Jump to content

Άνοιγμα βιβλίων


Dr.Tomy

Recommended Posts

Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος που έχει προσληφθεί με μπλοκάκι σε ιδιωτικό θεραπευτήριο να μας αναφέρει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς προκειμένου να ανοίξει βιβλία?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 years later...

καλησπέρα συνάδελφοι,

αν κάποιος εργάζεται με μπλοκάκι (δελτιο παροχης υπηρεσιων) σε ιδιωτική κλινική και σταματήσει κάποια στιγμή π.χ. για να ξεκινήσει ειδικότητα, θα συνεχίζει να πληρώνει κάποια εισφορά? δηλαδή άπαξ και ανοίξει μπλοκάκι, μπορεί για οποιονδήποτε λόγο (ειδικοτητα, εξωτερικο, ανεργια, στρατος) να το κλείσει κάποια στιγμή?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φυσικά, πετάγεσαι μέχρι την εφορία και κάνεις διακοπή. Εξάλλου χρειάζεσαι το έγγραφο της διακοπής από την εφορία για να ξεκινήσεις ειδικότητα. Όλη η διαδικασία κρατάει λίγη ώρα, μπορείς ας πούμε μέσα σε ένα πρωινό να περάσεις από την εφορία, να κάνεις διακοπή ιδιωτικού επαγγέλματος και στην συνέχεια να παρουσιαστείς στο νοσοκομείο σου για να διοριστείς, δείχνοντας τους και το έγγραφο της διακοπής.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

σε ευχαριστώ πολύ, κάτι ακόμα, έχεις άποψη για το "μπλοκάκι"? π.χ. θα το πρότεινες για κάποιον που τώρα ξεκινάει την πρώτη του δουλειά ως γιατρός (ανευ ειδικότητας)? γενικά, λογιστές και οι περισσότεροι συνάδελφοι γιατροί προτείνουν το "μπλοκάκι" να αποφεύγεται, ειδικά στις πρώτες δουλείες ως ανειδίκευτος

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.