Jump to content

Επιστροφή χρημάτων λόγω παραίτησης


Recommended Posts

Λόγω παραίτησης από νοσοκομείο της Αθήνας και έναρξης άλλης ειδικότητας σε επαρχιακό νοσοκομείο θα πρέπει να επιστρέψω μάλλον ένα δεκαήμερο που μου είχε προπληρωθεί. Απο το νοσοκομείο που παραιτήθηκα δεν έχω κάποια ενημέρωση εδω και πέντε μήνες. Γνωρίζει κανείς αν θα με καλέσουν να τα επιστρέψω κάποια στιγμή ή θα τα στείλουν ως οφειλή στην εφορία ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται γενικώς...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εμένα το αυτό συνέβη στο ενδιάμεσο αγροτικού-Ειδικότητας.

Φιλικά θα σου πω να επικοινωνήσεις μαζί τους και να σου στείλουν (με κλασσικό ταχυδρομείο μου τα έστειλαν εμένα) τον κωδικό πληρωμής ώστε να πας στην Εφορία να τα πληρώσεις. Εγώ μάλιστα έφαγα πακέτο μιας και με την Εφορία δεν έχω πάρε δώσε (όλα ηλεκτρονικά τα κάνω) και αναγκάστηκα να πάω εκεί.

Δεν νομίζω να θέλεις να δεις κάποια χρέωση στον λογαριασμό σου στο gsis μετά από 1-2 χρόνια και να μην γνωρίζεις τι είναι.

Εμένα στο επαρχιακό νοσοκομείο που ήμουν ήταν γενικώς γτπκ, και τους έπαιρνα εγώ τηλέφωνα για να κινήσω τις διαδικασίες (να επιστρέψω τα χρήματα, να με διαγράψουν ως μισθοδοτούμενο από εκεί ώστε να μπορεί να με βάλει στις λίστες πληρωμής το νοσοκομείο που συνέχιζα κτλ.)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγω όταν παραιτήθηκαν μου είχαν πει το ποσο που πρεπει να επιστρέψω.Μετα από 2 μηνες περιπου μου ήρθε συστημένο με κούριερ που ανέφερε το ακριβές ποσο και τον κωδικό για να καταθέσεις το ποσο στην εφορία

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα, επικονωνησε μαζί μου το γραφείο μισθοδοσίας του παλιού νοσοκομείου για το σε ποια διεύθυνση θα μου στείλει το ενημερωτικό της πληρωμής, πήγα στην εφορία, πλήρωσα όσα μου καταβλήθηκαν, και τους ταχυδρόμησα και το αποδεικτικό για να με ξεχρεώσουν.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.