Jump to content

ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΓΟΝΟΥ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ-ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΡΕΠΟ


blackmamba87

Recommended Posts

Καλησπέρα στο φόρουμ.

Στο νοσοκομείο που εργάζομαι ως αγροτικός ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου μόλις προχθές μας ενημέρωσε ο διοικητής και ο διευθυντής μας πως θα τεθεί σε ισχύ νομοθεσία που απαιτεί η καταβολή του επιδόματος αγόνου ύψους 240 ευρώ (καθαρό ποσό) να μην κατατίθεται στο ακέραιο παρά κατ' αναλογία με τις ημέρες που επισκεφτήκαμε χωρια του άξονα στον οποίο κατέχουμε θέση. Αυτό εν ολίγοις όπως μας ενημέρωσαν σημαίνει πως για να παίρνουμε στο ακέραιο το επίδομα πρέπει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (εκτός Σαββατοκύριακου και αδιαλλείπτως να επισκεπτόμαστε τα περιφερικά μας ιατρεία απαρνούμενοι τα ήδη μειωμένα ρεπό που μας έδιναν. Σαν εξαίρεση ορίζονται μονάχα οι μέρες κανονικής αδείας. Έχω ζητήσει να μου δώσουν το νομοσχέδιο μιας και αδυνατώ να το βρω και μου είπαν μέσα στις επόμενες μέρες. 

Γνωρίζει κάποιος επαυτού;;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

???

Δηλαδή υπάρχει νομοθεσία που αναφέρει οτι συγκεκριμένα το επίδομα αγόνου δεν πληρώνεται στα ρεπό (ενω με τον βασικό μισθό ευτυχώς δεν υπάρχει θέμα ε?)

Χωρίς να είμαι απόλυτος ο τύπος σας ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Αν θες ανέφερε το νομό που εργάζεσαι για να ξέρουν και οι επόμενοι με τι λαμόγια θα συνεργαστούν.

Εσύ για να μην σε πιάσουν κορόιδο ζήτα με ΕΓΓΡΑΦΗ  και ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΗ αίτηση (προφορικά δεν υφίσταται) τη νομοθεσία πάνω στην οποία βασίζονται και ενημέρωσε και τον ιατρικό σύλλογο στον οποίο ανήκεις .

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

είναι πολύ φρέσκο, μόλις χθες μας ενημέρωσαν.

Μάλιστα σήμερα συνάντησα μια κοπέλα που έχει ολοκληρώσει τη θητεία της και μου μετέφερε πως εκείνης της είπαν ότι πολύ πιθανά να χρειαστεί να επιστρέψει αναδρομικά το ποσόν για τις ημέρες που είχε ρεπό ή κάλυπτε άλλο άξονα. Ειλικρινά είμαι πολύ περίεργη να δω αυτό το νόμο που καταστρατηγεί τα καθιερωμένα ρεπό. Τη Δευτέρα μου είπαν θα μου τον προωθήσουν. 

Σας παρακαλώ, δεν μπορεί μόνο εδώ να γίνονται αυτά. όποιος έχει γνώση ας μας διαφωτίσει

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.