Jump to content

Κινητρα για αγροτικο στο ΚΥ Ανω Χωρας


chrpan83

Recommended Posts

Γεια σας παιδια. Ειμαι και εγω αγροτικος στο Κεντρο Υγειας Ανω Χωρας (Ορεινη Ναυπακτια- Ν.Αιτωλοακαρνανιας) το οποιο προσφερει 4 θεσεις για αγροτικους ιατρους αλλα προς το παρον ειμαστε μονο 2 και σε 1-2 μηνες θα μεινω μονη μου. Οι θεσεις που προσφερει ειναι α) ΚΥ Ανω Χωρας Β, β) ΠΙ Καταφυγιο, γ)ΠΙ Ελατοβρυση και δ)ΠΙ Ελευθεριανη.

Θελω να σας πω πως οποιος το επιλεξει δεν χρειαζεται να ενοικιασει σπιτι στην Ανω Χωρα ουτε ακομα στη Ναυπακτο. Εδω περα ερχομαστε μονο για εφημερειες.Μπορει δηλαδη καποιος να ερθει και απο Αθηνα ακομη, να κανει τις εφημερειες του και να φυγει μεχρι τον επομενο μηνα παλι. Το Κ.Υ βρισκεται 1 ωρα αποσταση απο Ναυπακτο, 1.30 ωρα απο Πατρα και ο δρομος ειναι καλος-εχει μονο καποιες στροφες. Εξυπηρετει βεβαια περισσοτερο ιατρους οι οποιοι μενουν Ναυπακτο, Πατρα, Αγρινιο ή Μεσολογγι. Στα χωρια παμε μια φορα την εβδομαδα αλλα οχι με δικο μας αυτοκινητο. Υπαρχει οδηγος ο οποιος μας παιρνει στα χωρια και μας επιστρεφει στο Κ.Υ. μολις τελειωσουμε με τη συνταγογραφηση (συνολικα 3 ωρες να παμε, να συνταγογραφησουμε και να επιστρεψουμε).

Το χειμωνα δεν εχει δουλεια, καποια χωρια κλεινουν και οι κατοικοι στην Ανω Χωρα ειναι 20-30. Το καλοκαιρι εχει λιγο περισσοτερη δουλεια επειδη ερχονται και τουριστες, οχι ομως κατι ιδιαιτερο.

Αν θελετε περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και για να ειμαι λιγο πιο σαφης με τις εφημερειες... Αν υπαρχουν 4 αγροτικοι τοτε ο καθενας κανει απο 6-7 εφημερειες και δεν ξαναρχεται στο Κ.Υ για τον υπολοιπο μηνα. Τωρα που ειμαστε δυο αγροτικοι κανουμε επισης απο 6-7 εφημερειες (κανουν και οι επιμελητες εφημερειες μονοι τους) και επιπλεον καλυπτουμε καποια πρωινα, εναλλαξ. Δεν χρειαζεται να ειμαστε παροντες και οι δυο αγροτικοι.

Το Κ.Υ. ειναι αρκετα μεγαλο, εχει αρκετα δωματια, ο καθε αγροτικος εχει το δικο του και επισης εαν θελετε μπορειτε να φιλοξενησετε και δικο σας ατομο. Υπαρχει επισης κουζινα οπου μπορειτε να μαγειρεψετε.

Εχουν προκυρηχθει 2 θεσεις τωρα οπου μπορουν να τις διεκδικησουν ιατροι επι θητεια. Οσοι δεν ενδιαφερεστε να εξασκησετε παθολογικη ειδικοτητα ειναι πολυ καλο αγροτικο γιατι εχει πολυ λιγα περιστατικα. Θα μαθετε λιγα πραγματα εδω περα αλλα θα περασετε ξεκουραστα..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 6 months later...

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να δηλώσω για αγροτικό και στην τωρινή προκύρηξη βλέπω ότι ανοίγει η θέση στο Π.Ι. Ελατόβρυσης. Ισχύουν ακόμα αυτά που αναφέρεις παραπάνω; Μένω Πάτρα..Θα το σύστηνες ανεπιφύλακτα δηλαδή;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.