Jump to content

Recommended Posts

Για όποιον φίλο ή φίλη ενδιαφέρεται, σε αυτό το σύνδεσμο υπάρχει ένα δωρεάν βιβλίο καρδιολογίας με μορφή ιστοσελίδας, όπου η κάθε ανάρτηση είναι ένα κεφάλαιο. Αναλύονται και άλλα θέματα εκτός από την καρδιολογία, όπως ο σακχαρ διαβήτης, η νεφρική ανεπάρκεια, η ακτινογραφία θώρακα, θέματα διαφορικής διάγνωσης κλπ. Το περιεχόμενο επεκτείνεται, εμπλουτίζεται και ανανεώνεται σταδιακά και διαρκώς
Επίσης σε αυτό το κανάλι δημοσιεύονται βίντεο καρδιολογίας (σταδιακά προσθέτω και νέα βίντεο) με περιγραφή περιστατικών και παρουσίαση του ΗΚΓ, της ακτινογραφίας θώρακα, του υπερηχογραφήματος, του σπινθηρογραφήματος, της στεφανιαιογραφίας και της θεραπείας κατά περίπτωση.
 
 
Αν κάποιος συνάδελφος έχει να προτείνει και κάποιο θέμα που τον ενδιαφέρει μπορώ να ανεβάσω κάποιο βίντεο ή άρθρο από το μεγάλο ηλεκτρονικό αρχείο που έχω, ή ακόμα και κεφάλαιο βιβλίου, άρθρο ανασκόπησης κλπ. Επίσης αν κάποιος έχει να μου προτείνει βελτιώσεις στο διαδικτυακό βιβλίο ή στα βίντεο, ή να προσφέρει υλικό από δικά του περιστατικά (με αναφορά του ονόματός του αν το επιθυμεί) ας επικοινωνήσει. 
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.