Jump to content

Βελτίωση βαθμού πτυχίου


Recommended Posts

Ξέρει κανείς, αν μπορεί κανείς σε συνεννόηση με Γραμματεία, να αιτηθεί επανεξέταση σε κάποια μαθήματα??...

Ευχαριστώ πολύ :anavwfwties:emhelp

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό.

Αυτό που σίγουρα γίνεται είναι να δώσεις τώρα επιλεγόμενα, και να πάρεις ψηλό βαθμό. Για το βαθμό πτυχίου επιλέγουν τα καλύτερα 12 επιλεγόμενα. Οπότε αν π.χ. έχεις μαζέψει 18 επιλεγόμενα, θα υπολογιστούν τα 12 με υψηλότερο βαθμό.

Πάντως δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι ιδιαίτερα για το μέσο όρο του πτυχίου. Το μόνο που προσφέρει το άριστα είναι το +2 μόρια για το αγροτικό! Τίποτε άλλο. Άντε και αν θες κάποιο μεταπτυχιακό να χρειάζεται 7 και πάνω (όχι πάντα και αυτό).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και το μαμώτο είναι να ακούς τους συμμαθητές σου από την ΑΣΟΕ το διάστημα που τελειώνουν να σου λένε ότι βρηκαν καλή περπιτωση εργασίας αμέσως μετά το πτυχίο και να ξαναδίνουν αβέρτα μαθήματα για να πιάσουν το μέσο όρο που απαιτεί η δουλειά ή το μεταπτυχιακό.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αυτό που αναφέρει ο anasMZ πάντως γίνεται σε άλλες σχολές (εγώ π.χ από γνωστούς ξέρω ότι γίνεται στη Νομική και στο Βιολογικό) όπου οι φοιτητές μπρούν να επανεξεταστουν σε λίγα μαθήματα (νομίζω γύρω στα 4 με 5 ) για να επιτύχουν καλυτερους βαθμούς.

Στη δική μας σχολή δεν ξέρω αν γίνεται, στον οδηγό σπουδών πάντως δεν αναφέρει τίποτα σχετικό.

Foreas αυτό με τα επιλεγόμενα όντως έτσι είναι αλλά σίγουρα ακόμα κι αν κάποιος έχει πάρει 10άρια σε 12 επιλεγόμενα μαθήματα μπορεί να επιθυμεί πάλι επανεξέταση για άλλους λόγους. Π.χ γιατι στο μάθημα της ειδικότητας που θα ακολουθήσει (π.χ Παιδιατρική) να έχει πάρει 5 και να θέλει να το βελτιώσει είτε για λόγους "εγωισμού" είτε γιατί θέλει να κάνει ειδικότητα στο εξωτερικό και εκεί ίσως και να μετρήσει κάπως στο πώς θα δει ο διευθυντής της κλινικής να έχεις πάρει τη βάση σε ένα μάθημα που θες να το κάνεις ειδικότητα. Λέμε τώρα.

Ακόμα περισσότερο αυτή η επανεξέταση θα είχε ουσιαστικό νόημα αν κάποιος πάλι με 10άρια σε 12 επιλεγόμενα, βγάζει πτυχίο 6,49 ή 8,49 οποτε για 0,01 αυτός ο φοιτητής χάνει το Λίαν Καλώς (6,5) ή το Άριστα (8,5 ) αντίστοιχα.

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ιδίως σε μια σχολή σαν τη δική μας που έχουμε 61 μαθήματα για το πτυχίο και όλοι μας ξέρουμε πως οι εξετάσεις τις περισσότερες φορές είναι τόσο χύμα που μπορεί χαλαρά να έχεις διαβάσει και κουραστεί και επειδή ο καθηγητής ξύπνησε στραβά να βάλει/ρωτήσει θέματα κουλά και να πάρεις ένα ξερό 5αράκι και είναι αμφίβολο αν θα πας να το κόψεις (για πολλούς και διαφόρους λόγους-όσοι φοιτούν στη σχολή μας τους ξέρουν). Αλλά και να το κόψεις θα το κάνεις 1 άντε 2 φορές και όχι συνέχεια οπότε χωρίς να το καταλάβεις μαζεύονται τα 5αράκια ή και τα 6αράκια και να που ο Μ.Ο σου αρχίζει τις καταδύσεις....

Και μιας που το συζητάμε ξέρετε τι μου κάνει τρομερή εντύπωση ?

Πώς γίνεται σε μια σχολή που έχουμε διεκδικήσει τόσα και τόσα δικαιώματα έως και...προνόμια τολμώ να πω εν συγκρίσει με άλλες σχολές, να μην έχουμε κατυχυρώσει αυτό το δικαίωμα της επανεξέτασης που ισχύει σε τόσες άλλες σχολές.....

Περίεργος και συνάμα σκληρός είναι ο κόσμος που ζούμε τελικά.... emconfused

Τροποποιήθηκε από bluesky
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Από όσο γνωρίζω, μπορείς να "κόψεις" 6 υποχρεωτικά μαθήματα της επιλογής σου και να τα ξαναδώσεις. Καλό κουράγιο, αν το αποφασίσεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στη Νομική είχαμε τις εξής δυνατότητες για βελτίωση βαθμολογίας:

-Δυνατότητα αναβαθμολόγησης μέχρι και 6 μαθημάτων, είτε υποχρεωτικών, είτε επιλογής, από το τρίτο έτος και μετά.

-Δυνατότητα λήψης πτυχίου με περισσότερα μαθήματα από το minimum που απαιτεί ο κανονισμός της σχολής. Κοινώς, μπορούσαμε να δίνουμε έξτρα μαθήματα επιλογής και απλά στον υπολογισμό του μέσου όρου διαιρούσαμε με μεγαλύτερο άθροισμα συντελεστών. Αυτονόητο πως σε κάθε περίπτωση που η βαθμολογία των επιλεγομένων ήταν μεγαλύτερη του συνολικού μέσου όρου, αυτός ανέβαινε κι άλλο, έστω και λίγα δέκατα.

Δεν ξέρω αν έχετε τέτοια συστήματα στην Ιατρική, αν και θα με ενδιέφερε να μάθω.

Το σίγουρο είναι πως με προβληματίζει που και οι ίδιοι δεν είστε σίγουροι για τις δυνατότητες αυτές! :wacko::o

Ίσως κρίνω και εξ ιδίων τα αλλότρια, αλλά θεωρώ πως κάθε φοιτητής που ενδιαφέρεται είτε να αριστεύσει είτε να ΄χει έναν αξιοπρεπή βαθμό στο πτυχίο του, δεν περιμένει να φτάσει στο τελευταίο έτος για να ενημερωθεί πώς μπορεί να επιτύχει τα ανωτέρω. Και δεν το λέω ως κριτική σε κανέναν σας, απλά καθαρά ως σκέψη.

Καλημέρες. emiloveyou

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μπορεί να γίνει αναβαθμολόγηση μέχρι και σε 6 υποχρεωτικά μαθήματα.

Η διαδικασία έχει ως εξής: τυπικά, πηγαίνεις στην κεντρική γραμματεία, δηλώνεις ποια μαθήματα θέλεις να κόψεις και στη συνέχεια τα δίνεις στην επόμενη διαθέσιμη εξεταστική, σαν όλους τους άλλους μεταφορείς.

Το πρόβλημα στην όλη διαδικασία είναι πως είσαι ουσιαστικά μεταφορέας στο μάθημα, που σημαίνει πως κανείς δεν σου εγγυάται πως θα περάσεις το μάθημα ή πως θα πάρεις μεγαλύτερο βαθμό από ότι είχες. Μπορεί έτσι να βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να μετατρέψεις ένα 6άρι σε 5άρι ή, χειρότερα, να κοπείς σε μάθημα που έχεις περάσει!

Προς αποφυγή των δυσάρεστων αυτών καταστάσεων, υπάρχει η εξής εναλλακτική: συνεννοείσαι με τη γραμματεία του μαθήματος που σε ενδιαφέρει και συμφωνείς να το δώσεις στην επόμενη εξεταστική, και αν ο βαθμός που πάρεις σε ικανοποιεί, εκείνοι τον κρατάνε στα αρχεία τους κι εσύ πας και ζητάς από την κεντρική γραμματεία να κοπείς. Στη συνέχεια, όταν πάει στη γραμματεία του μαθήματος το όνομά σου ως μεταφορέα, εκείνοι αποστέλλουν το βαθμό σου στην επόμενη εξεταστική περίοδο. Απαραίτητη προϋπόθεση να πρόκειται για "συνεννοήσιμη" γραμματεία.

Αυτά. Επιπλέον, δεν είμαι σίγουρος αν όλα αυτά μπορούν να γίνουν πριν το 6ο έτος.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πολύ καλές οι πληροφορίες Nyxteridas!

Δεν το ήξερα ότι γινόταν αυτό με τα μέχρι 6 υποχρεωτικά. Πάντως δεν πρέπει να το κάνουν και πολλοί, διότι με τις ήδη υπερβολικές αναμονές, δεν λέει να περιμένεις ακόμα μία εξεταστική (ενώ μπορείς να πάρεις το πτυχίο πιο πριν).

Ως προς το εξωτερικό, νομίζω πως ξέρουν ότι στην Ελλάδα, η βαθμολογία δεν είναι και πολύ αξιόπιστη - δηλ. δεν είναι ανάλογη του πραγματικού επιπέδου γνώσεων του εκάστοτε πτυχιούχου. Για αυτό και δεν της δίνουν ιδιαίτερη σημασία.

Και μιας και ο Heavenly ανέφερε τις Νομικές σχολές, κλασικό παράδειγμα είναι η Νομική Κομοτηνής όπου τα 10άρια πέφτουν σύννεφο, και η Νομική Αθήνας όπου φτύνουν αίμα για ένα 8.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τώρα αναφέρεις κι εσύ ένα ακραίο παράδειγμα, η Νομική Κομοτηνής δεν έχει καν συνθέσεις στο πρόγραμμα σπουδών της.

Τελοσπάντων, όπως έχουν τα πράγματα, όντως δεν αξίζει να κυνηγάει κανείς ένα μεγάλο βαθμό πτυχίου σε βάρος της γρήγορης αποφοίτησης. Καλύτερα να κοιτάξεις να μάθεις πέντε χρήσιμα πράγματα, να φροντίσεις ο βαθμός σου να είναι αρκούντως αξιοπρεπής και να τελειώνεις όσο νωρίτερα μπορείς.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 months later...
Καλά, κυνήγα εσύ κι έλα σε δέκα χρόνια να μας πεις τι έπιασες στην απόχη σου, μικρή μου ωραία πεταλούδα...

emconfused

ωωωωωωωωωωωω το πρωτο μην,μετα απο παρα πολλα υποθετω,χωρις το :bloodomen: ???? κι οχι απλως δεν εβαλε :bloodomen: αλλα εβαλε και emconfused

να το εκλαβω αυτο ως εν μερει αποδοχη,στα πολυ βαθη σου,αυτου που ειπα???

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η αναβαθμολογηση απο οσο ξερω ισχυει αλλα δεν ξερω αν κανεις μπαινει στον κοπο.. οσοι ειναι για το αριστα επαιρναν καλους βαθμους απο το πρωτο κιολας ετος οποτε δεν θα πασχισουν επι πτυχιο να κανουν το 5, 7. Όσοι ειναι μεταξύ 7 κ 8 δεν νομιζω οτι αξίζει να καθυστερησουν ουτε μια μερα το πτυχιο τους για να βελτιωσουν το βαθμο κατα μερικά δεκατα. Εξάλλου ακομη και για τα μεταπτυχιακα ο βαθμος μετραει με συντελεστή κ αν δειτε δεν εχει κ πολύ μεγαλη διαφορα το 7 πχ απο το 8, μπορεις θεωρητικα να καλυψεις τη διαφορα με καποιο αλλο προσον (ή μεσον, για οσους αρεσκονται να γκρινιαζουν!) επισης ο βαθμος δεν αναγραφεται στο πτυχιο (αυτο που κρεμας στον τοιχο) οποτε μπορεις να πεις στην γιαγια, θεια κτλ που θα σε ρωτησει ό,τι βαθμο νομιζεις οτι αξιζες!! Τέλος, θεωρω πιο ευκολο όταν αρχισει να σε νοιαζει ο βαθμος, να βαλεις ρητρα σε καποιο ευκολο μαθημα, ή να διαπραγματευτεις το βαθμο στα προφορικα (καντε μου αλλη μια ερωτηση γιατι θελω να παρω καλο βαθμο στο μαθημα σας φανταστικεεεε καθηγητηηηη) ή να αρχισεις να δινεις επιλογης αβερτα, παρα να κοψεις μαθηματα, αν τα υπολογισεις θα δεις οτι δεν μπορεις να αυξησεις κ πολυ τελικα το ΜΟ με 4 ή 6 μαθηματα, οποτε δεν αξιζει.

Επισης για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα, (γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου..) οσοι εχουν αριστα εχουν δικαιωμα συμμετοχης σε διαγωνισμους για υποτροφιες κτλ, καθως και φανταζομαι οτι στα μεταπτυχιακα- διδακτορικα στο εξωτερικο ο βαθμος σιγουρα μετραει κ σου ζητανε αναλυτική, επισης κ εδω αν πας σε καθηγητη να ζητησεις διδακτορικο (κανονικό, όχι απο τα στημένα για τους ...ας μην εκφραστω) θα κοιταξει σιγουρα τους βαθμους σου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ...ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ........

ΚΑΡΠΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΗΡΑΝ 10 ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ 9... ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΙΟΛΑΣ...ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΡΑΨΕΣ??????????ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ Σ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ Γ****Ε ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΑΘΜΩΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ??????????????

ΠΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΧΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??????????ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?

Το εξωτερικό δεν εξαρτάται από το βαθμό του ελληνικού πτυχίου, το οποίο ούτως ή άλλως έχουν χεσμένο.

Μην ασχολείστε με βαθμούς, εκτός και αν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε χωρίς το άριστα. Ασχοληθείτε με την αφομοίωση της γνώσης και με όσα χρειάζεται το εξωτερικό, που θα πάτε, αν θέλετε να ειδικευτείτε σωστά.

Βέβαια, υπάρχει και το γαμώτο. 'Αφού διάβασα, γιατί να πάρω εφτά και τι παραπάνω διάβασε ο άλλος, που πήρε 9;'

Ποιος είπε ότι η ζωή είναι δίκαιη;

Ξεπεράστε το. Τόσο απλά.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 weeks later...

Ρε παιδιά ξέρει κανείς με τι ακρίβεια δεκαδικού ψηφίου υπολογίζεται ο βαθμός του πτυχίου?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ωχ! Τότε αυτοί που βγάζουν 8,49 θα πρέπει να τους "πονάει" πολύ!

Άραγε πώς το ξεπερνάνε ? :anavwfwties:

Σοβαρά τώρα αν υπάρχουν άτομα με 8,49 πτυχίο πώς ξεπερνάνε πέρα από το ψυχολογικό ότι για 0,01 έχασαν το άριστα,

το ότι μαζί μ' αυτό έχασαν και κάποια υποτροφία ή μεταπτυχιακό ?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ωχ! Τότε αυτοί που βγάζουν 8,49 θα πρέπει να τους "πονάει" πολύ!

Άραγε πώς το ξεπερνάνε ? :anavwfwties:

Σοβαρά τώρα αν υπάρχουν άτομα με 8,49 πτυχίο πώς ξεπερνάνε πέρα από το ψυχολογικό ότι για 0,01 έχασαν το άριστα,

το ότι μαζί μ' αυτό έχασαν και κάποια υποτροφία ή μεταπτυχιακό ?

χάνουν και ένα μοριάκι στο αγροτικό! :rolleyes:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έχουν να συναντήσουν πολλά και πολύ χειρότερα αργότερα που θα πρέπει να ξεπεράσουν "ψυχολογικά"... ανεξάρτητα βέβαια από το βαθμό πτυχίου, απλά τώρα πια μου φαίνεται τόσο μάταια η προσπάθεια για τέτοιους στόχους

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emnysta

'Bαθμός πτυχίου'... Αυτό θα μπορούσε να είναι τίτλος διηγήματος... Χμμμ!

Τροποποιήθηκε από valentina667
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 6 years later...

Καλησπέρα! Γνωριζει κανεις αν οντως ισχυει οτι στο εκτο ετος μπορουμε να κοψουμε 6 (?) μαθηματα (που εχουν ηδη περαστει) και να τα ξαναδωσουμε για βελτιωση του βαθμου? αν ναι ποια διαδικασια ακολουθουμε γι αυτο?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Από το οδηγό σπουδών:

"Οι φοιτητές του 11ου και 12ου εξαμήνου έχουν την δυνατότητα αναβαθμολόγησης μόνον σε εως 4 μαθήματα υποχρεωτικά"

Έτσι κι αλλιώς για να το κάνεις θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την κεντρική γραμματεία οπότε για να είσαι σίγουρος/η ότι ισχύει το παραπάνω τηλεφώνησε τους.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 months later...

Τελικα αναβαθμολογηση γινεται για 4 ή 6 μαθηματα;

http://grammateia.med.uoa.gr/new/download/file.php?id=1874

εχει τα τηλεφωνα της γραμματειας για να ρωτησεις.

Αν μαθεις τίποτα ποσταρισε το εδω να μαθουν οσοι μπορει να ενδιαφερθουν στο μελλον...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1.5 Δυνατότητα Αναβαθμολόγησης 

«Οι φοιτητές που φοιτούν στο 11ο και 12ο εξάμηνο έχουν τη δυνατότητα αναβαθμολόγησης σε έως 4 υποχρεωτικά μαθήματα. Πληροφορίες στη Γραμματεία της Σχολής.»

Από τον οδηγό σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 σελίδα 18 (ή 15 στο pdf, αν τον κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της γραμματείας) 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1.5 Δυνατότητα Αναβαθμολόγησης 

«Οι φοιτητές που φοιτούν στο 11ο και 12ο εξάμηνο έχουν τη δυνατότητα αναβαθμολόγησης σε έως 4 υποχρεωτικά μαθήματα. Πληροφορίες στη Γραμματεία της Σχολής.»

Από τον οδηγό σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 σελίδα 18 (ή 15 στο pdf, αν τον κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της γραμματείας) 

Ευχαριστω πολυ :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.