Jump to content

Γ' Καρδιολογική Κλινική (Καθηγητής κ. Βαβουρανάκης)


Comfortably Numb

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Με βάση το πρόγραμμα των εξετάσεων που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της γραμματείας οι εξετάσεις των κανονικών στο μάθημα της Καρδιολογίας είναι στις 4 Ιουνίου. Ως εκ τούτου οι επί πτυχίω φοιτητές της Γ Καρδιολογικής Κλινικής πρέπει να μιλήσουν με την Κλινική, καθώς η πτυχιακή θα είναι κοινή με τους κανονικούς κι άρα η μεταφορά της θεωρείται ιδιαίτερα πιθανή.

Πρόγραμμα Εαρινής Εξεταστικής για Κανονικούς & Μεταφορείς 2014-2015

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι γραπτές εξετάσεις Καρδιολογίας για την Γ Καρδιολογική Κλινική θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 5 Iουνίου στις 11:00 π.μ, στο Αμφιθέατρο της Φαρμακολογίας. Οι εξετάσεις θα είναι κοινές για το 5ο έτος και τους επί πτυχίω. Στις 1.30 μμ θα ακολουθήσει προφορική εξέταση για όσους επιθυμούν.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 31/5/15 μόνον για όσους έχουν ολοκληρώσει την Κλινική Άσκηση & την παρακολούθηση των Μαθημάτων. ηλεκτρονικά (asm@otenet.gr) ή στη Γραμματεία (κ. Κυριακή Δημητρακοπούλου / e-mail: kyriaki.dimitrakopoulou@gmail.com)

από eclass

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 months later...

Οι εξετάσεις Καρδιολογίας (γραπτές) για όλες τις Ομάδες της Γ΄ Παν/κής Καρδιολογικής Κλινικής θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 23/9/15 11 πμ- 12.30 μμ στο Αμφιθέατρο της Φαρμακολογίας.
Στις 1 μμ θα ακολουθήσει προφορική εξέταση για όσους επιθυμούν.
Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρ 18/9/15 μόνον για όσους έχουν ολοκληρώσει την Κλινική Άσκηση & την παρακολούθηση των Μαθημάτων, ηλεκτρονικά (asm@otenet.gr) ή στη Γραμματεία (κ. Κυριακή Δημητρακοπούλου / e-mail: kyriaki.dimitrakopoulou@gmail.com)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

Οι εξετάσεις Καρδιολογίας (γραπτές) για όλες τις Ομάδες που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους ( κι επι πτυχίω) θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00-12:30 στο Αμφιθέατρο της Φαρμακολογίας. Στις 13:00 θα ακολουθήσει προφορική εξέταση πρόσθετα για όσους επιθυμούν.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 μόνον για όσους έχουν ολοκληρώσει την Κλινική Άσκηση & την παρακολούθηση των Μαθημάτων, ηλεκτρονικά (asm@otenet.gr) ή στη Γραμματεία (κ. Κυριακή Δημητρακοπούλου / e-mail: kyriaki.dimitrakopoulou@gmail.com)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 months later...

Οι εξετάσεις (γραπτές) Καρδιολογίας θα γίνουν την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 στο αμφιθέατρο Φαρμακολογίας και ώρα 08.30 - 10 πμ.

Δηλώσεις συμμετοχής έως Δευτέρα 11/4/16 (μόνον για όσους έχουν ολοκληρώσει την κλινική άσκηση & την παρακολούθηση των μαθημάτων), ηλεκτρονικά (asm@otenet.gr) ή στη Γραμματεία (κ. Κυριακή Δημητρακοπούλου / e-mail: kyriaki.dimitrakopoulou@gmail.com)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.