Jump to content

Συμμετοχική δημοκρατία;


synnefaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις διατυμπανίζουν ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα στηθούν κάλπες σε ολόκληρη την Ελλάδα , με ένα ψηφοδέλτιο (με το όνομα του Γ. Παπανδρέου) , για να επιβεβαιώσουν κατόπιν ότι όλοι από τη βάση του Πασόκ ψήφισαν "ελεύθερα" και "δημοκρατικά" από έναν μεγάλο αριθμό...ενός υποψηφίου

Στη διαδικασία αυτή , ο κάθε "ψηφοφόρος" θα καταθέτει τα προσωπικά του στοιχεία και θα παίρνει πιστοποίηση ότι συμμετείχε στη διαδικασία αυτή.

Που σημαίνει ότι προσδοκά κάποιο αντάλλαγμα με την παρουσίαση της βεβαίωσης αυτής.

Αν τα πράγματα είναι έτσι , φανερά , τότε , γιατί να μην στέλνουν αίτηση απευθείας στο Υπουργείο Εσωτερικών τα ονόματά τους ,να μην συμπεριληφθούν στους καταλόγους στα εκλογικά κέντρα στις κανονικές εκλογές του Μαρτίου , και να χρεωθεί απευθείας η ψήφος τους στους computers του υπουργείου ως Πασόκ; Έτσι , το ελληνικό κράτος θα εξοικονομούσε πολλούς πόρους από μετακίνηση ψηφοφόρων , κτλ.

Αναρωτιέται κανείς, τί να σημαίνουν όλα αυτά...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κι εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε σοβιετικό ποσοστό σε ένα αντίστοιχο πράσινο (στο χρώμα μόνο έτσι???) poll που στήσαμε (άλλος το έστησε δλδ, όχι εγώ) αλλά πήραμε (προς το παρόν φυσικά) το τσίου-τσίου γιατί όπως λεεί και μια φωνή εδώ μέσα Βαζέλες πειραγμένοι, ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει.

Κι όπως άλλωστε λέιε κι ό μάστορας Ελληνικέ Λαέ, Ζήτω η Δημοκρατία.

Αυτά. Η τηλεοπτική τρομοκρατία δεν θα περάσει... No pasaran

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ελα ρε συννεφάκι που δεν το κατάλαβες.Τηλεοπτικό κόλπο είναι κι αυτό.Αν και προσωπικά πιστεύω ότι το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς και θα βγει μπούμερανγκ η τηλεοπτική καταιγίδα.Βέβαια συμφωνώ ότι στο μέλλον αν θες κάτι από το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να δείξεις χαρτί ότι ψήφισες.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δε συμφωνώ στο μαύρο, διότι το σύστημα είανι έτσι ώστε να αποκλείονται τα μαύρα (και οι μαύροι) από τη διαδικασία. Τα άκυρα/λευκά δε βγάζουν κυβέρνηση. Όπως επίσης δε λύνεται το πλόβρημα όταν 2 κόμματα παίρνουν το 90% των ψήφων, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι βρίζουμε τα μαύρα μας τα χάλια, βολευόμαστε σ'αυτά...

Για το μαύρο όμως, δε συμφωνώ διότι το να μην έχεις άποψη δεν οδηγεί πουθενά (και σωστά). Δεν πιστεύω να μην υπάρχει ένας που να μην αξίζει το κουκί! Όπως η απόχή είναι ανοχή, έτσι και το μαύρο (που θα πάει στο Μαυρογυαλούρο ούτως ή άλλως...). Απλά, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή, θέλει νεκροί χιλιάδες κλπ κλπ... Κάτι ήξερε ο ποιητής!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πάντως, ο κ.Παπανδρέου, μετά από ερώτηση του Σεραφείμ Φυντανίδη για το αν ανησυχεί μήπως δεν εκλεγεί την Κυριακή (απόψε, στη ΝΕΤ), έδωσε την εξής πειστική απάντηση: "Δεν υπάρχει μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πολίτης μπορεί να ψηφίσει και άκυρο ή λευκό..."

Δεν πολυχρησιμοποιώ φατσούλες, αλλά εντάξει ρε παιδιά, και η κοροϊδία έχει τα όρια της! emplease

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.