Jump to content

2 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


petant

Recommended Posts

Εν συντομια... Δειλωνεις κ σ εναν μηνα ξεκινας. Υπαρχει Α και Β κλινικη... Οι κενες θεσεις ειναι στην Α, στην οποια βρισκομαι εδω και 3 μηνες και η οποια εχει 4 επιμελητες. 

Οι εφημεριες ειναι στανταρ 7 το μηνα κ τα ρεπο 5 . Aπ τους επιμελητες οι 2 καθονται ολη μερα στις εφημεριες,ο 3ος μεχρι το βραδυ κ ο 4ος μοναχα εμφανιζεται καπως λιγοτερο απ τους αλλους. Σε καθε περιπτωση ειναι κ οι 4 πολυ καλοι, βοηθανε και δεν δυσανασχετουν οποτε κ αν καλεσεις η χρειαστεις βοηθεια... Επισης μαζι σου εφημερευει τις περισσοτερες φορες και ειδικευομενος καρδιολογιας, ενω καθε μερα εφημερευουν πνευμονολογοι,και σχεδον καθε μερα νευρολογοι. Ολοι τους Μυτιληνιοι, καθονται συνηθως αλλα κι οποτε φευγουν απ το νοσοκομειο, αν τους καλεσεις σε 10' εχουν ερθει.

Ισως η αποσταση του νησιου απ τα αστικα κεντρα, το μεταναστευτικο η και το αγνωστο ακομα απωθει τελειωφοιτους να ρθουν εδω. Ειναι ομως οι συνθηκες εργασιας πολυ καλες, ενω μπορει και οποιος ερθει να περασει και ομορφα στην πολη της Μυτιληνης, αλλα και στο υπολοιπο νησι. Για αμεση εναρξη ειδικοτητας νομιζω ειναι μια πολυ καλη επιλογη!

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κενές θέσεις παθολογίας υπάρχουν και σε περιφερειακά Νοσοκομεία σε μεγάλες πόλεις, γιατί να εγκλωβιστεί κάποιος στη Μυτιλήνη;  Είχα ακούσει για ακριβά ενοίκια αυτού για αχούρια, δεν ξέρω πως επηρέασε η κρίση τις τιμές.

Από τη Λέσβο είσαι; Δυσκολεύεστε με τις εφημερίες φαντάζομαι.Καλό να ψάχνεις πρόθυμους αλλά όχι κορόιδα.

Στο Κιλκίς έχει κενές θέσεις τώρα Παθολογία. Γιατί ένας/μια συνάδελφος από Θεσσαλονίκη,Θράκη πχ να κατεβεί Λέσβο;

Και να του βγει η ψυχή από τη λάντζα και να μην του μείνει ευρώ;

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εχει δουλεια, δε λεω, αλλα το νησι αυτο εχει 4 Κεντρα Υγειας: Καλλονης που πιανει ολο το νησι απ τη μεση κ πανω, Αντισσας στο δυτικο κομματι του νησιου, Πλωμαριου και Πολυχνιτου που απορροφανε το υπολοιπο κομματι του νησιου. Οσοι ειναι εκτος πολης της Μυτιληνης, θα περασουν πρωτα απ το κοντινότερο Κ.Υ για τις πρωτες βοηθειες κ μετα αν χρειαστει θα κατεβουν στο νοσοκομειο. Επισης στη Μυτιληνη εκτος του νοσοκομειου, λειτουργει και το ΠΕΔΥ Μυτιληνης (πρώην ΙΚΑ), το οποιο δουλευει κ αυτο ανεληπως...Οποτε δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. 

Αν ψαξεις βρισκεις σπιτια με καλο νοικι. Εγω δινω 200ε κ ειμαι μια χαρα κομπλε..!

Απλα ηθελα να σταθω στην καλη φουρνια επιμελητών αυτη την περιοδο της Παθολογικης, οι οποιοι ειναι κοντα στον ειδικευομενο.  Σε σχεση με τα περισσοτερα νοσοκομεια που οπως διαβαζω κ στο φορουμ σε αφηνουν εκτεθημενο...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.