Jump to content

2η ειδικοτητα στην Ελλαδα, οταν η πρωτη εχει αποκτηθει στο εξωτερικο


50fi4

Recommended Posts

Γεια σας! Εχω την εξης ερωτηση..τελειωνω ειδικοτητα στο εξωτερικο (σε ενα χρονο) και συγκεκριμενα ακτινοθεραπεια..Περυσι το καλοκαιρι δηλωσα ειδικοτητα στην Ελλαδα (παθολογια) μιας και η επαγγελματικη αποκατασταση οσον αφορα την ακτινοθεραπεια δεν ειναι απο τις καλυτερες..Εκτος απο αυτο φυσικα συνυπαρχει και μια απογοητευση απο μερους μου οσον αφορα την αρχικη επιλογη της ακθ/πειας, εν ολιγοις θα ηθελα να κανω μια αλλη ειδικοτητα. ..Την στιγμη που εκανα αιτηση για την ειδικοτητα στην Ελλαδα μου εδιναν 2 χρονια αναμονη και ηταν ο τελειος συγχρονισμος: θα τελειωνα Ιουλη 2014 την ειδικοτητα και Αυγουστο 2014 θα μπορουσα να ξεκινησω την παθολογια στην Ελλαδα. Ελα ομως που με καλεσαν ενα χρονο νωριτερα...(Τωρα)!Οι αποριες μου ειναι οι εξης:

-Μπορω να κανω ανακληση ειδικοτητας?μεχρι και ενα χρονο? Πρεπει να ειναι συγκεκριμενοι οι λογοι για να γινει αποδεκτη?

-Εννοειται οτι την ειδικοτητα του εξωτερικου δεν θα την αναγνωρισω, διαφορετικα θα πρεπει να την κανω ως αμισθη?

-Στην αρχικη μου αιτηση ζητησα 3 χρονια ειδικοτητας παθολογιας για την αποκτηση του τιτλου της Παθολογικης Ογκολογιας. Μπορω να αλλαξω την αιτηση μου για τελικη ειδικοτητα Παθολογια και οχι Ογκολογια?

Σας ευχαριστω!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Dr Tomy ευχαριστω. Προσπαθησα να απαντησω και το πρωι αλλα το πληκτρολογιο μου δεν ειχε ελληνικα και βγηκε το παραπανω..
Ενημερωθηκα κατα καποιο τροπο, κυριως απο την διευθυνση του νοσοκομειου, το οποιο με παρεπεμψε στο υπουργειο για περισσοτερες πληροφοριες. Το θεμα ειναι οτι παιρνω ολο το πρωι (και μετα τις 12) και δεν μου απανταει κανεις..
Ηθελα να ρωτησω το εξης, αφορα κυριως το 3ο υποερωτημα μου, τι βαρυτητα εχει στην δηλωση (την αρχικη) ο τιτλος της τελικης ειδικοτητας?Ας πουμε στην δικη μου περιπτωση, που αρχικα δηλωσα για 3 χρονια Παθολογιας ουτως ωστε να αποκτησω τελικη ειδικοτητα ογκολογου-παθολογου? Φανταζομαι καμια(?). Πρεπει να κανω μετατροπη της δηλωσης, εφοσον τωρα θελω τελικη ειδικοτητα παθολογου?

Ευχαριστω θερμα και παλι

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μετατροπή γιατί θα διοριστείς μόνο για τα χρόνια που προβλέπει το γενικό κομμάτι Παθολογίας. Μπορείς να την κάνεις όποτε θες (κατά προτίμηση πριν το διορισμό).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.