Jump to content

Πιστοποιητικο Ευδοκιμου Εργασιας


Recommended Posts

Γεια σας συναδελφοι, θα ηθελα τα φωτα σας για ενα θεμα. Εφτασε λοιπον η στιγμη μετα απο τοσα χρονια λαντζας και σοδομισμου στο ΕΣΥ να τελειωσω την ειδικοτητα. Ζητησα λοιπον οπως προβλέπεται το ευδοκιμο υπηρεσιας απο τον διευθυντη μου για να δωσω εξετασεις, ο οποίος μεγαλόκαρδος όπως είναι και επειδη με συμπαθεί παρα πολυ (αλλα χωρις να εχω δωσει δικαιωματα για την ποιοτητα της εργασιας μου ποτε, παρα μόνο οτι είχα το θάρρος της γνώμης μου, και παρά το γεγονός οτι δεν μου έχει δείξει ποτε δυσαρέσκεια ευθέως), γράφει μονο..."Παρακολούθησε τις δραστηριότητες της κλινικής, είχε καλή συνεργασία με τους συναδέλφους του"... σε αντίθεση με άλλους όπου γράφει 2 παράγραφους θετικό feedback. Βασικα το ερώτημα μου είναι: Χρησιμεύει πουθενά αυτο το χαρτί? Θα το διαβάσει ποτέ κανείς? Να το πάρω ελαφρά ότι θα πάει στα αζήτητα και αμα θέλω reference θα το πάρω απο διευθυντές που εκτίμησαν την εργασία μου, η έχει κάποιο ειδικό βάρος?
 

Συγνωμη αν υπάρχει παρόμοιο θεμα. Το ΕΣΥ όπως ξέρετε είναι διηθημένο ως το μυελό απο άχρηστους και ψυχιατρικούς διευθυντες, επιμελητες και ανθρωπος γενικα. Μετα απο τόσα χρόνια ως αστείο το βλέπω και δεν θεωρω πραγματικά οτι θα έχει κάποιο ειδικό βάρος αυτο το κωλόχαρτο-δείγμα αχαριστίας και μικροψυχίας, όμως όσο να ναι θα ήθελα να ακούσω αν κάποιος έχει κάποια άλλη πληροφορία. Ευχαριστω πολυ
Ενας τελειωμένος που έχει σιχαθεί το ΕΣΥ και τις παθογένειες του

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κανονικα και βαση νομου το χαρτι πρεπει να αναφερει κριση του διευθυντη για την επαρκεια σου ως προς την ειδικοτητα, και οχι αλλες σαχλαμαρες. Επειδη ομως εδω ειμαστε η χωρα οπου καθενας αχρηστος, σκατοψυχος και ψυχικα αρρωστος πιανει μια καρεκλα ερποντας και γλειφοντας, και απο πανω δηλωνει οτι με το σπαθι του την πηρε τη θεση, αυτο που κανουν συνηθως ειναι αυτο. Δηλαδη σου γραφει οτι παρακολουθησες, λες και ειναι κανα σεμιναριο. Στους γλυφτες γραφουν τους επαινους. Επειδη με αυτα δεν προκειται να ασχοληθει κανεις, γνωμη μου ειναι να το  αφησεις ως εχει, γιατι αν πιεσεις την κατασταση να αλλαξει το εγγραφο μπορει σου γραψει αρνητικα σχολια (εχουν γινει και τετοια) και μετα να τρεχεις και να μη φτανεις.

Σκεψου τι θα γινοταν εδω αν δεν υπηρχαν εξετασεις ειδικοτητας, αλλα επαιρνες τον τιτλο ειδικοτητας απο το διευθυντη σου, οπως σε αλλες χωρες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Απο τη δικη μου προσφατη εμπειρια, δεν το κοιταει κανεις παρα μονο για να εξακριβωσουν οτι εχεις εργαστει το απαιτουμενο χρονικο διαστημα σε αυτη την ειδικοτητα. Δεν το διαβαζει η εξεταστικη επιτροπη, απλα ειναι ενα απο τα 10 χαρτια που πρεπει να υποβαλεις στη νομαρχια.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φυσικα ένας απο τους φόβους ειναι αυτο το μικρο ανθρωπακι να μου κάνει τη ζωη ακόμα πιο δύσκολη αν απαιτήσω το αυτονοητο, δηλαδη να γράψει τι ακριβως έκανα στην ειδικοτητα και τη δουλεια που έφερα εις πέρας επιτυχως σε μεγάλο ποσοστό...Εφημεριες στα ΤΕΠ μεγαλου νοσοκομειου της Αθηνας χωρις επιμελητη, αναλαμβανοντας πάντα ευθύνες μεγαλυτερες απ οσο θα επρεπε, ιατρική ωρίμανση κυρίως ακουγοντας και μαθαίνοντας απο πολυ καλούς παλαιότερους συνειδικευόμενους, καθώς το 90% των επιμελητών μου ήταν και ειναι άχρηστοι. Ειλικρινά μετά απο τοσα χρόνια ειναι εξοργιστικό όλο αυτό. Υπάρχουν αστέρια νέοι ειδικευμένοι με θέληση που είναι άνεργοι η υποαπασχολούνται και τριγύρω μας έχουμε τη σαπίλα απο επιμελητές και διευθυντές να μας γράφουν πιστοποιητικά οτι δεν αξίζουμε. Ημασταν καλοί όταν κοιμόντουσαν σπιτακι τους ήσυχοι επειδή ήξεραν οτι κάναμε καλή δουλειά, δεν ήμασταν ποτε καλοί όταν εκφράζαμε την δυσαρέσκεια μας για κάτι το οποίο ηταν εμφανώς λάθος. Εις υγείαν συνάδελφοι. Στη σαπίλα...

ΥΓ: Δεν θα πω τίποτα γιατι ξέρει την εξεταστική επίτροπη, ποιός μου λέει οτι το ανθρωπάριο δεν θα μιλήσει με κάποιον απο αυτούς για να με θάψει. Όποιος θέτει αντίλογο με επιχειρήματα γίνεται ανεπιθύμητος, θέλουν να τον κατατροπώσουν, είναι απειλή για την διαιώνιση της σαπίλας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επισης εδω στην Ελλαδα οι επιμελητες οταν εχουν ενα καινουριο ατομο π.χ. ειδικευομενο ή επικουρικο, εχουν τη συνηθεια να παιρνουν τηλεφωνο στο νοσοκομειο που ηταν πριν και να μιλανε με τους εκει επιμελητες να τους πουν τη γνωμη τους. Για αυτο δεν ειναι καλο να οξυνεις την κατασταση, ιδιως οταν εχεις να κανεις με ατομα που δεν ειναι νορμαλ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.