Jump to content

ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙ Ή ΚΥ


giotoula

Recommended Posts

Καλησπέρα,

ξερει κάποιος συνάδελφος το ΦΕΚ που να ορίζει ποια χωριά εξυπηρετούνται από κάθε ιατρείο?

Αν κι εψαξα στο φόρουμ δεν βρήκα κάτι.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει,η κατάσταση έχει ξεφυγει τελείως!Σε λίγο θα μας βάλουν να πήγαινουμε από σπίτι σε σπίτι για συνταγογραφήση μην τυχόν και μείνει κάποιος ψηφοφόρος του ''καταπληκτικού'' Διευθυντη Ιατρικής Υπηρεσίας μας παραπονεμένος...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

χωρις να εχω καποιο φεκ, απο την προσωπικη μου εμπειρια θα σου απαντησω. εισαι υποχρεωμενη να εξυπηρετησεις οποιδηποτε χωριο χαρακτηριζεται ομορο προς το δικο σου, νομιζω βγαινει μια αποφαση απο τον διοικητη του νοσοκομειου που σου κοινοποιειται και σε υποχρεωνει να πας. εγω προσωπικα καλυψα χωριο που απειχε 45 χιλιομετρα απο το περιφερικο ιατρειο που καλυψα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κανονικά το γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου στο οποίο υπάγεται το Π.Ι. ή Κ.Υ. που είναι η θέση σου, έχει λίστα με τα όμορα χωριά. Ζήτησε το από εκεί. Δεν είμαι σίγουρος αν η λίστα αυτή προκύπτει από τον διοικητή, πάντως στο γραφείο προσωπικού θα πρέπει να ξέρουν να σου απαντήσουν και επίσημα. Εμένα μου είχαν δώσει χαρτί με όλα τα χωριά και πού υπάγεται το καθένα, πριν καν δηλώσω αγροτικό.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Να διευκρινίσω ότι είμαι σε σε παράταση της θητείας μου και θέλουν να με μετακινήσουν τελείως απο το ΠΙ μου σε άλλο όμορο(οκ μέχρι εδώ) αλλά και ταυτόχρονα να καλύπτω κάποιες μέρες άλλα 4 χωριά εκτός απο τα 8-9 που ήδη έχω,τα οποία όμως καμία σχέση με το ιατρείο μου δεν έχουν ούτε και με το ΚΥ που υπάγομαι.Κι εχω βασιμες υποψίες να πιστεύω ότι δεν υπάγονται σε κανενα ΚΥ κι απλά ο πολυαγαπημένος μου Διευθυντης τα βάφτισε ιατρεία επειδή είναι ο ίδιος από κει και ταυτόχρονα είναι και αντιδήμαρχος!Ελεος πια!!

Πήγα στο γραφείο προσωπικού αλλά μου είπαν ότι θέλει πολύ ψάξιμο και θα το έχουν έτοιμο μέσα στη βδομάδα.

Συνάδελφε αρχίατρε κι εγώ κάλυπτα 6 μήνες μη όμορο ιατρείο 50χμ μακριά απο το δικό μου...Δεν υπάρχει σωτηρία για μας τους αγροτικούς :(

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

οντως δεν υπαρχει σωτηρια για τους αγροτικους ιατρους, ειμαστε ερμαια στη διαθεση του εκαστοτε διευθυντη διοικητη κλπ.. για να διαφυλαξουν τις καλες σχεσεις τους με τον κοσμο και τις θεσεις τους μας χρησιμοποιουν λες και ειμαστε δουλοι τους... στα αρχ...@ τους αν εξυπηρετουμε 10-15 χωρια ο καθενας (βλεπεις μενουν πολλα κενα τωρα), αν τα εξοδα μετακινησης ειναι πιο πολλα απο το μισθο μας, αν δικαιουμαστε ρεπο, αν εχουμε ειδικο σε εφημερια κλπ κλπ και πολλα αλλα, αν αρχισω να λεω δεν θα τελειωσω ουτε αυριο.. Μια συμβουλη παντως ειναι να παλευετε να παρετε οτι δικαιουστε!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

δίκιο έχεις κι εσύ κι εγώ αλλά που να το βρούμε!Από ένα σημείο και μετά καταντάει κουραστικό να τσακώνεσαι κάθε βδομάδα για τα αυτονόητα.Ότι παλεύουμε παλεύουμε ,δεν χαρίζουμε τπτ αλλά δυστυχώς είναι έτσι το σύστημα και τελείως ανύπαρκτη και ασαφής η νομοθεσία για τους αγροτικούς που δεν γίνεται τπτ :(((( Αν δεν ήμουν από δω θα είχα παραιτηθεί πολύ καιρό πριν.

Γι αυτό συνάδελφοι που μας διαβάζετε ,όσοι μπορείτε φύγετε έξω μια ώρα αρχίτερα!Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε το μ@#$$α κανενός,πόσο μάλλον για 800 ευρω!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.