Jump to content

γενικο κομματι παθολογιας σε ερυθρο σταυρο


featured

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους,

εχω δηλωσει γενικο παθολογικο κομματι για δυο χρονια σε ερυθρο σταυρο.η θέση μου εχει ανοιξει απλα πρεπει να δηλωσω ανακληση λογω κάποιων αλλων υποχρεώσεων μου.αυτο που θελω να σας ρωτησω επειδη δεν ειμαι και απο αθηνα για τον ερυθρο σταυρο γενικα τι ακουγεται?ειναι καλο νοσοκομειο?

αξιζει τωρα που ανοιξε η θέση μου να αλλαξω τα χαρτια μου ωστε να παω σε ενα πιο μεγαλο νοσοκομειο όπως ευαγγελισμος,σισμανογλειο ή αττικο?

το κακο ειναι ομως οτι θα βρισκομαι τελευταιος στη λιστα και θα πρεπει να περιμενω πολλα χρονια για να ανοιξει το γενικο κομματι στα εν λόγω νοσοκομεια.

οποιαδήποτε συμβουλη θα μου φαινόταν χρησιμη.

σας ευχαριστω πολύ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Καλησπερα,

Ενδιαφερομαι κι εγω για Ερυθρο Σταυρο για συνεχιση παθολογιας πληρης.

 Υπαρχει καποιος να μας πει καμμια κουβεντα ρε παιδια.. και με π.μ αμα λαχει

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δύο κλινικές, γενική εφημερία κάθε 8 ημέρες και κάποια πρωινά επείγοντα μέχρι 14:30 μεταξύ 2 γενικών εφημεριών(πράγμα που σημαίνει νέες εισαγωγές και πληθώρα περιστατικών σε τακτική βάση).Πολλή δουλειά στα επείγοντα, συνήθως εξετάζονται γύρω στα 120 άτομα στην γενική εφημερία καθημερινή και κάποια περισσότερα όταν είναι αργία. Τα εγκεφαλικά νοσηλεύονται στη νευρολογική κλινική ανεξαρτήτως ηλικίας (πράγμα που μας ξαλαφρώνει κάπως). Η μια κλινική έχει και μονάδα λοιμώξεων οπότε χρεώνονται τις ειδικές λοιμώξεις ή έχουν συμβουλευτικό ρόλο τουλάχιστον. Μαθήματα γίνονται και στις δύο κλινικές προς το παρόν (αυτό εξαρτάται από τον εκάστοτε διευθυντή παντού στην Ελλάδα),στη μια κλινική ο διευθυντής αλλάζει τέλος του 2017, στην άλλη δεν ξέρω λεπτομέρειες. Ωράριο αναλόγως της κλινικής που θα είσαι.Το νοσοκομείο είναι μεγάλο, είναι κέντρο τραύματος, έχει γαστρεντερολογικό,οπότε αναλαμβάνουμε φουλ αιμορραγίες και επαναλαμβάνω πολλή δουλειά. Νομίζω συνθήκες εργασίας καλύτερες από Ευαγγελισμό και θα πάρεις την ίδια εκπαίδευση. Περισσότερα με πμ για όποιον θέλει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.