Jump to content

[Συναυλία] Primal Scream 14/2/2004


trivialx

Recommended Posts

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου !!

...ένα πολύ καλό δώρο για την αγαπημένη/ο σας είνα ένα εισiτήριο για την συγκεκριμένη συναυλία.

..εάν δεν θέλει το ταίρι,μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία:

1. Ρομαντικό δείπνο για 2

2. Ανταλλαγή των απαραίτητων υλικών υπενθυμίσεων αγάπης ( αρκουδάκια, λουλούδια, καρδούλες, σοκολατάκια, κλπ.)

3. Γλυκόλογα

4. 

5. PRIMAL SCREAM

...βέβαια μπορείτε να μην έχετε ταίρι αυτό το καιρό...οπότε όλα γίνονται πιο εύκολα.

!!!

Λοιπόν, να σοβαρευτούμε

Έρχονται οι PRIMAL SCREAM

,ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!

Σάββατο 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2004 ΑΘΗΝΑ

Ώρα έναρξης: 22:00

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ARK

Πόλη: Αθήνα

Πώληση εισιτηρίων: TICKET HOUSE

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42 – Τηλ: 210 3608366

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 20 & ΤΣΙΜΙΣΚΗ – Τηλ: 2310 253630

"……Μιά εξέδρα πασαρέλας στη μέση του πουθενά, ξελιγωμένοι στρατιώτες που τρέχουν να πιάσουν θέση, καλλίγραμμα μοντέλα ...που κρατούν αυτόματα όπλα και ανοίγουν πύρ! "

“Swastika Eyes”

Οι Primal Scream δε σταματούν ποτέ να μας ξαφνιάζουν και ευτυχώς στις 14 Φεβρουαρίου 2004 η Αθήνα θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει από κοντά σε μία εκρηκτική dance rock συναυλία που θα θυμόμαστε για καιρό..

Το συγκρότημα χαμαιλέοντας - είναι πραγματικά δύσκολο να κατατάξεις τους Primal Scream- δημιουργήθηκε το 1984 στη Γλασκώβη.

Η ηγετική μορφή και τραγουδιστής του group Bobby Gillespie, συνέλαβε την ιδέα των Primal Scream, την περίοδο που ο ίδιος εκτελούσε χρέη drummer στους Jesus & Mary Chain.

Μαζί με τους Jim Beattie και Robert Young θα κυκλοφορήσουν το 1987 το ντεμπούτο τους album “Sonic Flower Groove” , με έντονες επιρροές απο την ψυχεδέλεια των 60’s. Θα μεσολαβήσει το ομώνυμο album τους το 1989 με περισσότερο ροκ προσανατολισμούς, ως το 1991, όπου η κυκλοφορία του “Screamadelica” θα δώσει νέες διαστάσεις στην έννοια του ροκ, εισάγοντας έξυπνα σε αυτό dance και techno στοιχεία.

Οι Primal Scream θα γίνουν ευρέως γνωστοί και το “Screamdelica” θα ψηφιστεί απο το περιοδικό Select ως το καλύτερο, ως τότε, album της δεκαετίας.

Το 1994 θα ξαφνιάσουν το κοινό με το funk- boogie “Give Out, but don’t Give Up” album, το οποίο μας είχαν παρουσιάσει live στην Ελλάδα στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Με το “Vanishing Point” το 1997, θα γυρίσουν με επιτυχία στους dance – rock ρυθμούς και το 2000 θα εξαπολύσουν το οργισμένο μανιφέστο τους ονόματι “XTRMNTR” (Extermainator).

Τα single “Swastica Eyes” και “Kill all Hippies” ακούγονται παντού και οι ίδιοι οι Primal Scream – με μέλη πια τους Bobby Gillespie, Martin Duffy, Andrew Innes και Robert Young, κοσμούν τα εξώφυλλα των περισσότερων μουσικών περιοδικών.

Το 2002 το EVIL HEAT ( όνομα και πράγμα) διαδέχεται το “XTRMNTR”, ενώ το 2003 οι Primal Scream θα κυκλοφορήσουν την πρώτη τους συλλογή με τίτλο Dirty Hits, που καλύπτει τραγούδια από το album ‘Screamadelica’ μέχρι και σήμερα.

Ακολουθώντας τις συναυλίες τους στη σκηνή του Glastonbury, του Fuji Festival, και του Reading/Leeds, την συναυλία με τους Rolling Stones στο Twickenham στις 20 Σεπτεμβρίου, οι Primal Scream έρχονται στην Αθήνα και μας θυμίζουν τι σημαίνει live…….

Για περισσότερς πληροφορίες..(που μάλλον δεν τις χρειάζεστε :D) --->πατήστε εδώ

BE THERE and.. emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Trivial, αν κρίνω και από το θέμα για τους Beatles, έχουμε πολύ κοντινά γούστα στη μουσική!!! :wub:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Πάπαλα οι Primal Scream!!!!!!!

Οι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο συναυλίες ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ (για δεύτερη φορά νομίζω,ε?),καθώς το συγκρότημα δεν κατέστη δυνατό να φτάσει στο HELLAS! emoops

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"PRIMAL SCREAM

ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ!!!

URGENT ANNOUNCEMENT

Με μεγάλη αγανάκτηση και λύπη είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε την ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεων των Primal Scream στο ΡΟΔΟΝ.

Η Ολυμπιακή τελικά αποφάσισε να μην πετάξει, μπλοκάροντας τους Primal Scream αλλά και εκατοντάδες άλλους επιβάτες της στα ανά τον κόσμο αεροδρόμια. Ενώ ω του φευ ΟΛΕΣ οι άλλες αερογραμμές από σήμερα ξεκίνησαν να πετούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ, η επίσημη αερογραμμή της χώρας , και ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του 2004, καθηλώθηκε στο έδαφος. Ταυτόχρονα, ο επίσημος και ολότελα νέος και υπερσύγχρονος αερολιμένας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στάθηκε ανίκανος να αντιμετωπίσει φαινόμενα που άλλα αεροδρόμια με λιγότερο σύγχρονη υποδομή, ξεπερνούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μέχρι την τελευταία στιγμή τελούσαμε σε αναμονή, καθώς οι τεχνικοί του συγκροτήματος και οι τόνοι του τεχνικού εξοπλισμού τους βρίσκονταν στην Αθήνα από την Πέμπτη, προετοιμάζοντας την σκηνή του ΡΟΔΟΝ για δύο αξέχαστα super shows.

Οι ομολογουμένως ακραίες ( όχι όμως και απρόβλεπτες ) καιρικές συνθήκες, καθήλωσαν το συγκρότημα των Primal Scream στο αεροδρόμιο του Heathrow ΓΙΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 24ωρα.

Παρά την επιθυμία και επιμονή τους στάθηκε αδύνατον να βρεθεί άλλη λύση καθώς οι πτήσεις άλλων εταιριών είναι overbooked.

Oι ανειλημμένες τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να ορίσουν νέα ημερομηνία στο εγγύς μέλλον για αυτό το λόγο και τα εισιτήρια θα εξαργυρωθούν από το TICKET HOUSE ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42 - Τηλ: 210 3608366 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 20 & ΤΣΙΜΙΣΚΗ - Τηλ: 2310 253630 απο την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΦΩΝΟΙ ! "

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

emarup ωωω ναι!!!

Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Απριλίου στο Ρόδον

Ωρα εναρξης 22:00

Προπωληση TICKET HOUSΕ

Τιμή Εισιτηρίου 40 ευρώ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.