Jump to content

Πρόβλημα με την ηλεκτρονική δήλωση (επί πτυχίω)


Mari89

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μπαίνω στο my-studies και μου λέει ότι έχω κάνει (τελευταία) εγγραφή το 2012-2013, ενώ είχα κάνει το 2013-2014...!

Πρόσφατα τέθηκε ως θέμα σε μια γραμματεία ότι δεν είχα δηλώσει ένα μάθημα και μου φάνηκε περίεργο, γι' αυτό μπήκα να το κοιτάξω... Και είδα το ότι η τελευταία μου δήλωση είναι το 2012-2013.

Στην αρχή σκέφτηκα ότι το My-studies γενικώς υστερεί (πχ μαθήματα που έχω περάσει και στην αναλυτική φαίνονταν, στο my-stydies δεν εμφανίζονται...ακόμα...).

Ρώτησα στη γραμματεία για επιβεβαίωση, αλλά οι υπάλληλοι που "ξέρουν να μου απαντήσουν έχουν αποφασίσει να μην πηγαίνουν πια", γιατί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και δεν υπάρχει θεωρητικά κάποιος άλλος στη γραμματεία να ξέρει.

Γενικά τι συμβαίνει με τις ηλεκτρονικές δηλώσεις;

Όποιος ξέρει θα τον παρακαλούσα να με ενημερώσει. Λόγω δουλειάς δεν έχω τη δυνατότητα να πηγαίνω συχνά (και εύκολα) στη σχολή.

Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό (να μην του έχει περαστεί η δήλωση του 2013-2014);

Σε περίπτωση μη εγγραφής σε μαθήματα, πρέπει να περιμένω του χρόνου να γραφτώ για να πάω να δώσω;

Δηλαδή τόσο καιρό έδινα μαθήματα έτσι για την εμπειρία; Δεν θα περαστεί τίποτα...;;

Τέλος, ξέρει κανείς αν διορθώνεται; Ή έστω πότε θα έχουμε γραμματεία; Κάτι, οτιδήποτε...

ΥΓ: Όποιος θέλει να δει την κλινική εικόνα μιας κρίσης πανικού, να του στείλω βίντεο...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

live your myth in greece...

Τα μαθήματα νομίζω πως δεν θα χρειαστεί να τα ξαναδώσεις αλλά όταν θα δηλώσεις την επόμενη φορά μαθήματα θα δηλώσεις και αυτά ώστε να περαστεί ο βαθμός από την κεντρική γραμματεία.

(Το λέω με επιφύλαξη το παραπάνω μιας και έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα μόνο από την γραμματεία θα μάθεις (?) σίγουρα, πάρε ένα τηλ. και ρώτα τους δεν χρειάζεται να πας από εκεί)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αυτα που γραφει ο mad cow ειναι σωστα. Απο εκει και περα η ομαλη λειτουργια της Γραμματειας ειναι αγνωστο ποτεβθα επανελθει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελπίζω να εμφανιστεί κάποιος στη γραμματεία που να ξέρει-έχει διάθεση να μου απαντήσει...

Μακάρι να ισχύει αυτό με τα μαθήματα...

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

@Mari89, ρίξε μια ματιά στο προφίλ σου (το κουμπί κάτω αριστερά) και στη συνέχεια κάνε κλικ στο ιστορικό σου. Παλιά μου έτυχε κι εμένα να μην εμφανίζεται το τελευταίο εξάμηνο στο ιστορικό δηλώσεων, ενώ στο ιστορικό μου (μέσω προφίλ) φαινόταν τόσο η ημερομηνία της δήλωσης, όσο και η ημέρομηνία κατά την οποία εγκρίθηκε η δήλωση. Η διαφορά από τη δική σου περίπτωση ήταν ότι δεν υπήρξε τόσο μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να εμφανιστεί και στο ιστορικό δηλώσεων.

Όσον αφορά στα μαθήματα των οποίων η βαθμολογία εμφανίζεται μόνο στην αναλυτική βαθμολογία, μήπως πρόκειται για μαθήματα στα οποία εξετάστηκες με επιτυχία πολύ παλιά όταν είχαν διαφορετικούς κωδικούς; Αυτό παρατηρείται σε αρκετά μαθήματα προκλινικών ετών.

Τέλος, cross your fingers, να επιστρέψουν οι υπάλληλοι της μηχανογράφησης στις θέσεις τους. Σε περίπτωση που έχει γίνει κάποιο λάθος από το σύστημα και δεν περάστηκε η δήλωσή σου. είμαι βέβαιη ότι δεν θα σου αρνούνταν να την περάσουν manually.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το ίδιο συνέβη και σε μένα στην εγγραφή αυτού του εξαμήνου.Ενώ είχα γραφτεί κανονικά,στη γραμματεία διαπίστωσαν ότι δεν εμφανίζεται δήλωση για αυτό το εξάμηνο.Μου είπαν ότι λογικά δε θα έχω θέμα με τις εξετάσεις,επειδή είχα δηλώσει τα μαθήματα στο χειμερινό εξάμηνο.Ωστόσο μου είπαν όταν δώσω να ρωτήσω στην γραμματεία του μαθήματος αν το όνομα μου βρίσκεται στους καταλόγους και αν όχι τότε να επικοινωνήσω ξανά με την κεντρική γραμματεία,προφανώς για να το διευθετήσουν.Τσέκαρα το προφίλ και το ιστορικό τώρα,εμφανίζεται η ημερομηνία που έκανα δήλωση,χωρίς κάτι άλλο όμως,μόνο ένα αρχείο που δεν ανοίγει.Δεν θα έπρεπε να εμφανίζει και τη δήλωση μου?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις τη λίστα των μαθημάτων που δήλωσες. Δε χρειάζεται καν να ανοίξεις κάποιο αρχείο. Και δίπλα με πράσινη γραμματοσειρά θα έβλεπες την ημερομηνία έγκρισης.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κατάλαβα,σε ευχαριστώ..Κάποιο λάθος πρέπει να κάνω,γιατί πατώντας προφίλ και μετά ιστορικό,στις πιο παλιές ημερομηνίες των επισκέψεων μου δεν εμφανίζονται οι προηγούμενες δηλώσεις μου,δηλαδή όσα είπες.Μόνο πατώντας στο ιστορικό δηλώσεων δεξιά κάτω εμφανίζονται δηλώσεις,απλά χωρίς την τελευταία του εαρινού..δηλαδή αυτή μας καίει! :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.