Jump to content

Test of Interactive English - Ειδική τιμή για φοιτητές


dikaios

Recommended Posts

Αξιότιμοι κύριοι,
Ενόψει των νέων αποφάσεων της κυβέρνησης που αφορούν τόσο στα κριτήρια αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων όσο και στην απόκτηση πιστοποιητικού γνώσεων της Αγγλικής ως προϋπόθεσης για την αποφοίτηση των σπουδαστών πανεπιστημιακών σχολών, η Ε.D.U. STANDARDS προσφέρει ταχύρυθμα επιμορφωτικά σεμινάρια εκμάθησης Αγγλικών προσαρμοσμένα απόλυτα στις ανάγκες των συμμετεχόντων.
Τα προγράμματα αφορούν σε κύκλους σεμιναρίων των 12, 24 και 36 ωρών, που μεταφράζονται σε τμήματα παρακολούθησης του ενός, των δύο και των τριών μηνών αντίστοιχα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα, μετά την ολοκλήρωση των οποίων οδηγούνται σε επίσημες εξετάσεις για την απόκτηση αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικού γνώσεων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως επίσημη απόδειξη του επιπέδου που κατέχουν την γλώσσα.
Η μεθοδολογία που χρησιμοποιείται από την E.D.U. STANDARDS στοχεύει στην επιτυχία όλων των συμμετεχόντων όλων των επιπέδων, από Β1 έως και C2 βάση της γνωστικής περιγραφής υποψηφίων όπως έχει οριστεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης.
Σεμιναριακοί κύκλοι επιμόρφωσης θα πραγματοποιούνται από την E.D.U. STANDARDS καθ' όλη τη διάρκεια του έτους για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται ο κάθε συμμετέχον υποψήφιος. Εξετάσεις πραγματοποιούνται κάθε μήνα. Νέα τμήματα σεμιναρίων ξεκινούν κάθε εβδομάδα.
Η E.D.U. STANDARDS σε άριστη συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης εγγυάται την έκδοση των αποτελεσμάτων και επίσημων βεβαιώσεων σε 15 εργάσιμες μέρες ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν άμεσα από τους υποψηφίους.
Τα σεμινάρια αφορούν και σε επίπεδο αρχαρίων οι οποίοι ωστόσο Θα πρέπει να ακολουθήσουν μεγαλύτερο κύκλο σεμιναρίων για την απόκτηση αντίστοιχα επίσημου πιστοποιητικού γνώσεων.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως το έχω πάρει και εγώ το ΤΙΕ και μάλιστα το Proficiency σε 6 μήνες. Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει. Υπήρξε άτομο που πήρε το C2 σε ένα μήνα. Καλά αυτός ζούσε στο Καναδά. Είναι πανεύκολη η όλη διαδικασία. Για να μην σας κουράσω μπορείτε να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.edustandards.eu. Ήδη 20 ενήλικες στην Αθήνα το έχουν αποκτήσει. Κατεβαίνει και στην Αθήνα αυτό το χειμώνα, αφού εδώ και τρία περίπου χρόνια ήταν κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Τα γραφεία βρίσκονται στη πλατεία Συντάγματος, ΣΤΑΔΙΟΥ & ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 2, στο 3ο όροφο.
Το πιστοποιητικό δίνεται από το Ιρλανδικό Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών και λέγεται TEST OF INTERACTIVE ENGLISH (TIE). Είναι πέρα ως πέρα αναγνωρισμένο αφού το έχω χρησιμοποιήσει ήδη σε 3-4 προκηρύξεις. Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής ιατρικής οπότε για να μπω χρειάζονταν τα αγγλικά.
Στο ρεζουμέ της υπόθεσης είναι 200 ευρώ το μήνα στους φοιτητές και 250 για τους ενήλικες. Το κλειδί όμως είναι εδώ--> όσο πιο γρήγορα μάθεις να μιλάς και να γράφεις αγγλικά τόσο πιο γρήγορα το παίρνεις. Δε σε αναγκάζει κανείς να μείνεις 3 μήνες για να πάρεις π.χ. το lower. Εγώ ας πούμε χρειάστηκα 2 μήνες για το κάθε επίπεδο.
Όποιος ή όποια φοιτητής ή φοιτήτρια ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει πμ μόνο με το όνομά και την ιδιότητά του/της (σε περίπτωση που πρόκειται για ενήλικα), για να της δώσω το τηλέφωνο της executive marketing director (κ. Μιμάς Δημούλας). Αν πρόκειται να γραφτείτε εσείς και κάποιος φίλος ή φίλη, προτιμότερο είναι να είστε στην ίδια τάξη, αφού όπως καταλάβατε θα εξεταστείτε ζευγάρια στο προφορικό μέρος της εξέτασης. Αν γνωρίζετε και κάποιον άλλον/η που θα ήθελε να γραφτεί ευχαρίστως να με ειδοποιήσετε -είτε ενήλικα, είτε φοιτητή.
Το όνομά μου είναι Ρέππας Στέργιος.
Υ.Γ. Είναι μία απλή ενημέρωση και τίποτα παραπάνω.
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Για όσους ενδιαφερθούν σας παραθέτω τα παρακάτω στοιχεία.

Της executive marketing director (κ. Μίμας Δημούλας)

Εάν σας ρωτήσουν από που το μάθατε, πέστε το όνομά μου ή ότι είστε φοιτητές Ε.Κ.Π.Α.

Θα παρακαλούσα τη διαχείριση να διατηρήσει τα στοιχεία, και να μη τα σβήσει.

Διεύθυνση: www.edustandards.eu

τηλεφώνο στο 2112138977 ή στο 6983094402

ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη

διεύθυνση info@edustandards.eu.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.