Jump to content

ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ Η ΟΧΙ?


petant

Recommended Posts

Γεια σας !!! Κανω αγροτικο εδω και 3 μηνες σ ενα χωριο στο Ν.Λεσβου και τις εφημεριες στο Κ.Υ που επαγομαι το οποιο βρισκεται 35χμ μακρυα μου (και σε κεντρικο σημειο του νησιου, οποτε εχει και πολυ κοσμο...)

Απο τον Ιουλιο εχουν ξεκινησει να με φωναζουν στο Κ.Υ για συνταγογραφηση αντι του χωριου και ηδη μεσα στον Αυγουστο πρεπει να κατεβω 5-6 φορες, με συνεπεια αν παρω και τα ρεπο που δικαιουμαι να μενει το χωριο μου τις περισσοτερες μερες χωρις γιατρο...

Εννοειται πως προτειμω να καθομαι στο χωριο για να γραφω φαρμακα κ οτιδηποτε αλλο, μιας κι εχω δεθει με τον κοσμο, μ'αρεσει να τον εξυπηρετω κι εχει κ λιγοτερη κινηση, παρα να ξοδευω βενζινες και να σηκώνομαι απ το πρωι για να τρεχω για να γραφω ασταματητα φαρμακα στο Κ.Υ...

Οταν τους ειπα οτι κινδυνευει να μηνει το χωριο χωρις γιατρο για πολλες μερες, μου παν δε μας νοιαζει, προηγειται το Κ.Υ επειδη εχει ελλείψεις...

Και αναρωτιεμαι... ειναι νομιμο αυτο που θελουν να κανω? Εγω δειλωσα ενα συγκεκριμενο χωριο να δουλευω κ οχι το ΚΥΚ- παρα μονο τις εφημεριες !!!

Να υπακουσω, η να υποχωρησω? Υπαρχει καποιος νομος που να με διακιωνει ισως για να τους τον προβαλω?

Υ.Γ : Το συγκεκριμενο χωριο ειχε να δει γιατρο 1,5 χρονο περιπου κ ο Μ.Ο ηλικιας ειναι πολυ υψηλος, με αποτελεσμα πολλοι ηλικιωμένοι να μη μπορουν να παρουν τα φαρμακα τους και να ταλαιπορουνται...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ψηφίζω να υπακούσεις....

Είσαι υποχρεωμένος από τον νόμο να το κάνεις......

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να δηλώνετε άγονα αγροτικά σε μικρά νησάκια για να μην σας κουνάει κανείς...

Αλλά μου θέλετε πολιτισμό και να μην σας κουνάει κανείς απ' τα Ιατρεία σας ! Καλύψτε τώρα τις τρύπες τους !

Υ.Γ Έχουν φτάσει στο σημείο να μετακινούν Γενικούς Ιατρούς σε κενά Π.Ι και να μην τους πληρώνουν τα έξοδα μετακίνησης, αναγκάζοντας αρκετούς Γ/Ι να παραιτηθούν και να ιδιωτεύσουν.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να δηλώνετε άγονα αγροτικά σε μικρά νησάκια για να μην σας κουνάει κανείς... Αλλά μου θέλετε πολιτισμό και να μην σας κουνάει κανείς απ' τα Ιατρεία σας ! Καλύψτε τώρα τις τρύπες τους ! Υ.Γ Έχουν φτάσει στο σημείο να μετακινούν Γενικούς Ιατρούς σε κενά Π.Ι και να μην τους πληρώνουν τα έξοδα μετακίνησης, αναγκάζοντας αρκετούς Γ/Ι να παραιτηθούν και να ιδιωτεύσουν.

The colleague's mistake is that he chose for his community service an island.How many times must we say it.....? DO NOT CHOOSE ships and islands .Ever. Working conditions are like hell.

And to answer the question: by law you have to submit to your supervisor's command.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φυσικά και θα σε εκμεταλλευτούν, αφού ξεφτιλίζεσαι για ένα κομμάτι ψωμί, κάνοντας Αγροτικό!

Αυτό το καλοκαίρι, οι μεγάλες ελλείψεις ιατρών στο U.K., εκτίναξαν τις τιμές των εφημεριών νεαρών γιατρών όπως του λόγου σου, στις 60 λίρες την ώρα.

Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό;

Σε μία 12ωρη βραδυνή εφημερία, βγάζεις όσο όλο σου το μηνιάτικο!

Αν επιμένεις να απαξιώνεις επαγγελματικά τον εαυτό σου, ενώ σου παρουσιάζονται τέτοιες ευκαιρίες εκπαίδευσης, εξειδίκευσης, εξέλιξης, τότε καλά κάνουν και σε στίβουν!

Ρίξε μαύρη πέτρα πίσω σου, και βάλε ρότα για επαγγελματική επιτυχία, οικονομική άνεση, οικογενειακή ευτυχία, κτλ, στην Ευρώπη!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι ερωτήσεις προς το συνάδελφο που ρωτά είναι οι εξής:

1. Μένει (όπως θα όφειλε) στην έδρα του Π.Ι. ?

2. Έχει συγκοινωνία απο την έδρα μέχρι εκεί που του ζητάνε να καλύψει?

Αν οι απαντήσεις είναι ναι και όχι αντίστοιχα, δε θέλει και πολύ μυαλό τι πρέπει να κάνει. Κατα τ'αλλα οι απο πάνω τα λένε σωστά, αλλά πρέπει να υπάρχει και επίσημη απόφαση της εποπτευουσας αρχής (που προφανως δεν είναι ο δ/ντης σου)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.