Jump to content

ΚΕΝΕΣ θέσεις


Recommended Posts

  • 2 months later...

Παραμένουν 2 κενές θέσεις χειρουργική θριασειο. Πολλη δουλειά, επείγοντα και τραύμα. Εκπαιδευτικό κλιμα, αλλά πολλές εφημερίδες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών από Οκτώβρη υπάρχει κενή θέση για Νευροχειρουργική. Στη λίστα φαίνονται 2 άτομα, αλλά δε θα έρθει κανένα από αυτά. Το χρόνο γίνονται περίπου 650 χειρουργεία απ' όλη τη γκάμα της Νευροχειρουργικής και ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ συνέχεια (από εξειδικευμένα κυρίως λειτουργικής νευροχειρουργικής) και οι ειδικευόμενοι 4, οπότε βγαίνουν περίπου 160 ετησίως κατά μέσο όρο (βέβαια στην αρχή μπαίνεις αραιότερα και όσο παλιώνεις συχνότερα, τον τελευταίο χρόνο συνέχεια. Κλασικά.). Οι μισοί επιμελητές δίνουν στα χειρουργεία (εννοείται ανάλογα και με το πόσο παλιός είσαι και πόσο σε πάνε, όπως γίνεται γενικά). Η κλινική καλύπτει τα ΠΑΝΤΑ, συμπεριλαμβανομένων των ανευρυσμάτων. Από εφημερίες 8 το μήνα.

Βέβαια όποιος θέλει περνάει απ' την κλινική και κόβει κίνηση εννοείται.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ναι ρε κοπρίτη! Στο κλαρί βγήκαμε! :P

Να κάνω μια διόρθωση για τα χειρουργεία. Είναι σίγουρα πάνω από 200 γιατί σε πολλά χειρουργεία μπαίνουν 2 ειδικευόμενοι. Δεν είναι απλά το σύνολο δια τους ειδικευόμενους όπως το έβαλα παραπάνω.

Επίσης ο διευθυντής είναι πολύ συνενοήσιμος στο θέμα των αδειών, πχ στις γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι παίζουν πάντα άδειες, όπως επίσης και για συνέδρια ή προσωπικούς λόγους. Τα συνέδρια μερικές φορές καλύπτονται οικονομικά και απ΄ την κλινική. Επιπλέον, κλασικά άδεια στο τέλος περίπου 2-3 μήνες για διάβασμα ή εξωτερικό.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.