Jump to content

Το μετά


PanaG

Recommended Posts

Γεια σας! Εϊμαι καινούριος στο φόρουμ αυτό. Πού μπορώ να απευθυνθώ για να μάθω τι ακριβώς παίζει με μεταπτυχιακά, διδακτορικά , ειδικότητα, αγροτικά κλπ. Πχ το αγροτικό είναι υποχρεωτικό; Έχουν μπει εξετάσεις για την ειδικότητα; και άλλες τέτοιες συναφείς ερωτήσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γεια σου και καλώς ήρθες! Όλα αυτά που ρωτάς μπορείς να τα βρεις στις ανάλογες ενότητες του greekmeds.

Για να βοηθήσω λίγο με τα πολύ βασικά: το αγροτικό για όσους τελείωσαν τώρα είναι υποχρεωτικό πριν τη λήψη του τίτλου ειδικότητας (πριν τις εξετάσεις). Αν έχεις τελειώσει πιο παλιά εξαρτάται σε ποια νομοθεσία υπόκεισαι. Η ειδικότητα είναι κλασικά με εγγραφή σε λίστες αναμονής. Τα μεταπτυχιακά προκηρύσσονται από το κάθε πανεπιστήμιο (τσέκαρε τα σάιτ τους). Γι' αυτά και τα διδακτορικά αντίστοιχα είναι μια καλή ιδέα να απευθυνθείς στην γραμματεία της σχολής σου ή στη γραμματεία της έδρας του αντικειμένου για το οποίο σε ενδιαφέρει να εκπονήσεις το διδακτορικό σου.

Τέλος πέρα από το παντοδύναμο google αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία και όχι κάτι τόσο γενικό (χωρίς να θέλω να σε αποπάρω) ρώτα την και κάποιο μέλος θα χαρεί να σου απαντήσει.

:D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γεια σε όλους! Γνωρίζει κανένας αν το διδακτορικό μπορεί να γίνεται ταυτόχρονα με την ειδικότητα ή το διδακτορικό σε αποτρέπει από το να τρέχεις ταυτόχρονα την ειδικότητα;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Θεωρητικά αλλά και πρακτικά γίνεται. Αλλά θα υπάρξουν περίοδοι που η μέρα δε θα έχει αρκετές ώρες, και δε μιλάω για 1/2 μέρες το μήνα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.