Jump to content

διακομιδες στο αγροτικο ιατρειο με διανυκτερευση


featured

Recommended Posts

καλησπέρα σας,

προ ημερών αναγκάστηκα να κάνω μια διακομιδη απο το νοσοκομειο στο οποιο υπάγομαι σε ενα αλλο νοσοκομείο με χιλιομετρικη απόσταση περιπου 400 χλμ.Η διακομιδη ειχε και διανυκτερευση,όμως οι ΕΚΑΒιτες βιάζονταν γτ όπως έλεγαν "το νοσοκομειο εχει μονο ενα εκαβ και πρεπει να γυρίσουμε αποψε κτλ κτλ".εγω ,ως νεος αγροτικος,δεν ξέρω ακομα τι δικαιούμαι στις διανυκτερεύσεις ξέρω μονο οτι καταθετω στο λογιστηριο του νοσοκομείου το διακομιδόχαρτο και κάποτε πληρώνομαι την διακομιδη.

όπως ειπα δεν διανυκτερεύσαμε ωστόσο σε μια φαση οι οδηγοι του εκαβ πηγαν στο ξενοδοχειο ενοσω ημουν κι εγω εκει και σιγουρα κάτι πηραν.εγω τους ρώτησα αν δικαιουμαι κάτι απο αυτα και μου ειπαν οχι.μετα απο μερικές μερες ρωτησα τον δ/ντη των οικονομικών στο νοσοκομείο και μου ειπε ότι όντως αρκει μονο το διακομιδοχαρτο για να πληρωθω την διακομιδη με τη διανυκτερευση.εννοείται πως το εψαξα περαιτερω και καποιοι συναδελφοι που ειχαν κανει τετοιου ειδους διακομιδες μου ειπαν οτι επρεπε να εχω παρει καποια αποδειξη απο το ξενοδοχειο και να την καταθεσω μαζι με το διακομιδοχαρτο.ο δ/ντης των οικονομικων του νοσοκομειου μου ειπε οτι κατι τετοιο δε χρειαζεται.

μπορει να μου πει-αν ξερει παντα-κάποιος τι τελικα ισχυει?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τη διακομιδή θα την πληρωθείτε κανονικά. Το ΕΠΙΠΛΕΟΝ που θα πληρωθούν οι ΕΚΑΒίτες και όχι εσύ είναι το κόστος της διανυκτέρευσης σε ξένη πόλη - δηλαδή το ξενοδοχείο. Έχουν κάνει κονέ με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και δίνουν ένα μικρό ποσό (~10€) και σε αντάλλαγμα παίρνουν απόδειξη ότι κοιμήθηκαν εκεί με κόστος ας πούμε 60€, τα οποία και θα τους επιστραφούν.

Το περίεργο είναι ότι στο κρύβουν, στο δικό μου αγροτικό όταν διακομίζαμε από Καλαμάτα προς Αθήνα μου έλεγαν "πάρε ρε κι εσύ απόδειξη, μην είσαι χαζός".

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.