Jump to content

Τριετής σύμβαση, δωρεάν στέγη και τροφή


zubrowka

Recommended Posts

Κίνητρα για αγροτικούς γιατρούς που θα υπηρετήσουν σε νησιά:

«Έως το καλοκαίρι θα έχουν γεμίσει όλες οι θέσεις των γιατρών στα νησιά», δήλωσε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης.
Όπως είπε, έγινε ξανά υποχρεωτικό το αγροτικό ιατρείο και δίδονται επιπλέον κίνητρα στους γιατρούς.
Ειδικότερα, η σύμβαση των γιατρών που θα υπηρετήσουν σε νησί γίνεται τριετής από ετήσια, που είναι σήμερα, και δίδεται στους συζύγους τους το δικαίωμα να υπηρετούν μαζί τους.

Επίσης, οι γιατροί αποκτούν μόρια για την εισαγωγή τους στο ΕΣΥ και έχουν δωρεάν τροφή και στέγη.

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=551824

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

νομιζω οτι η τριετης συμβαση που αναφερεται αφορα ΜΟΝΟ επικουρικους ιατρους που θα υπηρετησουν σε νησια και αγονες περιοχες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κανένα ουσιαστικό κίνητρο για αγροτικούς δεν έχει δόθει.

Στον δε πίνακα αποτελεσμάτων της τελευταίας προκήρυξης που βγήκε αυτές τις μέρες, δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη προσέλευση, οπότε φαίνεται να αντλεί την ασιοδοξία του απ' το ότι ξανάεγινε το αγροτικό υποχρεωτικό για τους νέους αποφοιτήσαντες...
Για να δούμε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Υπουργέ,

Σε Γερμανία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, έχουν επίσης μεγάλη έλλειψη εξειδικευμένων γιατρών και ζητούν Έλληνες για να πληρωθούν τα κενά τους.

Εκεί, όμως, σέβονται κι αναγνωρίζουν τους κόπους και τις επιστημονικές γνώσεις των συνάδελφων Ειδικών, και τους προσφέρουν πρώτο μισθό 5.000 ευρώ το μήνα, με πλήρες πακέτο ιατροφαρμακευτικής και συνταξιοδοτικής κάλυψης, στέγη και τροφή σε παρακείμενα από το νοσοκομείο κτίσματα. emrespectemthumbupemthumbsupemclappingemclap

Εσύ πόσα δίνεις; emxmm

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

εγώ αν και ειχα 26 μηνες αναμονη για το γενικο μέρος, αγροτικό δεν έκανα, γιατι το θεωρώ brain damage (και έκανα αντί αυτού ειδικότητα στην Ελλάδα, χαχαχα εδω γελανε, αλλο κάψιμο), γνωριζω ομως πολύ κόσμο που όχι μόνο του άρεσε (τώρα τι του αρεσε, μη με ρωτήσετε, ούτε εγώ δεν εχω καταλάβει) αλλα θα το ξανάκανε και ευχαρίστως για διάφορους λόγους: ειτε μεγάλη αναμονή, είτε πεπερασμένο διάστημα ανεργίας, είτε για να μη χάσει τη γκόμενα (για pathetic αντρες αυτό, που αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα στην Ελλάδα), ειτε μιλώντας για 30αρες με άγχος να τεκνοποιήσουν που δε θέλουν να πάνε στο εξωτερικό, ειτε γιατι τελικά τελικά το αγροτικό πραγματώνει ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ το όνειρο και την ανάγκη κάθε γόνου ελληνικής μικροαστικής οικογένειας να νιώσει ότι επιβεβαιώνεται και κοινωνικά η άποψη που είχε πολλάαα χρόνια για τον εαυτό του ότι "τελικά είναι και πολύ γαμάτος να ούμε".

Οπότε απλή είναι η λύση: να μην υπάρχει περιορισμός, ο καθένας να κάνει όσες φορές θέλει αγροτικό. Και όποιος δε θέλει, να μην κάνει.-

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

γνωριζω ομως πολύ κόσμο που όχι μόνο του άρεσε (τώρα τι του αρεσε, μη με ρωτήσετε, ούτε εγώ δεν εχω καταλάβει)

καλα με 1350 ευρω μισθο και αλλα 700 εφημεριες υπηρχαν αρκετοι λογοι (περαν της οποιας ασκησης ιατρικης) για να μας αρεσει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

εγώ αν και ειχα 26 μηνες αναμονη για το γενικο μέρος, αγροτικό δεν έκανα, γιατι το θεωρώ brain damage (και έκανα αντί αυτού ειδικότητα στην Ελλάδα, χαχαχα εδω γελανε, αλλο κάψιμο), γνωριζω ομως πολύ κόσμο που όχι μόνο του άρεσε (τώρα τι του αρεσε, μη με ρωτήσετε, ούτε εγώ δεν εχω καταλάβει)

Το ότι παίρνοντας ένα άγονο τα καλά χρόνια, μάζευες ένα καλό κομπόδεμα, και ταυτόχρονα είχες αρκετό χρόνο για να διαβάσεις-μάθεις κάποια γλώσσα-whatever και όχι τον κάθε παπάρα πάνω απ' το κεφάλι σου όπως στην Ειδικότητα (ο οποίος δεν σε μαθαίνει τπτ και σε χρησιμοποιεί και για τα πελατάκια του) δεν είναι επαρκείς λόγοι για σένα ;

Για μένα μεγαλύτερο brain damage είναι η Ειδικότητα στην Ελλάδα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.