Elpi Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Σε ένα Θεό, μόνο μια Θεά αξίζει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sjjggst Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 (edited) Θυμάμαι και γελάω εκείνο το βράδυ, τις πρώτες μέρες που είχαμε γνωρισθεί, που ξημερωθήκαμε συζητώντας για το που θα συνεχίσεις ειδικότητα. Ξαφνικά με ρώτησες, "Γιατί με βοηθάς?". Μου έκανε τόση εντύπωση η ερώτηση σου εκείνη τη στιγμή που σάστισα. Η απάντηση ήταν απολύτως φυσιολογική και τότε και τώρα και για πάντα. Γιατί Σ'αγαπάω ρε χαζό, για τι άλλο? Αυτό για τα πρωινά που χώνομαι στο κρεββάτι σου και σε ξυπνάω με χάδια και φιλιά... Edited September 23, 2013 by sjjggst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpi Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Πόσα "Ευχαριστώ" και πόσα "Σ'αγαπάω" μπορούν να χωρέσουν σε μια ζωή μάτια μου? http://youtu.be/PSoOFn3wQV4 Close your eyes, give me your hand, darling Do you feel my heart beating Do you understand Do you feel the same Am I only dreaming Is this burning an eternal flame I believe it's meant to be, darling I watch you when you are sleeping You belong with me Do you feel the same Am I only dreaming Or is this burning an eternal flame Say my name sun shines through the rain A whole life so lonely And then you come and ease the pain I don't want to lose this feeling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sjjggst Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Τώρα πια έτσι που τα έχουμε μπλέξει, ούτε 1.000.000.000.000.000.000.000 δεν φτάνουν.... Από αύριο, ο Θεός να βάλει το Χέρι Του, μωρό..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpi Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Από αύριο, ο Θεός να βάλει το Χέρι Του, μωρό..... Με τρομάζεις! Και ήδη σήμερα την πήρα την τρομάρα μου για την επόμενη 4ετία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sjjggst Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Γιατί σε νοιάζομαι και σ'αγαπάω.....Τι ωραία που ήταν η χθεσινή μέρα μωρό μου! Και πόσο άθλιο αυτό το ΣΚ.... http://www.youtube.com/watch?v=jcH-o0kFmBM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpi Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Κι όλο εσένα θέλω μόνογια κανέναν δεν σηκώνωτώρα πια το ακουστικόΜόνο εσένα και είμαι εντάξειτο ταβάνι έχει πετάξειδυο φωτιές στον ουρανό http://youtu.be/OvOhHPOMBio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sjjggst Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Κι εγώ εσένα θέλω μόνο. Θα τα καταφέρουμε..... Μαζί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpi Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Ελπίζω να το έπιασες το υπονοούμενο ;) http://youtu.be/uygwGt5UXLs Είσαι ένα περιστέριπου πετάς στον ουρανόπάμε να βρούμε ένα αστέρισε ένα κόσμο μακρινόΈλα να βρούμε ένα αστέριπου πετά ψηλά ψηλά στον ουρανόΕίσαι ένα καρδιοχτύπιμου 'χεις κόψει τα φτεράέλα πάρε μου τη λύπηέλα δωσ' μου τη χαράΕίσαι ένα καρδιοχτύπιμου 'χεις κόψει τα φτεράΤα γαρίφαλα σου μέτρασ' αγαπώ όσο κανείςκάνω την καρδιά μου πέτρακαι προσμένω να φανείςΈλα και σε περιμένωστη γωνιά του δρόμου να φανείς Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sjjggst Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Όχι, είμαι μπούφος ξέρεις. Θα μου εξηγήσεις το πρωί από κοντά.... http://www.youtube.com/watch?v=ZRhIAQAiTtY Sha la la la la la la Sha la la la la la la Sha la la la la la la Sha la la la la la la There is one thing that I would die for It's when you say, "My life is in your hands" 'Cause when you're near me your love is all I need... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpi Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 (edited) Είπα δε θα ξαναγράψω αλλά μερικά πράγματα πρέπει να τα μοιράζεσαι μπας και ξυπνήσουν μερικά μυαλά (λέμε τώρα!). "Κλεμμένο" από καλό φίλο στο fb... Ζούμε σ' έναν κόσμο που η Κυβέρνηση είναι πιο σημαντική από τους Νόμους, ο γάμος από τον έρωτα, το πτυχίο από τη γνώση, η θρησκεία από την πίστη. Και τώρα συνεχίστε στη μιζέρια σας! Edited October 17, 2013 by Elpi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filpolis Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 Σοφος αυτος που ειπε οτι το σπουδαιο ειναι, οταν πεφτεις, να βρισκεις την δυναμη να ξανασηκωνεσαι... Ειδικος ψυχιατρος,τα καταφερα.... filpolis 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpi Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Finally... FOR EVER!!!!!! http://youtu.be/CfPIQjRVU4k Όλα μοιάζουν χώρια σου ένα αβάσταχτο μαρτύριο για 'μένα.Όλα μοιάζουν τίποτα, ένα τίποτα κι εγώ χωρίς εσένα.Αγκαλιά σου κρύψε με, θέλω απόψε να χαθώ στα δυό σου χέρια.Έλα απόψε έρωτα, μ' ένα σύννεφο να φτάσουμε ως τ' αστέρια.Ξανά μαζί, μες στου κόσμου αυτού τα χαλάσματα εσύ ήρθες κι έδιωξες τα φαντάσματα.Κι εγώ, τώρα μ' ένα σώμα σου δίνομαι,Ζωή μες στα χέρια σου αφήνομαι.Πάρε με όπου θες εσύ, θέλω σώμα και ψυχή να 'μαστε μαζί !Όλα μοιάζαν χώρια σου, ένα συνεχές ταξίδι στα χαμένα.Όλα μοιάζαν ψεύτικα, μα ήρθες κι έδιωξες αγάπη μου το ψέμα.Αγκαλιά σου πάρε με, μόνο αλήθεια βλέπω μες στα δυο σου μάτια.Κι αν σε χάσω χάθηκα, η καρδιά μου μακριά σου δυό κομμάτια.Ξανά μαζί, μες στου κόσμου αυτού τα χαλάσματα εσύ, ήρθες κι έδιωξες τα φαντάσματα.Κι εγώ, τώρα μ' ένα σώμα σου δίνομαι,Ζωή μες στα χέρια σου αφήνομαι. Πάρε με όπου θες εσύ, θέλω σώμα και ψυχή να 'μαστε μαζί !Πάμε μαζί, η αγάπη μπορεί κι εγώ χώρια σου θα χαθώ !!Ούτε στιγμή μη μ' αφήσεις γιατί μόνο δίπλα σου θέλω να ζω !Ξανά μαζί για έναν έρωτα που δε ζήσαμε μαζί (μαζί).Μια συνέχεια σ' όσα αφήσαμε.Κι εγώ (κι εγώ), τώρα για χατίρι σου γίνομαι χαλί, μπρος στα πόδια σου ανοίγομαι.Ξανά μαζί, μες στου κόσμου αυτού τα χαλάσματα εσύ, ήρθες κι έδιωξες τα φαντάσματα,Κι εγώ τώρα μ' ένα σώμα σου δίνομαι,Ζωή μες στα χέρια σου αφήνομαι.Πάρε με όπου θες εσύ, θέλω σώμα και ψυχή να 'μαστε μαζί !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sjjggst Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 (edited) Δε σ'αλλάζω, δε σ'αλλάζω.... Δε σ'αλλάζω, δε σ'αλλάζω Είσαι η μόνη που ταιριάζω Κι όσο ζω θα το φωνάζω ΔΕ Σ'ΑΛΛΑΖΩ! Edited October 23, 2013 by sjjggst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad cow Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 πού ειναι το ζεύγος οεο; Αρσινόη 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asteraki Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sjjggst Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 πού ειναι το ζεύγος οεο; Το πρώτο πράγμα που θα μάθεις μόλις πας φαντάρος (κακομοίρη μου...) είναι πως τα τηλέφωνα (και τα on-line forums...) ΔΕΝ παρέχουν ασφάλεια! Κοινώς...κυκλοφορούν και κοριοί που δαγκώνουν άσχημα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρσινόη Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 (edited) ♥ το βιβλίο Βιολογίας μου στο Λύκειο, το δόγμα της Βιολογίας το είχε προς μιά κατεύθυνση μόνο. στο σημερινό βιβλίο έχει προστεθεί κaι μιά αντίστροφη διαδρομή· το RNA μπορεί να δώσει DNA. το βιβλίο Βιολογίας μου στο Λύκειο μιλούσε για έναν γενετικό κώδικα. το σημερινό βιβλίο εξακολουθεί να μιλάει για έναν γενετικό κώδικα. τα μελλοντικά βιβλία θα μιλάνε για τουλάχιστον δύο: http://www.kathimerini.gr/755281/article/epikairothta/episthmh/kwdikas-mesa-ston-kwdika-toy-dna «Νομίζω ότι το μάθημα που πήραμε για άλλη μία φορά είναι ότι η φύση είναι εγγενώς πιο ευφυής από τον άνθρωπο. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα να ανακαλύψουμε στην πορεία. Αλλά για να το κάνουμε αυτό, όλοι μας, και ιδιαίτερα οι επιστήμονες, χρειάζεται να διατηρήσουμε την παιδική μας περιέργεια και να ξεχνάμε πού και πού αυτά που ήδη γνωρίζουμε.-» ♥ Edited March 1, 2014 by Αρσινόη Comfortably Numb 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpi Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 (edited) ...και αύριο τέτοια ώρα θα ατενίζω τα Κάστρα, θα κάνω βόλτα στην Αριστοτέλους και θα χαζεύω τον κόσμο σε Χαριλάου και Βαρδάρι με το Μωρό. Το Πάσχα ήρθε δυο μέρες πριν για φέτος!!! https://www.youtube.com/watch?v=GEQWm-OfD7s Edited April 17, 2014 by Elpi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pseudomonada Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 (edited) Μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι... Edited February 24, 2017 by Pseudomonada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts