Jump to content

[θέατρο : Ολα σε μια νυχτα ]


tik-tak

Recommended Posts

« Όλα σε μια νύχτα» του Έικμπορν , Σύγχρονο θέατρο Αθήνας

πρωταγωνιστούν : Γ.Κιμούλης, Χρ. Ρώπα, Αλ. Συσσοβίτης, Γ. Ζιόβας , Μ.Αδαμάκη, Κλ. Γρηγοριάδης

Σε μια νύχτα συνέβησαν όλα!!! Αιτία??? Ο τσακωμός ενός ζευγαριού και η προβληματική του σχέση…ο καβγάς , τελικά, δεν κράτησε πολύ , η έντασή του υποχώρησε και το ζευγάρι θέλησε να ξαναπροσπαθήσει δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στη σχέσή του.

Μπόρα ήταν και πέρασε….όμως, άφησε στο πέρασμά της την καταστροφή ενός πάρτι, μια άγρυπνη νύχτα και πολλές αναταραχές και συγκρούσεις σε 3 φιλικά ζευγάρια και στις κρεβατοκάμαρες τους!!!

Αντιζηλίες, εγωισμοί, ασυνεννοησία, βαρεμάρα, συμβατικότητα, πρώην και νυν…Όλα σε μία νύχτα!!

Μια διασκεδαστική παράσταση , που το γέλιο προκύπτει από τις αλλόκοτες καταστάσεις και από το πώς αντιδρούν τα άτομα σ’αυτές προσπαθώντας να βρουν κάποια λογική ή/και να διαφυλάξουν όση έχει απομείνει…

Επιτρέψτε μου να καταθέσω τις δικές μου εντυπώσεις: Το πρώτο μέρος της παράστασης με έκανε να γελώ αποσπασματικά, με έκανε να αισθάνομαι ότι το γέλιο δεν βγαίνει φυσικά. Το δεύτερο μέρος, όμως, είναι η αποζημίωση και , έτσι, στο σύνολό του το έργο καταφέρνει να είναι μια διασκεδαστική κωμωδία, που βλέπεται ευχάριστα.

Όλοι οι ηθοποιοί είναι καλοί ( με μια μικρή, ίσως , εξαίρεση , αυτή της Μ. Αδαμάκη, που μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν μπορεί να « απλωθεί» πέρα από το τηλεοπτικό στυλ της «Ειρήνης» στις 3 χάριτες ).

Άξιοι ιδιαίτερης αναφοράς είναι ο Κιμούλης ( πόσο του πάει η κωμωδία! Παίζει ξαπλωμένος σ’όλην την παράσταση ) , ο Κλ. Γρηγοριάδης ( πώς ένας τσαντισμένος μπορεί να γίνει πολύ συμπαθής ! ) , ο Αλ. Συσσοβίτης ( ο …πρώην Νο 18 ) , αλλά πολύ περισσότερο ο Γ.Ζιόβας και η Χρ. Ρώπα ( τι νεύρο!! τι δοτικότητα στο ρόλο!! ), που παίζουν τα πεθερικά.

Θα το «βαθμολογούσα» με emstaremstaremstar / 5

Το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας βρίσκεται στο Γκάζι, Ευμολπιδών 39 (παράλληλη της Ιεράς Οδού , κατεβαίνοντας την Ιερά Οδό από Πειραιώς ,στο 2ο στενό που επιτρέπεται και πριν τις γραμμές του τρένου , στρίβουμε αριστερά και η πρώτη κάθετος που συναντάμε είναι η Ευμολπιδών. Υπάρχει ευκολία στην εύρεση θέσεων για στάθμευση)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.