Jump to content

Επιλογή συγγραμμάτων και απαλλαγή απο ξένες γλώσσες


Chrysalena_l

Recommended Posts

Καλημέρα! Μολις πέρασα στην ιατρικη στην πατρα και θα ηθελα κάποιες πληροφορίες στο πως να διαλέξω ενα απο τα δυο συγγράμματα που προτείνονται απο το εύδοξος. Υπάρχει κατι συγκεκριμένο που πρεπει να κοιτάζω και να λάβω υπόψη?? ή ειναι το ίδιο οποίο κι απ τα δυο να διαλέξω?? επισης, αν ξερει κάποιος να μου πει τι γινεται με τις ξένες γλώσσες γιατι δεν καταλαβαίνω απο το site της σχολής (πόσες και ποιες κανουμε) και επισης αν εχω τη δυνατότητα απαλλαγής εφόσον εχω proficiency... Ευχαριστω!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ο ευδοξος θα ανοιξει αργοτερα. βγαινει ανακοινωση στη σελιδα της σχολης. στο ετος μου υπηρχε μια αρχη οτι επιλεγεις σχεδον παντα το πρωτο συγγραμμα (απο τα 2)

αλλα γενικα δεν ξερω πλεον τι παιζει. για το πρωτο εξαμηνο τα συγγραμματα ηταν : βιολογια alberts/βιοχημεια stryer/φυσικη ενα πρασινο αλλα τωρα παιζει να υπαρχει απο δεπ/ πληροφορικη και στατιστικη ειχαμε παρει σημειωσεις αλλα πλεον ο νικοφοριδης εχει γραψει συγγραμματα/ εισαγωγη στην κλινικη ιατρικη mcleods αλλα αν δινει bates προτιμησε την. γενικα θα σε συμβουλευα να περιμενεις τι θα παρουν και οι συμφοιτητες σου μηπως κατι εχει αλλαξει.αν εχεις ομως ορεξη μετα την εγγραφη σου που θα παρεις κωδικους εκλας μπορεις να μπεις και να κατεβασεις τις διαφανειες των διαλεξεων του εξαμηνου σου.

για τις ξενες γλωσσες υποχρεωτικο ειναι να παρακολουθησεις τουλαχιστον 1.σχεδον ολοι παιρνουν αγγλικα και κατι λιγοι γερμανικα. ειναι 4 εξαμηνα.οι βαθμοι δεν υπολογιζονται στο πτυχιο αλλα πρεπει να εχεις το 5 για να περασεις.επισης στα αγγλικα Ι μονο σου δινει νομιζω απαλλαγη το προφισενσυ.τα ιι.ιιι και ιν θελουν εξετασεις γιατι ειναι ορολογια.

καλως μας ηρθες. ο,τι αλλο θες ρωτα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.