Jump to content

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ


Mina_MiNa

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Εν όψει της τρέχουσας προκήρυξης ενδιαφέρομαι να δηλώσω κάποιες θέσεις στην Ηλεία, κυρίως μιλάω για Λεχαινά, Γαστούνη, Σιμόπουλο. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει εκεί αγροτικό πρόσφατα ή να έχει οποιαδήποτε πληροφορία?

Ευχαριστώ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 years later...
  • 3 months later...

Κάπως καθυστερημένα αλλά τουλάχιστον για τους επόμενους που σκέφτονται να δηλώσουν Ηλεία. Εγώ υπηρέτησα ως υπόχρεος στο κέντρο υγείας αρχαίας Ολυμπίας, συνολικά δύο χρόνια μαζί με παράταση θητείας. Για το κέντρο υγείας που ήμουν έχω να πω ότι είναι γενικά από τα καλύτερα στο νόμο. Καλό κλίμα με συναδέλφους αγροτικούς και με όλους τους επιμελητές. Η διευθύντρια απόλυτα συνεννοήσιμη. Όλοι οι επιμελητές βρίσκονται στο κέντρο υγείας κατά την εφημερία ( το ξέρω ότι αυτό είναι το λογικό, δεν συμβαίνει όμως παντού). Οι εφημερίες δεν υπερβαίνουν τις εφτά το μήνα και τα ρεπό δίνονται όλα. 

Και επειδή όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ ωραία, ας πούμε πως είναι λίγο η κατάσταση στο νομό. Το νοσοκομεία του Πύργου και της Αμαλιάδας υπολειτουργούν. Πάσχουν από έλλειψη ειδικευομένων και ειδικών. Χαρακτηριστικά στη παθολογία υπάρχουν 14 κενές θέσεις και μία μόνο ειδικευόμενη παθολογικής, το ίδιο όσον αφορά και τη χειρουργική. Τις κενές θέσεις που δημιουργούνται επομένως στο πρόγραμμα των εφημεριών, τις καλύπτουν αγροτικοί οι οποίο συχνά γίνονται μπαλάκι. Λόγο επίσης αυτών των ελλείψεων πολλές από τις εφημερίες καθίστανται επικίνδυνες  τόσο για γιατρούς όσο και για ασθενείς.

Αυτά πάνω κάτω για την Ηλεία. Ελπίζω να βοήθησα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.