Jump to content

«LOOPER»


V for Vendetta

Recommended Posts

Πολύτιμη παρακαταθήκη...

Ως συμπλήρωμα της καλής διάθεσης από το χτεσινό, μαχητικό και ατελείωτο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, σας προτείνουμε να δείτε μια αμερικανοκινεζική(!) παραγωγή του 2012. Το δίωρο, καλοφτιαγμένο και καλοπαιγμένο περιπετειώδες θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «LOOPER» ανταποκρίνεται τα μέγιστα στην κλινική «ανάγκη» ενός κοινού για καταιγιστικούς ρυθμούς. Σε επίπεδο δραματουργίας η ταινία συγκεχυμένη και σε συναισθηματικό επίπεδο εμφανώς «κατασκευασμένη», έχοντας σαν ιδιαιτερότητα το γλαφυρό περιτύλιγμα του ταξιδιού στο χρόνο ...κάτι που αποτελεί την ιδέα, το ειδοποιό «point» της ταινίας... Τη σκηνοθεσία έκανε ο Ριάν Τζόνσον, ενώ πρωταγωνιστούν ο Μπρους Γουίλις, η Εμιλι Μπλαντ κ.ά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

'Σε μια εγκληματική κοινωνία του μέλλοντος, ο Τζο (Γκόρντον-Λέβιτ) είναι ένας Looper, ένας επαγγελματίας δολοφόνος που δουλεύει για τη Μαφία. Τα θύματά του είναι πράκτορες από το μέλλον, που στέλνονται στο παρελθόν μέσω μιας χρονομηχανής – και ο Τζο φροντίζει να μη γλιτώσει κανείς. Είναι ο καλύτερος στο είδος του, η μαφία τον πληρώνει καλά, ζει μια ωραία ζωή. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι ο επόμενος στόχος είναι ο ίδιος του ο εαυτός, ο Τζο δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη...'

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...
Ως συμπλήρωμα της καλής διάθεσης από το χτεσινό, μαχητικό και ατελείωτο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, σας προτείνουμε να δείτε μια αμερικανοκινεζική(!) παραγωγή του 2012.

επική εισαγωγή για ταινια :P

οσον αφορά την ταινία τώρα δεν λέει και πάρα πολλά και έχει και κάτι τρύπες στο σενάριο (συνηθισμένο βεβαια σε ταινίες του είδους)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.