Jump to content

Το Champions League των ανατροπών


BLaZe

Ποιος θα πάρει το CHL;  

8 members have voted

  1. 1. Ποιος θα πάρει το CHL;

    • PORTO
      1
    • DEPORTIVO LA CORUNA
      2
    • CHELSEA
      3
    • MONACO
      2


Recommended Posts

Πριν τους προημιτελικούς αγώνες του Champions League την Τρίτη, ο Ρομπέρτο Κάρλος έκανε την εξής δήλωση: << Θέλω Τσέλσι!!! >> Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή όμως πραγματοποιήθηκε κατά το ήμισυ διότι, ναι, πέρασε η Τσέλσι ύστερα από έναν καταπληκτικό αγώνα, με τη μπάλα να πηγαίνει από τη μια περιοχή στην άλλη σε ρυθμούς... μπάσκετ ΑΛΛΑ η ομάδα του που τόσο σίγουρα θα πήγαινε στον ημιτελικό ταπεινώθηκε από την ταλαιπωρημένη από τραυματισμούς Μονακό!!! Σήμερα η Ντεπορτίβο "κάρφωσε" 4 μπαλάκια στην κάτοχο του περσινού CHL ενώ μόνο η Πόρτο κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση από τα "φαβορί". Το Mega και η ΕΡΤ μας προσφέρουν κάποιες Τρίτες και Τετάρτες διέξοδο από τη μίζερη ελληνική πραγματικότητα, όπου χαρακτηρισμοί περί λαγών, ορειβατών, φλώρων και... κράνων δίνουν και παίρνουν.

:antegeia:

Ελπίδα υπάρχει για το ελληνικό ποδόσφαιρο; Βέβαια!!! (1) Η κατασκευή νέων γηπέδων (Καραϊσκάκη, Πεμπελοποννησιακό, Πανθεσσαλικό, Παγκρήτειο, Καυτατζόγλειο) (2) Οι Ολυμπιακοί Αγώνες (3) Η πρόκριση της Εθνικής στα τελικά του Euro 2004 και (4) Η εντολή της UEFA για εφαρμογή των κανόνων για συμμετοχή ομάδων σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τέλος πάντων το θέμα μας είναι το Champions League... Xωρίς Ρεάλ ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα το πάρει; Απαντήστε! Αρχίζω λέγοντας ΠΟΡΤΟ!!!

emgreece

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν υπάρχουν προγνωστικά Τσέλσι και ΛαΚορούνια δεν έχουν φτάσει ποτέ στα ημιτελικά,Μονακό άλλη μία φορά και η Πόρτο το είχε πάρει το ...1987.Πάρ'το αυγό και κούρευ'το δηλαδή :wacko::wacko:emconfusedemconfusedemconfusedemconfused:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

ΥΓ:φλώρους,λαγούς και ορειβάτες συνηθίζουμε να λέμε τους παναθηναικούς... emrantingemdevil2

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΥΓ:φλώρους,λαγούς και ορειβάτες συνηθίζουμε να λέμε τους παναθηναικούς... emranting  emdevil2

έτσι έτσι...χεχε :splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Θέλω Μονακό (...λόγω Ζήκου! Παίζει όμως καλή μπάλα, έχει και στον πάγκο μυαλό-όπως και η Πόρτο- και ήταν γενικώς η πιο αθόρυβη ομάδα του C.L. με απλό και τεχνικό ποδόσφαιρο και σταθερότητα στην απόδοση) αλλά βλέπω Πόρτο (αν και το θέλει πολύ η Κορούνια-η οποία δε νομίζω πως θα αντέξει απέναντι σε ομάδες που παίζουν γρήγορο, συγκροτημένο και με ελάχιστα λάθη στο κέντρο ποδόσφαιρο..). Η δε Τσέλσι είναι μυστήριο για μένα και νομίζω πως μέχρι εδώ ήταν η τύχη της-λογικά μία άλλη πλην της Άρσεναλ(=loser) θα την είχε αποκλείσει..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.