Jump to content

Καλυτερο νοσοκομειο για 1 χρονο γεν.χειρουργικης


MVT

Recommended Posts

Καλησπερα,σκεφτομαι να δηλωσω για τον 1 χρονο γενικης χειρουργικης που χρειαζεται η ειδικοτητα μου καποιο απο τα νοσομομεια τζανειο,σισμανογλειο και γενικο κρατικο Νικαιας.Θα ηθελα πληροφοριες για το ποιο θεωρειται καλυτερο απο αποψη προσφορας γνωσεων και περιβαλλοντος εργασιας!Επισης,υπαρχει καποιο αλλο νοσοκομειο που πρεπει να εχω υποψιν μου;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν ξέρω για τα συγκεκριμένα. Θα σου πρότεινα, όμως, να σκεφτείς κι επαρχιακά νοσοκομεία. Εκεί, επειδή οι ειδικευόμενοι είναι λίγοι, κάνουν περισσότερα χειρουργεία, οπότε η προσφορά γνώσεων, τουλάχιστον στα βασικά, πιστεύω ότι είναι καλύτερη.

Ας απαντήσει, βέβαια, κι όποιος ξέρει τα συγκεκριμένα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι ακριβώς περιμένεις να κάνεις σε 1 χρόνο Γενικής Χειρουργικής και τι νομίζεις ότι θα προλάβεις όντας άσχετος, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσεις απ΄την αρχή ;

Λαντζέρης θα είσαι, διάλεξε ό,τι είναι κοντύτερα σπίτι σου, να μην δίνεις λεφτά σε βενζίνες και ό,τι δεν έχει τρελή δουλειά.

Άλλωστε με 1 χρόνο Γ/Χ, θα πηγαίνεις για Όρθο ή ΩΡΛ, οπότε τι περιμένεις να κάνεις που θα σου χρειαστεί ;

Καλή η αμπελοφιλοσοφία στο Ίντερνετ, τσάμπα είναι, αλλά ας πατάμε και λίγο στην γη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σ ευχαριστω παρα πολυ!Σιγουρα εχεις δικιο,δν περιμενω κατι τρομερο,εστω μια εποικοδομητικη λατζα!Ησουν πολυ βοηθητικος,ισως οντως πρεπει να ειναι αλλα τα κριτηρια επιλογης μου!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σόρυ για το ύφος, προφανώς δεν έχεις ιδέα για το τι σημαίνει Ειδικότητα σε ελληνικό νοσοκομείο, και ειδικότερα 1 χρόνος γενικό κομμάτι, όταν σε βλέπουν απλά ως περαστικό.

Σε όποιο νοσοκομείο και να πας, αν το κυνηγήσεις, τα βασικά θα στα δείξουν, πως να πλένεσαι, τα εργαλεία και προς το τέλος, αν επιδείξεις τον απαιτούμενο ζήλο, ίσως κάνεις κανά σκουλήκι και καμμιά βουβωνοκήλη.

Εδώ είναι το πρόβλημα με τα νοσοκομεία που δίνουν πλήρη Γ/Χ, γιατί υπάρχουν πολλά μεγαλύτερα έτη από σένα, και δεν θα δεις και πολλές φορές το χρώμα του χειρουργείου, πράγμα λογικό.

Αυτό που εγράφη για τα επαρχιακά είναι σωστό, αλλά τι περισσότερο να δώσουν να κάνει ένας πρωτοετής ειδικεύομενος Γ/Χ, μήπως κάποιο... έντερο ; ; ;

Νταξ, ας πατάμε λίγο και στην γη.

Στο φινάλε, εσύ σαν μέλλων Όρθο ή ΩΡΛ δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ extreme, άντε καμμια βουβωνοκήλη κι κανά σκουλήκι, κι αυτά όταν έχεις μάθει τα βασικά στο χειρουργείο, τα ανατομικά στοιχεία κτλ.

Όσον αφορά τα μεγάλα νοσοκομεία που αναφέρθησαν, το να πάει Νίκαια ένας ειδικεύομενος 1 χρόνου, δεν το συνιστώ, πήγε μια ΩΡΛ που ήρθε στο νοσοκομείο μου και είχε κάνει ελάχιστα, περισσότερο ήταν στο ΤΕΠ και έραβε...

Βρες ένα νοσοκομείο που σε βολεύει γεωγραφικά, τράβα μια βόλτα και μίλησε με κάποιον ειδικεύομενο να μάθεις τι κλίμα επικρατεί, και ψάξε ποιό νοσοκομείο θα είναι καλύτερα να κάνεις το ειδικό κομμάτι, που είναι και το σημαντικότερο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μια χαρα ειναι το υφος σ, αποψεις θελω να ακουσω με ενδιαφερουν ολες!Εχεις δικιο σ αυτο που λες!Δεν εχω απαιτηση να κανω χειρουργεια( φυσικα) και στα επειγοντα μια χαρα μαθαινεις!Αρκει να ειναι ευχαριστο το κλιμα στο εργασιακο περιβαλλον!Σ ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.