Jump to content

Πιστοποιητικό υγείας και αρτιμέλειας... από το νοσοκομείο;


Recommended Posts

Πήγα λοιπόν χθες στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή της Νομαρχίας, με τα πιστοποιητικά ανά χείρας, για να βγάλω πιστοποιητικό υγείας και αρτιμέλειας για επικείμενο διορισμό σε ειδικότητα (επαρχία). Προς μεγάλη μου έκπληξη με ενημέρωσαν ότι πλέον εκείνοι είναι αναρμόδιοι για κάτι τέτοιο, κι ότι το παραπάνω πιστοποιητικό εκδίδεται πια από τα νοσοκομεία! Όχι ότι με πειράζει δηλαδή, απλά μου κάνει εντύπωση πως δεν είχε ακουστεί ή γραφτεί κάτι αντίστοιχο στο φόρουμ, όπου συνήθως οι αλλαγές γνωστοποιούνται και σχολιάζονται.

Και επειδή πολλά έχουν ακούσει τα αυτάκια μου, αύριο θα πάρω τηλ στο νοσοκομείο υποδοχής για να το επιβεβαιώσω. Άραγε θα μπορούσα να βγάλω το πιστοποιητικό στο νοσοκομείο του νομού μου και όχι στο νοσοκομείο υποδοχής; (Μάλλον όχι - απλά είμαι ακόμα υπό διορισμό και φοβάμαι μήπως όταν έρθει η ώρα "δεν κάνουν" πια τα πιστοποιητικά, και ποιος τρέχει να τα ξαναβγάλει Αθήνα...) Anyway, θα ποστάρω την αυριανή απάντηση.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αντι για πιστοποιητικο υγειας προσκομιζεις βεβαιωση απο παθολογο και ψυχιατρο απο οποιοδηποτε δημοσιο νοσοκομειο.

Αν ο διορισμος σου πλησιαζει, βγαλε τουλαχιστον το χαρτι του ψυχιατρου (του παθολογου το βγαζεις και στο νοσοκομειο που θα πας) γιατι πολλα νοσοκομεια δεν εχουν ψυχιατρο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.