Jump to content

Κάπως άσχετο αλλά...


Sovereign

Recommended Posts

...είμαι άσχετος από φόρμουλες και ράλι, δε με τραβά το άθλημα, πώς το λένε, όμως....

ΛΑΤΡΕΥΑ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ" ΣΤΟ ΥΓΕΙΑ!!!

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ RULES (ή τεσπα ruled)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

η Αυτοκίνηση αν δε με γελά η ιστορική μου μνήμη :blink::lol: ήταν από τις πιο φημισμένες ντισκοτέκ τέλη του 80 αρχές 90...

Στην συνέχεια έγινε Τάνγκο και μετά Κακός Λύκος νομίζω (ή πρώτα Λύκος... βασικά άλλαζαν συνέχεια...) οπότε και μετατράπηκε σε ένα από τα πιο γνωστά "ορθάδικά-ελληνάδικα" των 90!!!

Πλέον είναι NV...

:D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τη θυμήθηκα γιατί ήταν από τα πρώτα μαγαζιά της νύχτας που πήγα και έγινε σύντομα το αγαπημένο μου, σε μια ηλικία που ακόμα μου άρεσε το κλούμπινγκ (σχολείο δηλαδή..)

Ήταν το αγαπημένο μαγαζί των Βουπού, μαζί και με το Μερσέντες στο Κεφαλάρι βεβαίως βεβαίως και λίγο πριν ανοίξουν κάτι Μαμούνια, Λοφτ-Λοφτ κτλ κτλ:)

Σας θύμησα τίποτα; Έ;

Αχ, ωραίες εποχές...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι μου θύμησες τώρα!! Ήταν η πρώτη disco που πήγα (γιατί περί disco πρόκειται), σε έναν χορό του σχολείου μου! Ήταν ιστορικό μαγαζί, από τις αρχές τις δεκαετίας του '80, αφού μέχρι κι οι γονείς μου είχαν πάει! Τα happenings του ήταν πρωτοπορειακά, και για πολλούς εθεωρείτο η συνέχεια του μυθικού 'Εργοστάσιου', ένα μαγαζί που είχε στηθεί στα πρότυπα του Studio54 της NYC. Δυστυχώς η μετέπειτα πορεία της Αυτοκίνησης, δεν ταίριαζε στο ιστορικό παρελθόν της! Ιδίως τα χρόνια που είχε γίνει Κακός Λύκος, όποτε πέρναγα απ'έξω ανεβαίνοντας την Κηφησίας , σπάραζε η καρδιά μου! :P Δυστυχώς όμως τέτοια μαγαζιά δεν υπάρχουν πλέον .... :(

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.