Jump to content

ΕΝΑΡΞΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ(ΑΓΡΟΤΙΚΟ+ΣΤΡΑΤΟΣ)


BENTENS1992

Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι,σε 9 μήνες ολοκληρώνω το προκαταρτικό στάδιο της ειδικότητας μου(2 χρόνια παθολογίας)  και η θέση μου για το ειδικό μέρος ανοίγει σε 1 χρόνο .Για το λόγο αυτό δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω τη στρατιωτική μου θητεία(Η αναβολή μου λήγει 31/12/2019) ,ούτε την εκπλήρωση υπηρεσίας υπαίθρου.Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση?

1)Μπορώ να πάρω εκ νέου αναβολή για τον στρατό για 4 χρόνια όσα είναι το ειδικό μέρος της ειδικότητας?

2)Είναι η υπηρεσία υπαίθρου υποχρεωτική για να ξεκινήσω ειδικότητα (ακούω αντικρουόμενες απόψεις από συναδέλφους) ή μπορώ να το κάνω και μετά το πέρας της ειδικότητας πριν δώσω εξετάσεις?Να πω ότι πήρα πτυχίο 25/7/2017

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για το χρόνο και τις απαντήσεις σας!

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΔΕν ξερω να σου απαντησω για το πρωτο. Παντως υπαρχει και καποιο οριο ηλικιας που μπορεις να παρεις αναβολη λογω ειδικοτητας.

Η υπηρεσια υπαιθρου δεν ειναι υποχρεωτικη για τη εναρξη ειδικοτητας (εξαλλου πως διοριστηκες στο γενικο μερος της ειδικοτητας?) αλλα ειναι για να δωσεις εξετασεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φίλος μπορείς να πάρεις αναβολή για την ειδικότητα, είναι μέχρι τα 33, εγώ αυτό εκανα, αλλά θα σου έλεγα μην το κάνεις. Κάνε ανάκληση διορισμού και τελείωνε με στρατό τουλάχιστον. Εγώ στα 30 θα είμαι ειδικός αλλά να το χέσω εν τέλει. 

Επειδή έχεις εμπειρία το καλύτερο θα ήταν να μπεις στρατό και με τον κλασικό greek way, call me visma αν χρειάζεται, να κάνεις το αγροτικό σου παράλληλα. Μπορει να βρεθείς στο χειρότερο μέρος αλλά με 2 χρόνια παθολογίας δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Έτσι σε 12 μήνες έχεις κλείσει 2 υποχρεώσεις και είσαι ελεύθερος.

Να πας μεγάλος στρατό είναι προβληματικό. Έχεις λιγότερες ψυχικές αντοχές για μαλακίες, μπορεί να σε κόψει από επαγγελματικές ευκαιρίες π.χ. παρατάσεις, επικουρικά, μεταπτυχιακό μετά την ειδικότητα. Και οπωσδήποτε στο προσωπικό κομμάτι φίλε είναι θέμα... γνωρίζεις μια κοπέλα που θες να πας σοβαρά και είστε μαζί σε μεγάλη πόλη, είναι δυσκολο να πεις έχω να οργωσω την Ελλάδα και μετά τα βρίσκουμε, ειδικα αν εχεις και τα 2..

Το αγροτικό παλεύεται, αν είναι και κάποιο βολικο, διαβαζεις για τις εξετάσεις, παίρνεις τις άδειες σου, σου φαίνεται και εύκολο όταν έχεις εμπειρία, επομένως εχεις και καλή διάθεση.

Η πεπατημένη στρατός, αγροτικό, ειδικότητα νομίζω τελικά είναι η καλύτερη. Εκτός κι αν είσαι και εσύ φίλος Βασίλη Τερλέγκα σαν κι εμένα " τον ίσιο δρόμο τον περπάτησα εγώ από την άλλη".

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σας ευχαριστώ συνάδελφοι για τις απαντήσεις σας ,αρχικά θα διασφασφαλίσω την αναβολή μου μέχρι τα 33 και βλέπουμε!

Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνετε!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.