Jump to content

Δύο νεκροί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής


iceman

Recommended Posts

Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ

Το περιστατικό που μοιάζει με εν ψυχρώ εκτέλεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 19:30 στη λεωφόρο Ηρακλείου 420 - Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε μηχανή μαύρου χρώματος - Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς - Εκ των οποίων ο ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά στο θώρακα - Για επίθεση με καλάσνικοφ κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63912214

Αυτός είναι ο νεαρός που εκτέλεσαν

Θύμα των άγνωστων εκτελεστών που άνοιξαν πυρ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο ήταν ο 26χρονος Γιώργος Φουντούλης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν σε καφετέρια της περιοχής.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Υπάρχει κίνδυνος να ωραιοποιηθούν και να ηρωοποιηθούν στα μάτια του κόσμου οι Φασίστες και Ναζιστές της Χρυσής Αυγής, όταν τους επιτίθενται τόσο άνανδρα και βάναυσα στυγνοί δολοφόνοι αριστερών τρομοκρατικών Οργανώσεων!

Τα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής μπορεί να φτάσουν και στο 30%!

Μπορεί να τους ευνοήσουν τα μέγιστα, λοιπόν, τέτοιες τρομοκρατικές επιθέσεις αναρχο-αριστερών φραξιών...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πάνε να βάλουν το λαό μας σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα, το οποίο δημιουργούν από το πουθενά. Λογικά, δε θα μασήσουμε, δε μας έχω για τόσο μαλάκες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η αποσπασματική σκέψη σε όλο της το μεγαλείο. Λες και υπάρχουν τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ελλάδα ανεξάρτητες του καθεστώτος...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

. Λες και υπάρχουν τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ελλάδα ανεξάρτητες του καθεστώτος...

ναι υπαρχουν.....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τρομοκρατία στην ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει με τη μορφή που την εννοείτε.

Το σύστημα καταρρέει και κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Δεν είναι δυνατόν να εκτελείς μέσα σε πολυσύχναστο δρόμο δύο παιδιά και να εξαφανίζεσαι. ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Τόσες κάμερες τόσοι μπάτσοι τέτοιος έλεγχος. Τα ρεμάλια αυτά είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Αυτή είναι η τρομοκρατία. Η τρομοκρατία του συστήματος που οργανώνει δολοφονίες πλέον, αφού οι προφυλακίσεις δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Τώρα πια τρομοκρατείται ο απλός πολίτης. Σκάσε και μη μιλάς γιατί είδες τι έπαθαν οι άλλοι. Οι μάσκες πεφτουν κάθε μέρα. Από τη μια, ενα στυγνό κράτος σε ρόλο δυνάστη και από την άλλη ένας αποβλακωμένος απολιτικοποίητος λαός. Μια κοινωνία σε αποσύνθεση σε όλα τα επίπεδα που ΑΔΥΝΑΤΕΙ να αντιδράσει.

Ας γίνει μάθημα στη χρυσή αυγή ότι δεν μπορεί να λέει ότι είναι εναντίον όλων και τα μέλη της να εκφράζουν έναν τέτοιο ελιτισμό.Ας πάρει τα μέτρα της γιατί έχει ευθύνη απέναντι στα μέλη της. Να καταλάβει ότι το ελληνικό αίμα είναι πολύ φθηνό για τη κολοκυβέρνηση.

και κάτι τελευταίο, θυμάστε τι έγινε όταν πέθανε ο γρηγορόπουλος. ......

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Βόμβα Παυλόπουλου: Δεν ήταν τρομοκράτες, ήταν εκτελεστές

Νέες διαστάσεις στις εν εξελίξει ερευνες για τους δράστες του διπλού φονικού δίνουν οι δηλώσεις του Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποιος επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατία όπως αυτή εxει αναπτυχθεί και εξελιχθεί στην Ελλάδα. Η προσέγγιση αυτή δίνει νέα τροπή στις έρευνες για το προφίλ των δραστών που μέχρι τώρα έτειναν σε ακροαριστερες ομάδες. Όπως φαινεται υιοθετείται το σενάριο των πληρωμενων δολοφόνων, με συμβόλαιο θανάτου, παραπέμποντας ακόμα και σε ξεκαθάρισμα λογαριασμων εντος της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα ενισχύεται και το κίνητρο της προσπάθειας αποσταθεροποίησης του συστήματος μέσα από προβοκατόρικες ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, αν και θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη η ταυτοποίηση των δραστών. Σε πολιτικο επίπεδο αναμενονται διακομματικές πρώτοβουλιες και δράσεις κατα της βίας με συλλαλητήρια αντίστοιχα με αυτα που έχουν διοργανωθεί στην Ιταλία.

http://www.sofokleousin.gr/archives/146172.html

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

@ giorgakis glikas

Αν ξέρεις τόσα επιπλέον στοιχεία, να τα καταθέσεις στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Αν, από την άλλη, τα γράφεις χωρίς να έχεις στοιχεία, καλό θα ήταν να σε επισκεφτεί ή ίδια η Αντιτρομοκρατική...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συνεχίζονται οι έρευνες για τις δολοφονίες

Συνεχίζονται οι έρευνες της «Αντιτρομοκρατικής» για την ένοπλη, αιματηρή επίθεση με τους δύο νεκρούς και τον έναν σοβαρά τραυματία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, το απόγευμα της Παρασκευής. Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση και επισήμανε: «Αυτή η επίθεση δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί».

Ανακοινώσεις εξέδωσαν τα κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Το αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας νέων ανθρώπων επιβάλλει την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Στη βία αντιτάσσεται η δημοκρατία και η νομιμότητα. Αυτές προστατεύουν τη χώρα. Μαζί με την ψυχραιμία και την ενότητα του ελληνικού λαού». Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση όπου σημειώνει: «Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής συνιστά το ύψιστο έγκλημα. Η δολοφονία δημιουργεί κλίμα αποσταθεροποίησης και στοχεύει στη δημοκρατία. Πρέπει να τύχει της απόλυτης καταδίκης, καθώς και της ηθικής, ιδεολογικής και πολιτικής απομόνωσής της». Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο. Εμείς καλούμε τους Ελληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας». Σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ τονίζει: «Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει με αποτροπιασμό τη δολοφονία δύο νέων ανθρώπων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η δημοκρατία και η νομιμότητα θα σταθούν απέναντι σε τέτοια φαινόμενα που θέλουν να επιβάλουν το φαύλο κύκλο της βίας και του αίματος». Σε δήλωσή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας ανέφερε πως δε θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία, καταδικάζοντας την επίθεση. Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της έριξε την ευθύνη στον υπουργό Δημόσιας Τάξης για ελλιπή φύλαξη των γραφείων της.

Θυμίζουμε ότι περίπου στις 7 το βράδυ της Παρασκευής δυο άτομα φορώντας κράνη στάθμευσαν τη μηχανή τους απέναντι από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, προσέγγισαν τα θύματα στην είσοδο των γραφείων στη Λ. Ηρακλείου 426 και Μ. Κωνσταντίνου, τους πυροβόλησαν εξ επαφής με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα δύο και βαριά έναν. Οι νεκροί, 20 και 23 χρόνων, μεταφέρθηκαν στο «Αγ. Ολγα» και ο 29χρονος τραυματίας στο «Γ. Γεννηματάς». Κατά πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν τα θύματά τους ακόμα και όταν κείτονταν στο έδαφος. Από το σημείο, οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν 12 κάλυκες, από την εξέταση των οποίων ανακοινώθηκε πως προήλθαν από ένα όπλο, τύπου Zastava, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Παράλληλα, πληροφορίες ανέφεραν πως εξετάζεται ένα βίντεο που έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας, ενώ έρευνες γίνονται και στις κασέτες του κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης της Αττικής Οδού για να διαπιστωθεί αν οι δράστες διέφυγαν από το συγκεκριμένο οδικό άξονα.

ΒΙΝΤΕΟ:

http://www.youtube.com/watch?v=6cD0U-8Frd4

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τρομοκρατία στην ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει με τη μορφή που την εννοείτε.

Το σύστημα καταρρέει και κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Δεν είναι δυνατόν να εκτελείς μέσα σε πολυσύχναστο δρόμο δύο παιδιά και να εξαφανίζεσαι. ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Τόσες κάμερες τόσοι μπάτσοι τέτοιος έλεγχος. Τα ρεμάλια αυτά είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Αυτή είναι η τρομοκρατία. Η τρομοκρατία του συστήματος που οργανώνει δολοφονίες πλέον, αφού οι προφυλακίσεις δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Τώρα πια τρομοκρατείται ο απλός πολίτης. Σκάσε και μη μιλάς γιατί είδες τι

Έτσι ντε... Συμφωνώ απόλυτα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

επιτελους βρηκες και εναν που συμφωνει μαζι σου. φτιαξτε συλλογο.

Οι διαταραχές προσωπικότητας είναι αλλοπλαστικές και σύντονες με το Εγώ. Δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι δε συμβαδίζεις με το περιβάλλον, αλλά εισπράττεις ότι το περιβάλλον δε συμβαδίζει μαζί σου.

Δε ξέρω ποιού τύπου είναι η δική σου, αλλά θα ενδεχομένως να σε ωφελούσε αν το κοιτούσες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ασε μας ρε φοιτητοπαιδο , δινεις ψυχιατρικη αυτο το εξαμηνο και οτι διαβαζεις μας το αραδιαζεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μη μου πεις ότι έκατσες να ψάξεις πού έχω ποστάρει για να δεις τι δίνω και πότε!

Καλά, φίλε, είσαι μεγάααλη κομπλεξάρα. Γράφε ό,τι τραβάει η ψυχή σου, στο εξής δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ ξανά με τα προβλήματά σου. Καλά ξεμπερδέματα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

 

Αν ξέρεις τόσα επιπλέον στοιχεία, να τα καταθέσεις στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

 

Αν, από την άλλη, τα γράφεις χωρίς να έχεις στοιχεία, καλό θα ήταν να σε επισκεφτεί ή ίδια η Αντιτρομοκρατική...

στείλε την αντιτρομοκρατική τώρα. Εχει κάτι τρελά μωρά στο 190. Ιδίως με τη μαύρη γόβα, είναι τρέλα. όχι πια κοντές χοντρές φακιδομούρες ανοργασμικές και κολοψωνισμένες γιατρίνες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

http://gr.news.yahoo.com/%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%AD%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7-%CF%87%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-183925275.html

Πατέρας Αλέξανδρου: Κάνω έκκληση να μη χυθεί άλλο αίμα

Έκκληση «να μη χυθεί άλλο αίμα» έκανε, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Ροβέρτος Γέροντας, πατέρας του νεαρού Αλέξανδρου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, τονίζοντας, παράλλήλα, ότι δεν είναι άνθρωπός που «θα κρατήσει κακία σε κανέναν».

«Θέλω να μη χυθεί άλλο αίμα» τόνισε ο Ροβέρτος Γέροντας, ενώ έδωσε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του γιου του. Όπως είπε, το παιδί του μέρα με τη μέρα, όπως του λένε οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθήνας στο οποίο νοσηλεύεται, είναι καλύτερα.

.............

.............

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η τηλεοπτική τρομοκρατία… παραμονή της πανεργατικής απεργίας
Μπροστά στο ενδεχόμενο η επιτυχία της απεργίας της 6ης Νοέμβρη να αποτελέσει βήμα στη μάχη για να αποτραπούν τα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ψηφιστεί και των άλλων που σχεδιάζονται από την κυβέρνηση και την τρόικα.
Μπροστά στον φόβο της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος όπου θα πάρουν ανάσα και κουράγιο οι εργαζόμενοι ώστε να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για ριζικές αλλαγές προς όφελός τους πέφτει η τηλεοπτική τρομοκρατία στα αστικά Μέσα Ενημέρωσης.
«Αποκαλυπτικά» video, που τα δίνουν με δόσεις οι αρχές και οι ειδικοί σχολιαστές, φροντίζουν να μας ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες αυτής της στυγερής δολοφονίας των δύο νέων ανθρώπων, μονοπωλούν τα δελτία ειδήσεων καθόλου τυχαία την παραμονή της πανεργατικής απεργίας.
Η απάντηση σε αυτή στοχευμένη «επιχείρηση» της κυρίαρχης τάξης με την αμέριστη βοήθεια των διαμορφωτών της κοινής γνώμης είναι μία:
Αύριο απεργούμε. Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

«Αποκαλυπτικά» video, που τα δίνουν με δόσεις οι αρχές και οι ειδικοί σχολιαστές, φροντίζουν να μας ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες αυτής της στυγερής δολοφονίας των δύο νέων ανθρώπων, μονοπωλούν τα δελτία ειδήσεων καθόλου τυχαία την παραμονή της πανεργατικής απεργίας.

επειδη εσυ εισαι κυριολεκτικα καμμενος απο τις @#$@#$ του Περισσου θα περιμενουμε να τελειωσει η απεργια για να ξαναασχοληθουμε με την τρομοκρατια? α ρε καημενε.......

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΓΛΥΚΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ICEMAN.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑ ΠΕΣ ΟΛΑ!

Το σύστημα καταρρέει και κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Δεν είναι δυνατόν να εκτελείς μέσα σε πολυσύχναστο δρόμο δύο παιδιά και να εξαφανίζεσαι. ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Τόσες κάμερες τόσοι μπάτσοι τέτοιος έλεγχος. Τα ρεμάλια αυτά είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Αυτή είναι η τρομοκρατία. Η τρομοκρατία του συστήματος που οργανώνει δολοφονίες πλέον, αφού οι προφυλακίσεις δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Τώρα πια τρομοκρατείται ο απλός πολίτης. Σκάσε και μη μιλάς γιατί είδες τι έπαθαν οι άλλοι. Οι μάσκες πεφτουν κάθε μέρα. Από τη μια, ενα στυγνό κράτος σε ρόλο δυνάστη και από την άλλη ένας αποβλακωμένος απολιτικοποίητος λαός. Μια κοινωνία σε αποσύνθεση σε όλα τα επίπεδα που ΑΔΥΝΑΤΕΙ να αντιδράσει.

http://www.youtube.com/watch?v=X4anLInNpDA

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

 

Αν ξέρεις τόσα επιπλέον στοιχεία, να τα καταθέσεις στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

 

Αν, από την άλλη, τα γράφεις χωρίς να έχεις στοιχεία, καλό θα ήταν να σε επισκεφτεί ή ίδια η Αντιτρομοκρατική...

στείλε την αντιτρομοκρατική τώρα. Εχει κάτι τρελά μωρά στο 190. Ιδίως με τη μαύρη γόβα, είναι τρέλα. όχι πια κοντές χοντρές φακιδομούρες ανοργασμικές και κολοψωνισμένες γιατρίνες.

laugh.png

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.