Jump to content

Ερωτήσεις για διορισμο στην ειδικότητα (καθυστέρηση διορισμού / στρατός κλπ)


Recommended Posts

Καλησπέρα.

Είχα δηλώσει ειδικότητα στην Αθήνα. Στο μεταξύ βρήκα εργασία στο εξωτερικό. Οταν ήρθε η σειρά μου στη λίστα αναμονής ζήτησα ανάκληση, το μέγιστο δυνατό, δηλ. τα 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος.

Καλώς η κακώς με μια μεγάλη αναρρωτική από ατύχημα τα σχέδια μου πήγαν πίσω και έχω ξεμείνει στο εξωτερικό έμμισθος, με συμβόλαιο. Μένει επίσης και ο στρατός, 45 ημέρες (είμαι >35).

Στο μεταξυ έληξε η ανακληση μου. Στο νοσοκομείο που είχα κανει αίτηση υπάρχουν 3 άτομα υπό διορισμό τα οποία - και τα 3 - δεν έχουν παρουσιαστεί μετά από πολύ καιρό, και το πιο πιθανό ότι θα προταθώ εγώ συντομα.

Το ερώτημα είναι

α. Από τη στιγμή που θα μπω "Υπο διορισμό" στο edms πόσο καιρό πρέπει να περιμένω μέχρι να μου έρθει το χαρτί στο σπίτι?

β. Νομίζω μπορώ να το παραλάβω από ταχυδρομείο εντός 10 εργάσιμων ημερών. Μπορώ ακόμα να το καθυστερήσω με αλλαγή διευθυνσης; Και αν ναι, πρέπει να είναι στον ίδιο ή άλλο νομό;

γ. Εκκρεμεί ο στρατός. Αν έχω κόψει την αναβολή μου αλλά δεν έχω μπει ακόμα, δικαιούμαι ακόμα παράταση ή ανάκληση λόγω στρατού;

δ. Αν είμαι μέσα στο στρατό όταν έρθει το χαρτί, πόση "ανάκληση" μπορώ να ζητήσω;

ε. Υπάρχει άλλος τρόπος να το καθυστερήσω;

Περίμενα ότι θα έχω φύγει από καιρό αλλά μετα την αναρρωτική πρέπει να καλύψω τους μήνες που έλειπα για να έχω μια ενιαια εκπαιδευτική χρονια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σε οτι αφορα το α και το β σκελος,

περιπου 1,5 μηνα πανω-κατω να υπολογιζεις μεχρι να σου ερθει στο σπιτι,ειδικα δε αν πεσει περιοδος καλοκαιριου,λογω χρησης καλοκαιρινης αδειας του υπαλληλου,μαλλον προς το διμηνο να θεωρεις

αμα ξερεις τον ταχυδρομο,του λες να αργησει να στο φερει οσο μπορει(πχ οτι δεν σε βρηκε να στο παραδωσει αυτοπροσωπως και ετσι να το παει πισω στα κεντρικα) κερδιζοντας καποιες ημερες με αυτον τον τροπο...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σ ευχαριστώ για την απάντηση.

Ενας φίλος μου έλεγε ότι συνήθως η διαδικασία είναι πιο γρήγορη. Αν είναι 1.5 - 2 μήνες + 10 εργάσιμες με το ταχυδρομείο είναι αρκετά καλα.

Κανένας άλλος να γνωρίζει και για τα υπόλοιπα;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.