο λύκος κοντοστάθηκαν.

« και ποιος νομίζεις ότι είσαι;» ρώτησε η Κοκκινοσκουφίτσα « εισβάλλεις εδώ μέσα λες και είσαι πρωτόγονος άνθρωπος και κραδαίνεις το όπλο σου λες και πρόκειται να σκεφτεί αυτό για σένα! Σεξιστή, φυλετιστή ! Πώς τολμάς και υποθέτεις ότι οι γυναίκες και οι λύκοι αδυνατούν να επιλύσουν τα προβλήματά τους χωρίς τη βοήθεια ανδρών!! Τι φαλλοκρατικές πεποιθήσεις!!»

Μόλις άκουσε την παθιασμένη ομιλία της Κοκκινοσκουφίτσας , η γιαγιά έδωσε έναν πήδο και βρέθηκε έξω από το στόμα του λύκου , άρπαξε το τσεκούρι του ατόμου που ασχολιόταν με το καύσιμο των ξύλων και του έκοψε τη…ρίζα των φαλλοκρατικών του απόψεων ».

Μετά από αυτήν τη δοκιμασία , η Κοκκινοσκουφίτσα, η γιαγιά και ο λύκος κατάλαβαν ότι είχαν κάποιους κοινούς στόχους, όπως την περιφρούρηση των διαπροσωπικών σχέσεων και τη διαφύλαξη του αυτεξούσιου αυτών από τις παρεμβάσεις τρίτων.

Έτσι, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα εναλλακτικό κοινόβιο που θα βασιζόταν στον αλληλοσεβασμό και τη συνεργασία .

Κι έζησαν όλοι μαζί καλά στο δάσος και …εμείς καλύτερααααα!

:rolleyes:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δε βαριέστε, στο τέλος ο Λύκος ΔΕΝ απολαμβάνει την Χιονάτη, διότι έμαθε ο πατέρας της ότι η γιαγιά τα έχει με τον Πινόκιο, και μαζί με τον Τζεπέτο παραφυλάξανε στο σπίτι τση, αλλά είχε ήδη πάει ο λύκος, που παραφύλαγε σα λύκος να ξεπαρθενιάσει την Κοσκινοσκουφίτσα (του το είχε υποσχεθελι άλλωστε...), αλλά κάνανε ντου οι προαναφερθέντες, ειδοποιημένοι από τα τρία γουρουνάκια, τα οποία ειδοποίησαν τους εφτά νάνους, που κάνανε μάτι στο παράθυρο της γιαγιάς (εξ'ού και η παραλλαγή "Χύνω-χύνω-χύνω-χύνω-χύνω-χύνω-πνίγομαι...") και την έσανε τελικά στον κακόμοιρο το λύκο, ο οποίος τί ήθελε; να μαμίσει ήθελε ο χριστιανομουσουλμάνοβουδιστής, αλλά έτσι είναι, το κεφάλαιο δεν αφήνει το προλεταριάτο ούτε να μαμίσει, θέλει αυτή τη σεχουαλική ενέργεια να τη διοχετεύει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και αυθόρμητους εθελοντισμούς, κατευθυνόμενους από το Υπουργείο της Σκέψης, και ο Μεγάλος Αδερφός, με την ανοχή του μπαμπά της Κοσκινοσκουφίτσας, να θωπεύει τη μαμά της, μόνο και μόνο γιατί (ο Μεγάλος Αδερφός είναι εξουσία και ο μπαμπάς κρετίνος - και γαύρος!). Αλλά που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός και θα μαμίσει κι ο φτωχός, κι ευτυχώς στη ζωή που υπάρχεις κι εσύ, αλλιώς που να βρω τα τόσα λεφτά για ψυχαναλύσεις!

Και τελικά, ζήσανε (όσους δεν ξετίναξε η ρουφιάνα-νυμφομανής Κοσκινοσκουφίτσα) καλά κι εμείς με το τσίου-τσίου ανά χείρας... (κλεμμένο αυτό)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 year later...

Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας από την πλευρά του λύκου

Το δάσος ήταν το σπιτικό μου. Ζούσα εκεί και νοιαζόμουν γι’ αυτό.

Προσπαθούσα να το διατηρώ ταχτικό και καθαρό.

Κάποτε, μια ηλιόλουστη μέρα, ενώ προσπαθούσα να συμμαζέψω κάτι σκουπίδια που είχε παρατήσει ένας κατασκηνωτής, άκουσα βήματα. Πήδηξα πίσω από ένα δέντρο και είδα ένα μικρό κορίτσι να έρχεται από ένα μονοπάτι, κρατώντας ένα καλάθι. Μου φάνηκε ύποπτη από την αρχή γιατί φορούσε αστεία ρούχα ολοκόκκινα, και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια κουκούλα σαν να μην ήθελε να την αναγνωρίσουν.

Φυσικά την σταμάτησα για να ερευνήσω το ζήτημα. Την ρώτησα ποια ήταν, που πήγαινε, από που ερχόταν κ.τ.λ. Μου είπε μια ιστορία για κάποια γιαγιά που πήγαινε να την επισκεφθεί και να της πάει φαγητό.

Έδειχνε βασικά έντιμο άτομο, αλλά βρισκόταν στο δάσος μου και έδειχνε ύποπτη μ’αυτά τα ρούχα. ΄Έτσι αποφάσισα να της δείξω πόσο σοβαρό ήταν να εισβάλλει έτσι, χωρίς ειδοποίηση, ντυμένη αστεία.

Την άφησα να συνεχίσει αλλά έτρεξα πριν από αυτήν στο σπίτι της γιαγιάς της. Όταν συνάντησα την συμπαθητική γριούλα της εξήγησα το πρόβλημά μου και συμφώνησε ότι η εγγονή της χρειαζόταν ένα μάθημα. Η γριούλα συμφώνησε να κρυφτεί ώσπου να την φωνάξω. Έτσι, κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι. Όταν έφτασε το κορίτσι την κάλεσα να μπει στην κρεβατοκάμαρα όπου βρισκόμουν στο κρεβάτι ντυμένος σαν τη γιαγιά. Το κορίτσι ήρθε με τα κόκκινα μαγουλά της και είπε κάτι άσχημο για τα μεγάλα μου αυτιά. Με είχαν προσβάλλει κι άλλοτε και έτσι προσπάθησα να πω κάτι θετικό. Είπα ότι, ίσως, τα μεγάλα μου αυτιά, μου επέτρεπαν να την ακούω καλύτερα. Δηλαδή έδειχνα ότι την συμπαθούσα και ήθελα να προσέχω αυτά που λεει. Αλλά έκανε άλλο ένα καλαμπούρι για τα γουρλωτά μου μάτια. Τώρα καταλαβαίνετε πώς άρχισα να αισθάνομαι γι’ αυτό το κορίτσι που έβαζε ένα ευγενικό προσωπείο αλλά ήταν τόσο κακοήθης. Παρ’ όλα αυτά έχω την τακτική να γυρίζω και το άλλο μάγουλο και της είπα ότι τα γουρλωτά μου μάτια με βοηθούν να την βλέπω καλύτερα. Η επόμενη προσβολή στ’ αλήθεια με νευρίασε. Έχω κάποιο σύμπλεγμα για τα μεγάλα μου δόντια κι αυτό το κορίτσι έκανε μία προσβλητική παρατήρηση. Ξέρω ότι θα έπρεπε να μην χάσω την ψυχραιμία μου αλλά πήδηξα από το κρεβάτι και της φώναξα πως τα μεγάλα μου δόντια ήταν χρήσιμα για να την φαω καλύτερα.

Τώρα ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς λύκος δεν θα έτρωγε ποτέ ένα κορίτσι, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά αυτό το τρελοκόριτσο άρχισε να τρέχει γύρω-γύρω ουρλιάζοντας κι εγώ προσπαθούσα να την φτάσω για να την ηρεμίσω. Έβγαλα και τα ρούχα της γιαγιάς αλλά αυτό φάνηκε να χειροτερεύει τα πράγματα. Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε με δυνατό κρότο και ένας μεγαλόσωμος τύπος στεκόταν εκεί με το τσεκούρι του. Τον κοίταξα και κατάλαβα ότι είχα βρει τον μπελά μου. Υπήρχε ένα ανοιχτό παράθυρο πίσω μου και την κοπάνησα.

Θα ήθελα να μπορούσα να πω πως εδώ τελειώνει η ιστορία. Όμως αυτή η γριούλα γιαγιά ποτέ δεν είπε την δική μου πλευρά της κατάστασης. Σύντομα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ήμουν κακός και μοχθηρός. ΄Όλοι άρχισαν να με αποφεύγουν. Δεν ξέρω τι έγινε το κοριτσάκι με τα αστεία κόκκινα ρούχα, όμως εγώ δεν έζησα από τότε καλά. Έτσι αποφάσισα να σας γράψω την ιστορία μου.

Με εκτίμηση

Ο λύκος

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarupemclap:D :D
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.